Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Εκασίες, Ψευδαισθήσεις και Πραγματικότητα...

Από τον Ιάσωνα

Σχολιάζοντας το άρθρο:  "Την Δευτέρα θα είσαι άνθρωπος" που δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο "gianniotis" (δείτε εδώ)  έγραψα τα εξής: 

"Κε Γιαννιώτη αυτές τις ήμερες έχουμε διαβάσει πάρα πολλά τόσα ώστε να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις για την διανοητική κατατασταση του λαού μας και των καθοδηγητών του. Της "σοφίας" μας εν γένει.. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν υπάρχει δυνατότης μετά από ένα μήνα να ξανά δημοσιεύατε αυτό το κείμενο ώστε τα συμπεράσματά μας, να είναι πιο επίκαιρα και αληθινά, σε κάποια ουσιαστική αντιστοίχηση με αυτά που διαβάσαμε σήμερα ως προμήνυμα και προφητεία της δευτέρας παρουσίας ... Ιασων. " 
Εχθές στο ίδιο ιστολογιο "gianniotis", αναρτήθηκε μια λεπτομερής περιγραφή της πραγματικότητος όχι μετά από ένα μήνα, αλλά εντός δυο ημερών: 
"ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - Κατάρρευση στις τράπεζες νέα κατακρήμνιση έως -29,97% για Πειραιώς -26,76% η Alpha Bank, χάος στα warrants έως 18,46% - Στο -13,93% η ΔΕΗ - Πανικός στα ομόλογα - Χάνεται ο έλεγχος "  (δείτε εδώ).

Ειλικρινώς έχει μεγάλη σημασία να κατανοήσουμε ότι: 

  • Το πρόβλημα δεν είναι η καταστροφή αυτή καθ εαυτή. Όσο το γεγονός ότι αρνούμενα θεληματικώς να παραδεχθούμε την ύπαρξη του προβλήματος που λέγεται Κρατισμός Λαϊκισμός Δημαγωγία Κομμουνισμός και γεννά αυτή την κατάσταση.
  • Ο,τι και να πράξουν ότι και να ανατρέψουν όσες φορές κι αν καταστραφούν και καταστρέψουν ολοσχερώς, οι υπόδουλοι στην ψυχωτική ιδεοληψία αμετανοητοι ιακωβινοι επαναστατες Κομμουνιστες και οι περιπτωσιακοι συντροφοι του της Καμμενης Δεξιας, δεν προκειται να αντιληφθουν την πραγματικοτητα, διοτι δεν την αποδεχονται.
  • Ειναι το ιδεολογικο αναλογο των ισλαμιστων... Συμπεριφερονται δηλαδη, οπως ακριβως οι ψυχωτικοιι ισλαμιστες που πιστευουν οτι εκτελουντες το "ιστορικο και αγιο" καθηκον τους κατατσρεφοντας θα επιτυχουν τον παραδεισο. Αυτο τον "Παραδεισο" θα ζησουμε ολοι εμεις εδω, μηπως τυχον και οι υπολοιπο αρχισουμε και σκεπτομεθα.
  • Ισως σημερα το κραχ της οικονομιας επειδη δεν "αγγιζει" τον μεσο νεοελληνα παρα μονο τον ιδωτικο τμεα, να το διαβαζεται ως μια απλη ειδησι που δεν σας αφορα... Ομως οταν αυτο συμβει με τις συνταξεις τους μισθους του Δημοσιου, τα καυσιμα, τα φαρμακα ... τα ανταλλακτικα τοτε,...ισως!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου