Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Οι άθλιοι νταβατζήδες ΔΕΝ κατάφεραν να φράξουν τον δρόμο προς τη Νίκη!

Η Χρυσή Αυγή πήρε ένα 6.5%. Είναι ένα ποσοστό, ένα νούμερο. 
Πέραν της ποσοτικής του αξίας, οποιαδήποτε αξία αν έχει, υπάρχει και μία ποιοτική διάσταση. 
Η Χρυσή Αυγή πήρε το ποσοστό αυτό χτυπημένη, "χρωματισμένη", απομονωμένη από τα ΜΜΕ(ξαπάτησης), κατασυκοφαντούμενη και υβριζόμενη. 
Πήρε το ποσοστό αυτό με την ηγετική της ομάδα την φυσική, την αγωνιστική, την "σάρξ εκ της σαρκός" του λαού στις φυλακές και άλλους αγωνιστές φυλακισμένους στα σπίτια τους. 

Σε αντίθεση με τα λοιπά κόμματα και τις λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις που μονοπωλούσαν τα τηλεπαράθυρα και τα ραδιόφωνα, η Χρυσή Αυγή ήταν απούσα. Αυτή η απουσία κάνει το 6.5% πολύ πιο σημαντικό από όλα μαζί τα ποσοστά των άλλων. Οι ρεπατζούδες, τα Botox των 8 και 9 ήταν απασχολημένα στο να προβάλουν τα κόμματα και τα αποκόμματα τα εγκεκριμένα από τους αμερικανοσιωνιστές, τους μπετατζήδες, και τους διαπλεκόμενους ολετήρες. Και όμως! Η Χρυσή Αυγή προχώρησε. ΝΙΚΗΣΕ.
Μπορεί τα ανεξάρτητα, μαχητικά, αδεύσμετα ΜΜΕ(ξαπάτησης) να είχαν ρίξει ένα πέπλο συνωμοτικής σιωπής στου Έλληνες αγωνιστές η κοινωνία όμως τους αγκάλιασε. Η κοινωνία κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο υπάρχει πίσω από την σιωπή. Το σύστημα φοβάται. Μέχρι τώρα το κατεστημένο της διαπλοκής, καταργώντας την σκέψη, έπαιζε με τράπουλες σημαδεμένες και ζάρια καραγκιοζάκια για να διαβουκολίζει τους Έλληνες, να τους διδάσκει να σκέπτονται με συνθήματα και να τους μαντρώνει στην κομματική στρούγκα. Οι Έλληνες το κατάλαβαν. Σήκωσαν κεφάλι, αντιμίλησαν και αγκάλιασαν την Χρυσή Αυγή σαν τον γνήσιο εκφραστή του Έθνους και των πεπρωμένων του. 
Η Χρυσή Αυγή έδωσε στο λαό ταυτότητα και επίγνωση της δύναμής του. 
Η Χρυσή Αυγή μίλησε για να πεί. Το "συνταγματικό τόξο" για να επικοινωνήσει. 
Η Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στο μυαλό δια της λογικής. Το "συνταγματικό τόξο" στο θυμικό επενδύοντας στο φόβο ή στην ελπίδα. 
Η Χρυσή Αυγή αγωνίστηκε να απαλλάξει τους Έλληνες από την ταπείνωση της φτώχειας, της εξάρτησης.
Άλλωστε, είτε το ήθελαν οι νταβατζήδες είτε όχι, τον δρόμο τον είδαν τα αγόρια και τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής. Απόδειξη, η ΝΙΚΗ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου