Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ανάλεκτα Δηλώσεων… Ο Εθνικο-σοσιαλιστικός Μπολσεβικισμός, θριάμβευσε!

Από τον Ιάσωνα

Αγαπητοί συμπολίτες...

Επιτρέψτε μου να βοηθήσω την καθαρή σας σκέψη με μια μικρή απεικόνιση εκείνων που μας εκπροσωπούν.

Βεβαίως να πω ότι η εκλογή ΣΥΡΙΖΑ στερεί πλέον στους φίλους της επανάστασης που χάθηκε το διαχρονικό κλισέ ότι η «χουντα» δεν έπεσε και ότι ο «λαος» δεν είναι στην εξουσία.

Αυτή τη στιγμή, ο «λαος» είναι καλά θρονιασμένος στην εξουσία, όπως ήταν πάντοτε, μετά από κάθε εκλογές.. Άλλα τουλάχιστον οι συμπολίτες μας, αυτή τη φορά δεν θα ζητήσουν εκλογές την επόμενη ήμερα, ούτε θα ξηλώνουν τα πεζοδρόμια, ούτε θα βάζουν φωτιά στις τράπεζες, αφού τέλος πάντων ο «λαος» αυτοπροσώπως είναι στην εξουσία.

Παρακαλώ όμως την προσοχή σας, που ίσως απαιτηθεί εκ νέου μετα από κάποιο χρόνο, ώστε έχοντας υπ' όψιν το τι συμβαίνει σήμερα να αποφασίστε πάλι με το καθαρό μυαλό σας και την γρήγορη σκέψη περί του δέοντος..

Να σας παρακαλέσω να δείτε την ταύτιση των απόψεων (στο τέλος του κειμένου) εκείνων που πιθανώς μισείτε μ’ εκείνους που πιθανώς εκλέξετε.

Θα δείτε ότι οι ανακοινώσεις Κυβερνήσεως (ΣΥΡΙΖΑ) & Αντιπολιτεύσεως (ΧΑ Φαηλου Κρανιδιώτη) είναι ταυτόσημες σε καίρια θέματα.

Επιτέλους ο Εθνικο σοσιαλιστικός Μπολσεβικισμός , θριάμβευσε και «μας» ενώνει..


1. Η κυβέρνησή "μας" 


Αλέξης Τσίπρας Πρωθυπουργός 

  • «Ως υποψήφιος δήμαρχος είχα πει ότι αν εκλεγώ, δεν θα είχα αντίρρηση να τελέσω το μυστήριομεταξύ δύο συμπολιτών του ιδίου φύλου. Υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.»
  • «Ψήφο στους μετανάστες. Είναι παράλογο να έχουν δικαίωμα ψήφου οι Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι δεν υφίστανται τις συνέπειες από τον τρόπο διακυβέρνησης, και να μην έχουν δικαίωμα ψήφου αυτοί που ζουν εδώ. Να ψηφίζουν δηλαδή όλοι οι μετανάστες; Στις δημοτικές εκλογές, ναι.
  • «Να καταργηθεί ο στρατός. Εμείς δεν συμφωνούμε ούτε με την υποχρεωτική θητεία ούτε με τον μισθοφορικό στρατό. Δεν είμαστε υπέρ του στρατού γενικά. Να καταργηθεί λοιπόν; Να υπάρχει ισόχρονη εναλλακτική κοινωνική θητεία σε δημοτικές ή κοινωνικές υπηρεσίες»
Συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit 09/11/2012 

«κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα δαπανήσει τα λεφτά του στην Ελλάδα ξέροντας ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει.. Μια τόσο καταστροφική πολιτική θα μπορούσε ίσως να πραγματοποιηθεί σε μια αφρικανική χώρα, όχι στην Ευρώπη, με το νομικό της πολιτισμό. Θα έπρεπε να καταργηθεί το Σύνταγμα και το Κοινοβούλιο». (δείτε εδώ)

Τάσος Κουράκης αναπληρωτής υπουργός Παιδειας 

"κατακτωντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση, έτσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Άλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με Θήτα κεφαλαίο" (δείτε εδώ).

Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης υπουργός Οικονομικών

"Δεν θέλουμε τα 7 δισ. Θέλουμε να καθήσουμε και να ξανασκεφτούμε όλο το πρόγραμμα". (δείτε εδώ).

Ν. Κοτζιάς Υπουργος Οικονομικών 

"Όμως το ειρηνικό πέρασμα [στον σοσιαλισμό], περιέχει όχι μόνο βία γενικά (μιας και επιβάλλει τη θέληση του λαού πάνω στους εχθρούς του), αλλά μπορεί να περιέχει και ένοπλη βία. Απλώς δεν φτάνει στον πανεθνικό εμφύλιο πόλεμο. Η χρήση των όπλων στην περίπτωση του ειρηνικού περάσματος το πολύ να είναι αποσπασματική, ευκαιριακή και γεωγραφικά περιορισμένη. Ο ειρηνικός δρόμος σημαίνει ότι η αντίδραση “νιώθει τη θηλειά γύρω από το λαιμό της” και υποχωρεί από την εξουσία έστω και αν το κάνει για να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και να οργανώσει πιο καλά την αντεπανάσταση". (δείτε εδώ).

Γ. Κατρούγκαλος Αναπληρωτής Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης 

"Καταργείται ο θεσμός της επιστράτευσης, διορισμοί 15.000 στο δημόσιο.. Θα καταργηθεί το ισχύον πειθαρχικό δίκαιο και θα επανέλθουν οι αιρετοί στα πειθαρχικά συμβούλια".

Θοδωρής Δρίτσας Αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας αλλά και η σύζυγός του!!!! (Αγία Οικογενεια) Τασία Χριστοδουλοπούλου αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. (δείτε εδώ).

Θεανώ Φωτίου: Αναπλ. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει δημοψήφισμα. Η Θεανώ Φωτίου μιλώντας στην Έλλη Στάη δήλωσε ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις της περί δημοψηφίσματος, διευκρινίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει δημοψήφισμα. (δείτε εδώ).

Δημήτρης Μάρδας αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

"Ποτέ δεν θυμάμαι στη χώρα να αντιμετωπίστηκε πρόβλημα πληρωμών μισθών και συντάξεω, δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στα ασφαλιστικά ταμεία". (δείτε εδώ).

2 και η αντιπολίτευσή "μας"

Φαήλος Κρανιδιώτης

"Για να είμαστε δίκαιοι, ο Νίκος Κοτζιάς ο νέος ΥΠ.ΕΞ, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης, με σταθερές πατριωτικές θέσεις, με ξεκάθαρη θέση κατά λογικών τύπου Ανάν στην Κύπρο.Αληθινός διανοούμενος κι όχι από τους "ιντελιγκέντσηδες". Είχα γράψει παλιότερα πως σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του Σαμαρά θα έπρεπε να ήταν ΥΠ.ΕΞ και δεν θα αλλάξω τώρα γνώμη λόγω "κομματικού πατριωτισμού". Αγαπητέ Νίκο, ευχές για δύναμη και αποτελεσματικότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων". (δείτε εδώ).

Χρυσή Αυγή


"Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει διατυπωθεί και δημόσια στη Βουλή είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να συμμετάσχει στις κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτήν την στάση επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον και τα γεωπολιτικά δεδομένα. Επίσης, στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, τις οποίες θεωρούμε ξεπούλημα της Πατρίδος, έχουμε διατυπώσει θέση κατά των ιδιωτικοποίησεων σε ΟΛΠ και ΔΕΗ. Θεωρούμε επίσης σημαντικό ζήτημα την επιστροφή στον Ελληνικό Λαό της λεγόμενης «μικρής ΔΕΗ». (δείτε εδώ, εδώ κι' εδώ).

Πως μας βλέπει ο ξενος τύπος!!!


  • Greece says will not cooperate with 'troika' or seek aid extension  (δείτε εδώ)
  • New Greek government has deep, long-standing ties with Russian 'fascist' Dugin  (δείτε εδώ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου