Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Σηκωθείτε ωρέ Ελληνόπουλα να φύγουν οι χολέρες...


Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση λοιπόν. 

 Άλλη μια προσπάθεια του οργανωμένου πολιτικού εγκλήματος, να οδηγήσει τα κοπάδια των ψηφοφόρων στις κομματικές μάντρες του. Βουκόλοι, τα καλοταϊσμένα τσιράκια τους, βουκέντρες, οι απειλές, οι εκβιασμοί, η παραπληροφόρηση και οι στημένες δημοσκοπήσεις που διοχετεύονται απλόχερα μέσα από τους τηλεοπτικούς οχετούς των. Άλλη μια επικοινωνιακή σύγχυση στους τηλεόπληκτους ψηφοφόρους, που ενώ τους παίρνουν το σπίτι και το χωράφι, και τους υπόσχονται ολική εξόντωση, αυτοί πειθήνια ξαναψηφίζουν τα υποψήφια τσιράκια των κομματικών συμμοριών. Μέσα στον ορυμαγδό της επικοινωνιακής τρομοκρατίας, το κοπάδι δεν μπορεί να ξεχωρίσει δύο βασικά πράγματα.

Ότι πολιτικές υπάρχουν δύο και μόνο δύο. Η μία πολιτική είναι η φροντίδα, η προστασία και η ανάπτυξη της πατρίδας. Και η δεύτερη είναι η εκχώρηση της.

Η πρώτη πολιτική εξυπηρετείται από τους ευπατρίδας, και η δεύτερη από πληρωμένους λακέδες διεθνών κυκλωμάτων οργανωμένου εγκλήματος.

Οι λακέδες, χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για την κλοπή της πατρίδας, παλαιότερα ήταν η ωμή βία. Μπαίνανε τα στρατιωτικά λεφούσια και στα πέρνανε όλα.

Στην πορεία αυτό άλλαξε, τώρα δεν μπαίνουν οι στρατοί, τώρα μπαίνουν οι κομματικοί δούρρειοι ίπποι, τους οποίους κατασκευάζουν και επιβάλουν.

Για την επιτυχία του έργου των κατασκευασμένων κομμάτων, δημιούργησαν το κατάλληλο περιβάλλον, δηλαδή την παγκοσμιοποίηση.

Στην επιχείρηση αυτή, κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι κατασκευασμένες ιδεολογίες που επεβλήθησαν. Αυτές οι ιδεολογίες στόχευαν τις κληρονομημένες αξίες για τις οποίες έτρεξε πολύ αίμα.

Αυτές οι αξίες ήταν πρώτα πρώτα η πατρίδα. Οι πολίτες έπρεπε να χάσουν κάθε ευαισθησία για την πατρική τους περιουσία, για την πατρίδα δηλαδή.

Έπρεπε να είναι απαθείς, την ώρα του πλιάτσικου. Έπρεπε να σβηστούν από τις μνήμες αποφθέγματα του τύπου "Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι".
Έπρεπε να αποσυναρμολογηθεί ο κοινωνικός ιστός με την διάλυση της οικογένειας, και να σβηστούν κοινές θρησκευτικές αναφορές.
Έπρεπε οι Έλληνες πολίτες να γίνουν καταναλωτικός χυλός. Έπρεπε να γίνουν υποψήφια σφάγια. Έπρεπε να γίνουν ένα κοπάδι.
Αυτό βιώνουμε σήμερα, την μετατροπή μιας ιστορικής χώρας και ενός λαού με κληρονομημένες υπέρτατες αξίες, σε κοπάδι σφάγιων ζώων.
Εγώ κάνω έκκληση σε όσους διατηρούν ακόμη την ιδιότητα του Έλληνα, να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή, σαν την μόνη δύναμη ενάντια στο δοσιλογικό τόξο των υπολοίπων κομμάτων.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΧΟΛΕΡΕΣ

Με εκτίμηση,
αντιπροοδευτικός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου