Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Χρυσαυγίτες και οι ...άλλοι.!

Η ταύτιση απόψεων μεταξύ ΝΔ Τσίπρα στο θέμα της ανοχής του λαθρεμπορίου σε συγχορδία με τα ΜΜΕ της διαπλοκής, με πείθει όλα και περισσότερο ότι σκόπιμα σπρώχνεται η Ελλάδα στην οικονομική και όχι μόνο καταστροφή.

Πολύ σωστά οι απλοί Έλληνες πλανόδιοι μικροπωλητές οδηγούμενοι από καθαρό ρεαλισμό, αποδέχτηκαν και χειροκρότησαν την απόφαση των μελών της Χρυσής Αυγής να πράξουν, το αυτονόητο,... αυτό που έπρεπε χρόνια τώρα να κάνουν από κοινού οι Έλληνες και το Κράτος, δηλαδή να καταπολεμήσουν το παραεμπόριο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από τους λαθρομετανάστες παραεμπόρους κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα τα οποία είναι αυστηρός προστατευμένα από ψηλά κλιμάκια του Κράτους ακριβώς όπως συμβαίνει και με την λαθρομετανάστευση, εξάλλου τις αποθήκες των 20 και 50 000 λαθραίων προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι τις διαχειρίζονται μόνοι τους οι Αφγανοί!

Είναι πολλά τα λεφτά, είναι πολλά τα λεφτά, τρώνε πολλοί οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την Χρυσή Αυγή να τους στερήσει την κονόμα, περί αυτού πρόκειται.

Θα περίμενε κάποιος το Κράτος να ενθαρρύνει τους ταξιτζήδες ώστε να παραδίνουν στην αστυνομία από μόνοι τους τους λαθρομετανάστες, θα περίμενε κάποιος το Κράτος να ενθαρρύνει τους οδηγούς των λεωφορείων ώστε αυτοί να ειδοποιούν την πολιτεία όταν επιβιβάζονται λαθρομετανάστες από τον Έβρο προς την Αθήνα, θα περίμενε κάποιος να ακούσει το Κράτος να παροτρύνει τους σταθμάρχες των τρένων ώστε να λαμβάνει γνώση έγκαιρα η αστυνομία ότι έχουν επιβιβαστεί λαθρομετανάστες, θα περίμενε κάποιος η πολιτεία να συνεργαστεί με όποιον Έλληνα πολίτη εντόπιζε παράνομους μικροπωλητές ή μεγαλοπωλητές, Κτλ Κτλ, αλλά δυστυχώς, δυστυχώς, δεν θέλει ποτέ ένας κλέφτης να καταπολεμηθεί η παρανομία, περί αυτού πρόκειται!!!

Εξάλλου, το όλοι τα φάγαμε, είναι πολύ χρήσιμο για όλους τους κλεπτοκράτες του κρατικού μηχανισμού, αφού μετατρέπει και όλους τους πολίτες, σε κλεπτοπολίτες, μέσα στους οποίους νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν οι κλεπτοκράτες πολιτικοί.

Μόνο ένας κλεπτοκράτης κρατικός λειτουργός μπορεί να είναι αντίθετος στην καταπολέμηση του παραεμπορίου έστω και αν αυτό γίνεται από την Χρυσή Αυγή σε συνεργασία με τους νόμιμους μικροπωλητές.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένα κόμμα, αυτό είναι η πασοκοδημοκρατία, την οποία είχε υπηρετήσει και ο Καραμανλής ο οποίος παρουσίασε τον εαυτό ως θαυμαστή του Ανδρέα Παπανδρέου, όπως ο Καρατζαφέρης και τώρα ο Τσίπρας.

Αν η Ελλάδα χρειάζεται μια μεταρρύθμιση, αυτή λέγεται αποπασοκοποίηση της σκέψης μας και των πράξεων μας κύριοι της ΝΔ, που χωρίς ίχνος ντροπής ταυτίζετε με το δεν πληρώνω δεν πληρώνω του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό κάνετε όταν αντιδράτε αντί να παροτρύνεται τους Έλληνες να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της λαθρομετανάστευσης.

Οι Αυστραλοί πολυπολιτισμικοί, αφού πρώτα κατέσφαξαν και εξαφάνισαν τον ντόπιο γηγενή πληθυσμό, τώρα δεν δέχονται ούτε ως τουρίστες τους Έλληνες τους οποίους συλλαμβάνουν στο αεροδρόμιο και τους στέλνουν πίσω πακέτο, αλλά και ο πολυπολιτισμικός Καναδάς, αφού κατάσφαξαν και εξαφάνισαν τους ντόπιους γηγενείς κατοίκους οι μετανάστες τώρα τσακώνονται και μεταξύ τους και θέλει να αποσχιστεί το Κεμπέκ.

Οι μαύροι της Αμερικής ψηφίζουν σε ποσοστό 96 % τον μαύρο Ομπάμα και οι λευκοί κατά 95% τον λευκό Ρόμνεϊ.

Σε είκοσι χρόνια από σήμερα θα υπάρχουν στην Ελλάδα δύο κόμματα, το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων που θα κατεβάζει νομοσχέδια για την μπούργκα στην Ελλάδα και το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Να μας χαιρόμαστε. Να μας χαιρόμαστε, η δική μας γενιά θα μείνει στην ιστορία του ελληνισμού ως η καταραμένη γενιά.

ΥΓ. Η Χρυσή Αυγή κατάφερε να βγάλει τον Χατζηδάκη χθες στην ΝΕΤ και να ανακοινώσει πάταξη του παραεμπορίου.

Έχει δίκιο ο Πέτρος Φιλιππίδης , η Χρυσή Αυγή είναι το πιο αποτελεσματικό κόμμα.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου