Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Σιγά μην πιστέψω τις μπούρδες των εκτρωμάτων της αριστερής μήτρας!

"Θα χτυπάμε απλά μέλη της Χρυσής Αυγής και όχι βουλευτές για να στείλουμε το μήνυμα ότι στόχος μας από δω και πέρα θα είναι οποιοσδήποτε πολίτης συντάσσεται με τη Χρυσή Αυγή".

Το παρακλάδι της δήθεν (νέας...) και πρωτοεμφανιζόμενης (σίγουρα....!!!) αριστερής οργάνωσης με την "προοδευτική" ονομασία "Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες" (του κώλου), ανέλαβε με 18σέλιδη ανορθόγραφη "προκήρυξη" την ευθύνη για... την δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου.

Η "προκήρυξη" είχε τοποθετηθεί σε φάκελο σε σακούλα σκουπιδιών έξω από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής και κατέληξε στη "zougla" του σύντροφου Μάκη του Εκαλιώτη. Μνημείο βλακείας και ανορθογραφίας, εμφανίζει μια πρωτοεμφανιζόμενη (σε ποιον τα πουλάνε αυτά;) οργάνωση που αναλαμβάνει την δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν θα μπούμε στα της ουσίας, διότι απλά στα γραφόμενα, δεν υπάρχει καμία απολύτως ουσία. Άλλωστε αρχή του ιστολογίου είναι να μην φιλοξενεί ...μανιφέστα προερχόμενα από ανθρώπινες αποβολές αριστερής μήτρας.

Την ευθύνη λοιπόν ανέλαβε η "πρωτοεμφανιζόμενη" (ξανα-σίγουρα...) οργάνωση "Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις".

18σελιδο παραληρηματικό κείμενο, που παραπέμπει σε νεόκοπους αναγνώστες μαρξιστικών κειμένων και κάνει λόγο για ταξικό εμφύλιο. Και μετά θα πάνε στις βίλες τους στα βόρεια προάστια για νάνι. Πάντως, η μεθοδολογία έχει ενδιαφέρον. Το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστος τηλεφώνησε στο zougla.gr και είπε πως USB με προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της εγκληματικής ενέργειας στο Νέο Ηράκλειο, βρίσκεται σε φάκελο, μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, έξω από το σκοπευτήριο Καισαριανής. Αυτή τη φορά δεν προτίμησαν τις γνωστές εφημερίδες - απολογητές της τρομοκρατίας, της αριστεράς, αλλά ακολούθησαν την μέθοδο της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας των USB.

1 comments:

  1. Τη στείλανε στον έτερο Μάκαρο της έτερης ΚΥΠ κάτι θα ξέρει ο έτερος Μάκαρος για τον Σωκράτη το Γκιόλια ....
    Ετσι λένε πολλοί σε πολλούς αλλά όταν θάρθει η ώρα λένε ... το ταμείο θα το κάνουν στους απογόνους ...των ΚΟΙΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και στους ΘΗΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ...
    Το αίμα μόνο με αίμα δυστυχώς πληρώνεται και πληρωνόταν πάντοτε....
    Διάλεξαν αίμα αντί για ιδεολογικό πόλεμο οπότε ας πρόσεχαν...
    Στο τέλος πάντα νικητής είναι ο ΑΝΔΡΕΙΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή