Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Κύριοι Μεταλλαγμένοι, παραβιάσατε το Σύνταγμα!!!

Η ελληνική προεδρία, όχι μόνο δεν προστάτευσε τα οικονομικά συμφέροντα της χώρα της ενάντια σε εκείνα των πολυεθνικών που "σπρώχνουν" τους ΓΤΟ, όχι μόνο χαντάκωσε και την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά καταπάτησε -για μια ακόμα φορά- και το Σύνταγμα των Ελλήνων. 

Μήπως γι' αυτό βιάζεται ο Σαμαράς να το τροποποιήσει;


Το άρθρο 5, παράγραφος 5 του Συντάγματος μας, το λέει καθαρά, όσο το κρυστάλλινο νερό:...

 
Άρθρο 5 - § 5   Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας.
Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.
Πείτε μας τώρα ότι καταναλώνοντας μεταλλαγμένα, καλλιεργώντας μεταλλαγμένα δεν επηρεάζεται το DNA μας -ειδικά των παιδιών- και η φύση, και θα σας πούμε ότι μετά την κατάργηση των άρθρων του Συντάγματος, καταργείτε και τους νόμους τις επιστήμης.

Το Σύνταγμα ορίζει ξεκάθαρα, ότι έχουμε δικαίωμα να προστατεύσουμε την υγεία μας και τη γενετική μας ταυτότητα. Βάζοντας τα μεταλλαγμένα στην καθημερινή διατροφή και μάλιστα χωρίς ΚΑΜΙΑ επισήμανση, ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!

Είναι κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο και κατανοητό; Τι δεν καταλαβαίνετε; Και τούτη τη φορά, δεν μπορείτε να πείτε "ήταν μνημονιακή υποχρέωση". Ήταν απλά υποχρέωση (μια ακόμα) εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων!

Αυτή η κυβέρνηση της μετάλλαξης του Συντάγματος μας, θα μείνει για πάντα με τα πιο μελανά γράμματα γραμμένη στην Ιστορία μας...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου