Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ο Τσίπρας συνεχίζει να αντιγράφει τις γελοιότητες του Τζέφρυ (βίντεο)

Ολοένα και πιο πολύ αντιγράφει τις «ευφυείς» ιδέες του Τζέφρυ ο Τσίπρας.

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα των δηλώσεων Τσίπρα από την ομιλία του στο φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: «Χτες με πλησίασε μια γυναίκα και μου είπε: Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τώρα πια δεν έχω άλλη ελπίδα. Τα μισά να κάνετε από αυτά που είπατε στη Θεσσαλονίκη θα είμαι ευχαριστημένη. Της απάντησα: Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους».

Δεν χρειάστηκε να ακονίσουμε πολύ τη μνήμη μας για να θυμηθούμε ότι περίπου τα ίδια λόγια είχε πει και ο Τζέφρυ λίγα χρόνια νωρίτερα. Μόνο που στην δική του περίπτωση αντί για γυναίκα, πρωταγωνιστής ήταν ένας συνταξιούχος, ο οποίος μάλιστα προσέφερε (!) την σύνταξή του στον Γιωργάκη, προκειμένου ο «κολοσσός» αυτός της διανόησης και της πολιτικής να σώσει την Χώρα… Ήταν τόσο γελοία, άνοστη και χοντροκομμένη η θεατρική παράσταση του χαζοχαρούμενου Γιωργάκη, που αυτή την υποτιθέμενη «προσωπική ζωντανή εμπειρία» την διάβαζε μέσα από το χαρτί!

Δυστυχώς, στην πιο πρόσφατη εκδοχή της όλης κατασκευασμένης ιστορίας από τον Mr. Alexis, δεν έχουμε δει το οπτικό υλικό, αλλά διαβάσαμε μόνο τα λεγόμενά του. Έτσι, δεν είμαστε σε θέση να διαπιστώσουμε αν είναι το ίδιο «μπούφος» και «σπίρτο» με τον απίθανο Τζέφρυ, ώστε να διαβάζει κι αυτός μια «προσωπική εμπειρία». Είναι εμφανές, όμως, ότι το κακομαθημένο αυτό πλουσιόπαιδο, με το αντιπαθές χαμόγελο και τα αυτιά-τηγανίτες, αντιγράφει μία προς μία τις μεθόδους του Γιωργάκη, θεωρώντας όλους τους Έλληνες ως άτομα με χαμηλό δείκτη ευφυίας, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που «θα φάει το παραμύθι» με την υποτιθέμενη συνομιλία του επόμενου διαχειριστή της μνημονιακής πολιτικής.

Πίσω, όμως, από το γελοίο θέαμα και την υποκρισία της όλης ιστορίας υπάρχει και η «μπανανόφλουδα». Όταν η ανύπαρκτη γυναίκα της φαντασίωσης του Τσίπρα φέρεται να λέει ότι «τα μισά να κάνετε από αυτά που είπατε στη Θεσσαλονίκη θα είμαι ευχαριστημένη», είναι ολοφάνερο ότι η παρεούλα του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει ήδη τις «εκπτώσεις» στις προεκλογικές της παροχές προς τους υποψήφιους ψηφοφόρους. Η πλήρης μετατροπή του Τσίπρα σε Γιωργάκη Παπανδρέου βαδίζει στον «σωστό δρόμο».

1 comments: