Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Γεώργιος Ανδριτσόπουλος – ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Ήταν Έλληνας, οικογενειάρχης, ένστολος. Βρήκε το θάνατο, προσπαθώντας να σταματήσει αλλοδαπούς κακοποιούς, οι οποίοι δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων και σκότωσαν και μια νεαρή κοπέλα που βρέθηκε στο δρόμο τους, στα Ίσθμια.

Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του συμπολίτη μας αστυνομικού, είναι όλοι όσοι προπαγανδίζουν την πολυπολιτισμικότητα, είναι όλοι όσοι προσπάθησαν να την εφαρμόσουν, καθιστώντας τους γηγενείς ευάλωτους σε... επιθέσεις. Εις βάρος της πατρίδας, εις βάρος του έθνους και εις βάρος της κοινωνίας, εις βάρος όλων μας.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

Δεν μπορεί πλέον κανείς να κλείνει τα μάτια έναντι αυτής της κατάστασης. Ανάμεσά μας, στο όνομα της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη διάλυση του εθνικού κορμού, κυκλοφορούν αλλοδαποί εγκληματίες, που δεν τρέφουν κανέναν απολύτως σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Με λίγα λόγια, δεν έχουν καμία διάθεση να «ενσωματωθούν», να υιοθετήσουν τις αρχές και τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει ένα ελευθεριακό πλαίσιο και μια «αντιρατσιστική νομοθεσία», που θα τους επιτρέπει να εγκληματούν ελεύθερα, σκοτώνοντας, βιάζοντας, ληστεύοντας και τρομοκρατώντας. Και όταν κάτι δεν πάει καλά, να προστρέχουν για να τους ξελασπώσουν οι διάφορες ΜΚΟ, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», αριστεροί δικηγόροι και βάλτε. Με λίγα λόγια, όλο εκείνο το παρακρατικό και συνάμα κρατικοδίαιτο σύστημα το οποίο ευθύνεται για τα σημερινά αδιέξοδα.

Ο Γεώργιος Ανδριτσόπουλος πλήρωσε και εκείνος με τη ζωή του την απόπειρα κάποιων να μεταλλάξουν την ελληνική κοινωνία, να μετατρέψουν την Ελλάδα από χώρα σε «χώρο». Τρία παιδιά, θα μείνουν τώρα ορφανά και η Πολιτεία, οφείλει να κάνει το καθήκον έναντι της οικογένειας, που θρηνεί τον άνθρωπό της. Τον άνθρωπό της που βγήκε να κάνει τη δουλειά του και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι του, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΠΟΣΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...

Όποιοι περπατούν στους δρόμους των ελληνικών πόλεων, αντιλαμβάνονται πλέον ότι πολλά, πάρα πολλά έχουν αλλάξει. Η ασφάλεια πήγε περίπατο και μαζί της χάθηκαν η κοινωνική συνοχή, η αλληλεγγύη... Όλοι πλέον «ιδιωτεύουν». Οι πόρτες είναι κλειδαμπαρωμένες, όπως και τα παράθυρα και όλοι ζουν πλέον μέσα σε σπίτια φρούρια, όπου το άνοιγμα ενός παραθύρου ενέχει μεγάλο ρίσκο. Χτυπάει το κουδούνι και αν δεν περιμένουν κάποιον, τους λούζει όλους κρύος ιδρώτας. Που να ανοίξεις!

Ακόμα και σήμερα όμως, πολλοί είναι εκείνοι που αδυνατούν να καταλάβουν που οφείλεται η παροιμιώδης αδιαφορία των κομμάτων της αριστεράς αλλά και των ΑΝΕΛ, για την εγκληματικότητα που πλήττει τον τόπο μας. Και όχι μόνο! Την ώρα που οι Έλληνες δολοφονούνται ο ένας μετά τον άλλον, η ΔΗΜΑΡ καταθέτει δια του διορισμένου υπουργού της, της Δικαιοσύνης, «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.

Όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το ΠΑΣΟΚ, όπως και οι ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος των οποίων ανακοίνωσε σχετική «πρωτοβουλία». Φυσικά, η ενέργεια του Αντώνη Ρουπακιώτη, είχε τα χαρακτηριστικά «πραξικοπηματικής» πρωτοβουλίας, μιας και ήταν παραπάνω από φανερό πως στόχο είχε να αιφνιδιάσει και να κολλήσει στον τοίχο τη ΝΔ, ώστε το μεγαλύτερο κόμμα της κυβέρνησης, να μην έχει περιθώρια αντίδρασης.

Η πρωτοβουλία του ιδεολογικά δογματικού υπουργού της ΔΗΜΑΡ δεν του βγήκε και καλά θα κάνει να μην επιχειρήσει κάτι ανάλογο στο μέλλον, διότι θα δει τα ποσοστά του κόμματός του να συρρικνώνονται περισσότερο. Αν υπάρχει κάτι ευχάριστο αυτό τον καιρό, είναι η συρρίκνωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των συνοδοιπόρων του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ. Όλοι οι παραπάνω, αν συνεχίσουν έτσι, σε λίγο καιρό θα είναι εκτός Βουλής.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε. Η θυσία του συμπατριώτη μας και αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο βωμό του καθήκοντος, αναδεικνύει την αποφασιστικότητα των ανδρών της ΕΛΑΣ. Οι Έλληνες αστυνομικοί, δεν σταμάτησαν ούτε μια στιγμή να δίνουν το αίμα τους για την πατρίδα και το έθνος. Από την πλευρά μας, ας αναλογιστούμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε.

Ας στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι η βίαια απόπειρα μετάλλαξης της κοινωνίας μας, δεν θα περάσει. Ας πούμε σε όλους όσους επιβουλεύονται τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους, την πίστη μας, την ασφάλειά μας και την κοινωνική συνοχή και ειρήνη, πως όλα τα παραπάνω, θα τα περιφρουρήσουμε. Οι Έλληνες αστυνομικοί, δείχνουν καθημερινά το δρόμο, χύνοντας το αίμα τους για να προστατεύσουν όλους εμάς.

Η ΕΛΑΣ, πληρώνει βαρύ τίμημα. Δυστυχώς, ο εσωτερικός εχθρός, αυτός που καθημερινά απεργάζεται τη διάλυση του εθνικού κορμού, με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο, είναι πολύ δραστήριος. Καιρός να γίνουμε και εμείς, προστατεύοντας τα όσια και τα ιερά του έθνους. Και επαναλαμβάνω: τίποτα δεν μας χαρίζεται. Τα αγαθά μας, όπως είναι η ασφάλεια και η κοινωνική ειρήνη, οφείλουμε ΟΛΟΙ να τα περιφρουρήσουμε.

Νίκος Χιδίρογλου

2 comments:

  1. O άτυχος ήρωας αστυνομικός, Υπαρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος, πατέρας δύο παιδιών και ενός τρίτου που θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο, έχασε την ζωή του στις επάλξεις του καθήκοντος.
    Δεν είναι τραγικός ο θάνατός του, μόνο για την οικογένειά του! Είναι πρωτίστως για την κοινωνία και την πατρίδα μας.
    Ο θάνατος ενός ηρωικού αστυνομικού από σφαίρες Αλβανών κακοποιών, δεν μας δείχνει μόνο την αυταπάρνηση των αστυνομικών που καλούνται (εν γνώσει τους) να αντιμετωπίσουν, βαριά οπλισμένους δολοφόνους.
    Μας δείχνει, πόσο τραγικό κράτος έχουμε!
    Πόσο τραγικά αδιάφορα, στέλνει απροετοίμαστους τους θεματοφύλακες της εσωτερικής μας ομαλότητας, να αντιμετωπίσουν ανθρώπους-φονικές μηχανές, των οποίων η ιστορία και οι προθέσεις είναι εκ των προτέρων γνωστές!
    Δυστυχώς η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ανίκανη να διαχειρισθεί σοβαρές υποθέσεις εγκληματιών, σε επιχειρησιακό επίπεδο.
    Χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς ως αναλώσιμο είδος και δυστυχώς κανένας επιτελής δεν τιμωρείται για τις κακές (θανατηφόρες) του εντολές.
    Η ανικανότητα των επιτελών, να σχεδιάσουν μια επιχείρηση ευρείας κλίμακας για τον εντοπισμό και σύλληψη τέτοιων κακοποιών, οφείλεται στο ότι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στερούνται παντελώς επιχειρησιακής εμπειρίας και ειδικών γνώσεων, αν και οι κατώτεροι μάχιμοι αστυνομικοί μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επάρκεια γνώσεων και εμπειριών σε αυτά τα θέματα. Όμως οι τελευταίοι είναι υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουν σε σχεδιασμούς, που εκπόνησαν οι ανώτεροί (αλλά άσχετοι με το θέμα) τους. Επίσης τα κριτήρια των αξιωματικών αυτών, δεν εξαντλούνται σε επιχειρησιακά θέματα (που ούτως ή άλλως αγνοούν), αλλά εκτείνονται και σε ανόητους εγωιστικούς βερμπαλισμούς και ανταγωνισμούς, με τις όμορες αστυνομικές διευθύνσεις.
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το ίδιο σκεπτικό φιλόδοξων αξιωματικών, ιδρύθηκε και η ΔΙΑΣ, που όμως με την προχειρότητα που αυτή σχεδιάστηκε, η πατρίδα έχει θρηνήσει δεκάδες νέων αστυνομικών, στον βωμό των προσωπικών συμφερόντων αυτών των ολίγων αξιωματικών.
    Στο συγκεκριμένο περιστατικό και ενώ ήταν γνωστή η παρουσία των δραπετών-δολοφόνων (από τις φυλακές Τρικάλων), στην περιοχή της Βοιωτίας- Φθιώτιδος, αντί οι επιτελείς των αστυνομικών διευθύνσεων, αλλά και του Αρχηγείου, να καταστήσουν ειδική επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψής τους, με ειδικές ομάδες από την Αθήνα (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια), με χρήση θερμικών καμερών από ελικόπτερα, καθώς και την άμεση επικήρυξη των κακοποιών ώστε να περιέλθουν πληροφορίες από τους πολίτες, προτίμησαν να το χειρισθούν ως ήσσονος σημασίας περιστατικό και να το δουν σαν τοπική, δική τους υπόθεση, ρουτίνας! Νόμισαν οι ανόητοι, ότι με τους ελάχιστους αστυνομικούς του νομού τους, με τον πενιχρό εξοπλισμό και την μηδαμινή εκπαίδευση-συντήρηση, στήνοντας μπλόκα, θα ‘έπιαναν πέντε αποδεδειγμένους φονιάδες με στρατιωτική εκπαίδευση και αποφασισμένους να σκοτώνουν αστυνομικούς.
    Αν μη τι άλλο, αυτά είναι ένδειξη ερασιτεχνισμού και ανευθυνότητας, που όμως στην αστυνομία αυτά, επιφέρουν θανάτους!
    Το χειρότερο είναι ότι κανείς από αυτούς που σχεδίασαν με την εγκληματική αμέλεια αυτή την «επιχείρηση», δεν θα λογοδοτήσουν για τον θάνατο του αστυνομικού-οικογενειάρχη!
    Καλώ τον αρμόδιο Εισαγγελέα, να ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής, της παράβασης καθήκοντος και της ανθρωποκτονίας από ενδεχόμενο δόλο, στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τους Αστυνομικούς Διευθυντές των εμπλεκόμενων νομών.
    Δεν επιτρέπεται ο θάνατος του Υπαρχιφύλακα Ανδριτσόπουλου, να θεωρηθεί «ατυχές συμβάν» στα πλαίσια των καθηκόντων του, σαν να είναι ένας αναλώσιμος άνθρωπος στον βωμό της ανικανότητας κάποιων ανευθυνο-υπεύθυνων, που από την ασφάλεια μιας καρέκλας στο γραφείο τους, εννοούν να έχουν άποψη για τους μαχητές του δρόμου και να αποφασίζουν για την ζωή τους! Κάποτε θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν στην δικαιοσύνη, για τις επιλογές και τις αποφάσεις τους. Έτσι θα γίνουν πιο υπεύθυνοι και πιο συνετοί στις αποφάσεις τους και τον τρόπο που διοικούν!
    Όσο σε αυτό το κράτος, δεν υπάρχει τιμωρία των υπευθύνων, οι εξουσιάζοντες θα καταχρώνται την εξουσία τους προς ίδιον όφελος και η Ελλάδα θα αιμορραγεί μέχρι να ξεμάτωσει…!
    Τα παιδικά ματάκια που έμειναν ορφανά από την ανευθυνότητα κάποιων δουλικών αξιωματούχων, πρέπει να δικαιωθούν για να μείνουν τα τελευταία θλιμμένα ματάκια!
    Η πατρίδα δεν έχει περίσσευμα παλικαριών ,για να τα θυσιάζει στον βωμό της βλακείας. Ας τελειώσει αυτό εδώ!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή