Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Μακριά από αριστεριστές υποψήφιους

Πλάι -πλάι ΑΝΤΑΡΣΥΑ & ΣΥΡΙΖΑ
Τον Νοέμβριο του 2010, κάποιοι εξ αριστερών επωφελήθηκαν από τις ψήφους μεταναστών στις δημοτικές εκλογές. Τώρα, το αντισυνταγματικό εκλογικό «μπαγιόκο» κόβεται. Και άντε να βρεις αριστερούς και εθνομηδενιστές ψηφοφόρους, σε μια Αθήνα που πλήρωσε πολύ ακριβά την προσπάθεια των διαφόρων Καμίνηδων για κοινωνική μηχανική και διάλυση του εθνικού κορμού.

Και στην αριστερά, το έριξαν στο θρήνο και στον οδυρμό, μιας και η απόπειρα νομοθετικής διάβρωσης του εθνικού κράτους, πήγε περίπατο. Έκαναν εδώ και καιρό πως δεν είχαν ακούσει για την... απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είχε στείλει το νομοθετικό έκτρωμα, ονόματι νόμο Ραγκούση, από εκεί που είχε έρθει.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ

Τελικά, το νομοσχέδιο που διευκολύνει τους υπηκόους κρατών – μελών της ΕΕ να συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές & περιφερειακές εκλογές, αλλά αποκλείει τους μετανάστες τρίτων χωρών, ψηφίστηκε και ένας σοβαρός κίνδυνος, να αποφασίζουν άλλοι για εμάς, αποσοβήθηκε.

Η δε τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, που ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να υλοποιήσει τη σχετική και δεσμευτική απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπερψηφίστηκε από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΧΑ και τη ΔΗΜΑΡ. Οι υπόλοιποι, ας εκθέσουν τα – απίθανα όσο και βλαπτικά για τα εθνικά συμφέροντα – επιχειρήματά τους στο θέμα όταν έρθει η ώρα της συνταγματικής αναθεώρησης.

Πολλοί ήταν και δη στο κέντρο της Αθήνας αυτοί οι οποίοι αισθάνθηκαν ανακούφιση ακούγοντας πως η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών υπερψηφίστηκε. Μόνο το 2012, σημειώθηκαν 42 ανθρωποκτονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς. Και μπορεί αυτό να μην ανησυχεί την ελληνική αριστερά, που δεν δίνει δεκάρα για την ανθρώπινη ζωή και δεν χάνει ευκαιρία να φωνασκεί αηδιαστικά συνθήματα του τύπου «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς», αλλά ανησυχεί τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Αυτό που είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος ότι «η απόφαση του ΣτΕ βρίσκει αντίθετη την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά δεδομένου ότι είναι εφαρμοστέα, η τροπολογία πρέπει να υπερψηφιστεί», αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα, που φυσικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Φυσικά, σε μια χώρα όπου η αριστερά δεν θέλει ούτε να ακούει για δημοψηφίσματα μιας και ξέρει ότι δεν ευνοούν τις ιδεοληψίες της, ο καθείς από τους κόλπους της, τη στιγμή μάλιστα που δεν καταγράφεται η λαϊκή βούληση σε συγκεκριμένα ζητήματα, μπορεί να λέει ό,τι θέλει, υποτιμώντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας.

Ο ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

Η κατάσταση στο κέντρο έχει βελτιωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, χάρις στις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλλει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. είναι εμφανής και πληθωρική και δεν αφήνει περιθώρια στους λαθρομετανάστες και γηγενείς κακοποιούς για πολλά - πολλά. Και αυτό αρέσει στον μέσο πολίτη. Φαίνεται όμως ότι δεν αρέσει στον κάποτε καταληψία του ιερού βράχου της Ακρόπολης Γαβριήλ Σακελλαρίδη (στη φωτογραφία σε εκδήλωση ως υποψήφιος στη Β’ Αθηνών το 2012 με έναν υποψήφιο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ), ο οποίος ζει στον δικό του εξαρχειώτικο κόσμο των καταλήψεων και των «αυτοδιαχειριζόμενων στεκιών» και συνομιλεί με στελέχη ΜΚΟ και «αντιρατσιστικών» οργανώσεων. Εκεί έμαθε να κινείται και να ζει, εκεί κινείται και ζει. Νομίζει, δε, ο καημένος, πως θα εκλεγεί δήμαρχος... από τον πρώτο γύρο κι ας τον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις πέμπτο! Δικαιούται πάντως να έχει την πολιτική του ψύχωση ο άνθρωπος.

Πιο σημαντική απειλή αποτελεί για τους κατοίκους του κέντρου ο νυν δήμαρχος, ο οποίος έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ως Συνήγορος κάποτε του Πολίτη, παρενέβαινε συνεχώς υπέρ των λαθρομεταναστών κι έτσι συνέβαλλε στην απαράδεκτη κατάσταση που επικράτησε στο κέντρο και στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικράτησε στο πολύπαθο ελέω κοινωνικής μηχανικής 6ο Διαμέρισμα, όπου φυσικά, δεν θα βρει την ψήφο του. Άνθρωποι σαν τον Καμίνη και τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν με τις εθνομηδενιστικές υπερβολές τους και τις ιδεοληψίες τους, οι καλύτεροι τροφοδότες της Χρυσής Αυγής. Φυσικά, αυτό αδυνατούν οι ίδιοι να το καταλάβουν, αλλά έτσι είναι.

Ένας αριστερός δήμαρχος στην Αθήνα του 2014, θα αποτελούσε θανάσιμη απειλή για την πόλη. Μια πόλη, που κάποτε ήταν ασφαλής. Μια πόλη, γειτονιές της οποίας όπως η Πλατεία Αμερικής, η Πλατεία Βικτωρίας και η Κυψέλη, που σήμερα δοκιμάζονται, ήταν κάποτε αστικοί παράδεισοι. Καιρός λοιπόν να δοθεί ένα τέλος στα όσα δυσάρεστα είδαμε να συμβαίνουν στο κέντρο τα τελευταία χρόνια. Μακριά λοιπόν από αριστεριστές και ναζιστές υποψηφίους.

Νίκος Χιδίρογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου