Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πολιτικό Marketing Παπούλια!

Μια νεαρά αστυνομικός συνέλαβε τον Ρουπακιά όπως θα έκανε κάθε συνάδελφος της στα πλαίσια του καθήκοντος του και όπως μαθαίνω την καλεί ο Παπούλιας για να την βραβεύσει. Το έχω ξαναπεί εκεί που το Εθνικιστικό κίνημα έχει πραγματικό έλλειμμα είναι το Πολιτικό Marketing. Marketing είναι φίλοι μου η κίνηση του Παπούλια. Κίνηση ενταγμένη στα πλαίσια καταδίκης των κακών Εθνικιστών και βράβευσης των καλών... Ελλήνων. Άλλη μια κίνηση Διχασμού και διαχωρισμού των Ελλήνων σε Καλούς και Κακούς (μόνο που κακοί είναι όλοι οι Χρυσαυγίτες).

Αλήθεια, αυτή η μαριονέτα, βράβευσε όσους μετείχαν της επιτυχούς επιχείρησης εναντίον του Κόλα και της Συμμορίας του; Βράβευσε τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους ληστές της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης; Τίμησε τις οικογένειες των δυο νεαρών που χάθηκαν από Καλάζνικοφ Αλβανών στου Ρέντη; Βράβευσε αυτούς που συνέλαβαν την συμμορία των πέντε ληστών με τα Καλάζνικοφ που έκλεβαν και για πλάκα βίαζαν μετά τα θύματα τους; Βράβευσε τους αστυνομικούς που έπιασαν τους Τρομοκράτες του Φονικού στην Πάρο; (ουπς συγνώμη άγγιξα τον κύριο Σακκά αγαπημένο παιδί του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και έρανο αγάπης έκαναν στο συνέδριο του μορφώματος για τον ελεύθερο πια Σακκά λόγω παρέλευσης του 18μηνου). Και πόσες άλλες που αυτή την στιγμή διαφεύγουν της μνήμης μου.

Που ήταν τότε ο κύριος Παπούλιας; Αλλά τότε βλέπεις ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την αστυνομία για βία και άλλα φοβερά μηδενίζοντας την προσφορά της. Πως να βγει ο πρόεδρος και να τους χαλάσει την Σούπα. Ενώ τώρα που πρέπει να δείξουμε στον Έλληνα πολίτη πως ο κοινός εχθρός και υπαίτιος όλων των δεινών της χώρας είναι η κακή Χ.Α. παίζουμε το ρόλο μας μια χαρά. Και δικαιολογούμε τον μισθό μας για την συντήρηση του παλαιοκομματισμού και της Ψευτοδημοκρατίας.

Με όλα τα παραπάνω δεν θέλω να μειώσω την άξια πράξη της νεαράς. Αλλά θα αδικήσω όσους καθημερινά με έναν μισθό πείνας παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα για την ασφάλεια όλων εμάς. Η αυταπάρνηση τους μάλιστα φτάνει μέχρι του επιπέδου να πληρώνουν από την τσέπη τους όλα όσα θα έπρεπε το κράτος να τους παρέχει (Συντήρηση μηχανής - αυτοκινήτου - εκπαίδευση σε πεδίο βολής - Αλεξίσφαιρα - ακόμη και στυλό για να γράψουν μια έκθεση).

Ντροπή


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου