Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Το "αίμα" νερό δεν γίνεται... Το αμετανόητο Pasok στηρίζει την Μένη Μαλλιώρη και "αδειάζει" την Ζέττα Μακρή!

Τελευταία φορά που ασχολήθηκα με την Μένη Μαλλιώρη (φωτο) είναι αυτή ---> εδώ. Επόμενη ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει για καθαρά απαξιωτικούς λόγους. 
________________
Την πλήρη στήριξη του ΠΑΣΟΚ απολαμβάνει από χθες η πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλλιώρη, με το κόμμα να «αδειάζει» με ανακοίνωσή του την υφυπουργό Υγείας Ζέττα Μακρή, παίρνοντας για πρώτη φορά θέση στον «πόλεμο» που ξέσπασε αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στις δύο κυρίες για το θέμα της μαύρης τρύπας στον οργανισμό, που ξεπερνά τα 9.000.000 ευρώ.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι θεωρεί ιδιαίτερα... θετικό το έργο της κυρίας Μαλλιώρη στον ΟΚΑΝΑ: 
«Πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις που έδωσε η τέως πρόεδρος στις κατηγορίες της αρμόδιας υφυπουργού ήταν επαρκείς και οι επιθέσεις που εδέχθη αδικαιολόγητες και αβάσιμες. Η παραίτησή της έγινε για λόγους ευθιξίας της ίδιας. Η παρακαταθήκη που αφήνει η κυρία Μαλλιώρη θα πρέπει να συνεχιστεί».
Να σημειωθεί ότι η καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Μινέρβα Μελπομένη Μαλλιώρη είχε κατεβεί με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007 χωρίς να εκλεγεί. Οταν το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία (Οκτώβριος του 2009), ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τη διόρισε πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ τον Μάρτιο 2010.

Ενώ λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη η υφυπουργός κυρία Μακρή για το οικονομικό σκάνδαλο ευχαρίστησε πολλές φορές τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί «δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να με πιέσει για τον έλεγχο του οργανισμού, σε αντίθεση με άλλους», μόλις χθες το κόμμα της Χαρίλαου Τρικούπη υποστήριξε πλήρως την κυρία Μαλλιώρη, αποδεικνύοντας ότι το... βαθύ ΠΑΣΟΚ ξέρει να προσέχει τα δικά του παιδιά!

Στο μεταξύ ένταση επικράτησε χθες το πρωί στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στην οδό Αβέρωφ, όταν η τέως πρόεδρος επιχείρησε να παραχωρήσει νέα συνέντευξη Τύπου, αλλά εμποδίστηκε με την αιτιολογία ότι έχει παραιτηθεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις αίθουσες του οργανισμού. Τελικά η καθηγήτρια Ψυχιατρικής έδωσε τη συνέντευξη στο... πεζοδρόμιο! Η ίδια κατήγγειλε ότι ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Δημήτρης Πλατανιάς την εμπόδισε να παραχωρήσει τη συνέντευξη έπειτα από εντολή της κυρίας Μακρή, γεγονός που η υφυπουργός διέψευσε, λέγοντας πάντως ότι ορθά έπραξε ο αντιπρόεδρος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου