Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Νίκο Μιχαλολιάκο, εσύ έκανες την αυτοκριτική σου;

Από την Μαρία Σεφέρου

Εσύ, Νίκο Μιχαλολιάκο, έστειλες συλλυπητήρια στους γονείς των αδικοχαμένων παλικαριών;

Τους ζήτησες συγνώμη που ανέθεσες στα παλικάρια τους να φυλάνε άοπλα και ακάλυπτα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, κατ' ουσίαν παραδίδοντάς τα στους... στυγερούς δολοφόνους ως πρόβατα επί σφαγήν; 

Ή μήπως ζήλεψες κι εσύ την ένοχη σιωπή του Παπούλια και του Σαμαρά;

Νίκο Μιχαλολιάκο, είσαι κι εσύ ένας από τους ηθικούς αυτουργούς. Έχεις κι εσύ αίμα στα χέρια σου. Αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη, ίσως τα επόμενα video σε βοηθήσουν να έρθεις στα συγκαλά σου, να μετανοήσεις, να κλάψεις γοερά όπως έκλαψαν οι τραγικοί γονείς και συγγενείς των δολοφονημένων παλικαριών, και να μεταμορφώσεις το κόμμα σου σ' ένα ειρηνικό, πατριωτικό (όχι εθνικιστικό) έντιμο κίνημα, χωρίς τραμπουκισμούς, χωρίς μίσος, χωρίς έπαρση, χωρίς ναζιστικά ή διφορούμενα σύμβολα, χωρίς ρατσιστικές κορόνες που διεγείρουν επικίνδυνα τους ιδεολογικούς σας αντιπάλους..
Αν δεν είσαι ικανός για κάτι τέτοιο, παράδωσε την αρχηγία σε κάποιον άλλο, προτού το κόμμα της Χρυσής Αυγής διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, προς τέρψιν του σάπιου συστήματος.

Εγώ δεν πιστεύω ότι είστε εγκληματική οργάνωση, όπως σας χαρακτηρίζει το κατ' ευφημισμόν "συνταγματικό τόξο" που επί δεκαετίες κάνει τα στραβά μάτια στις γνωστές-άγνωστες εγκληματικές οργανώσεις. Το δείξατε άλλωστε με την ψύχραιμη και υπεύθυνη συμπεριφορά σας μετά τη διπλή δολοφονία δικών σας παιδιών. Δεν βγήκατε να κάψετε την Αθήνα και άλλες πόλεις όπως έκαναν κάποιοι "ειρηνιστές" μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το 2008.

Ούτε θεωρώ ότι έχετε συλλογική ευθύνη για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αν όμως έχετε, τότε εκτός από δολοφόνοι είστε και ηλίθιοι αυτόχειρες.

Πιστεύω ωστόσο ότι είστε μια ουτοπιστική οργάνωση, και ως τοιαύτη είστε άκρως επικίνδυνοι.
Εντός της Βουλής καλά τα λέτε, όταν δεν υβρίζετε, και γι' αυτό έχω αναρτήσει αρκετές ομιλίες βουλευτών σας σε τούτο το ιστολόγιο, επειδή μου αρέσει ο φρέσκος, καθαρός, δυναμικός και ανυπόκριτος λόγος που αρθρώνετε κατά της διαφθοράς και της υποκρισίας.

Έξω από τη Βουλή όμως τα έχετε κάνει μαντάρα... Ο κόσμος που σας έστειλε στη Βουλή με τις ψήφους του δεν σας ανέθεσε να κάνετε κλεφτοπόλεμο με τους λαθρομετανάστες ή με τους ακροαριστερούς.

Θα μου πείτε, πώς να αμυνθείτε όταν σας έχουν ρημάξει δεκάδες γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την Επικράτεια;

Μα τους προκαλέσατε με τα δωρεάν τρόφιμα μόνο για Έλληνες, αίμα μόνο για Έλληνες, κλπ.
Ρίξατε άφθονο νερό στο μύλο των αντιρατσιστών και μετά αναρωτιέστε γιατί ο μύλος τους γυρίζει. Ξεχάσατε το παν μέτρον άριστον! Ξεχάσατε και το ότι είναι σκληρόν να λακτίζεις προς κέντρα. Ποια κέντρα; Εκείνα που, είτε το θέλουμε είτε όχι, διοικούν την οικουμένη. Ξεχάσατε ότι πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όχι του επιθυμητού που είναι άπιαστο όνειρο. Υπερεκτιμήσατε τις δυνάμεις σας και υποτιμήσατε τη δύναμη του αντιπάλου...

Τελικά φαίνεται ότι βάζετε την ιδεοληψία σας πάνω από το συμφέρον της Ελλάδας.
Τι διάολο συμβαίνει;; Υπάρχουν και μέσα στη Χρυσή Αυγή πεμπτοφαλαγγίτες που σας οδηγούν στα άκρα και στον παραλογισμό για να σας διαλύσουν και να συνεχίσουν ανεμπόδιστοι το καταχθόνιο έργο τους εναντίον της Ελλάδας;

Επείγοντα μέτρα προφύλαξης:
  1. Να βγάλουν οι χρυσαυγίτες τις προκλητικές μαύρες μπλούζες για να μη γίνονται στόχος.
  2. Να μην ξυρίσουν πάλι τα κεφάλια τους.
  3. Να μη λειτουργούν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όταν δεν παρέχεται αστυνομική προστασία.
 Η συνέχεια στο---> seferou.blogspot

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου