Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τα καλά & ...βολικά "παιδιά" τα παίρνει το ποτάμι


Από ότι δείχνουν τα πράγματα τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου το κόμμα του το ιδρύει χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, εκτός και αν θέλει να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ ή να είναι Αρχηγός.

Όλα τα δήθεν προοδευτικά στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας θα συμπράξουν με το «Ποτάμι» του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη. Ο κύριος Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα συνεργαστεί με την «Φιλελεύθερη Συμμαχία» του και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, επίσης στήριξη προτίθεται να δώσει και το κίνημα «Ευρώπη- Οικολογία» και χθες, Δευτέρα, σε κοινή συνέντευξη τύπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γνωστοποιήσουν την συνεργασία τους το «Ποτάμι» και η «Δράση».

Από την άλλη ο Παπανδρέου στο «Κίνημα» του προσπαθεί να Επανηγυρίζει πως είναι σε επικοινωνίαμε διεθνείς οργανώσεις και κινήματα ενάντια στον ρατσισμό, στον αντισημιτισμό και την ισλαμοφοβία και συνεργάζεται με κινήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών, τα δικαιώματα των γυναικών και τα νέα δικαιώματα (αυτό το φρούτο πάλι τι είναι;) ενώ υπάρχουν βέβαια και τα κινήματα υπεράσπισης των LGBT. ( lesbian, gay, bisexual and transgender).


Είμαστε περίεργοι με αυτούς τους ανθρώπους και αυτές τις προτάσεις ευελπιστούν να δώσουν νέα πνοή στα πολιτικά πράγματα της χώρας, ο ΓΑΠ και ο Σταύρος; Με Νεοφιλελεύθερους της σκληρότερης μάλιστα μορφής και με κινήματα σφραγίδες με νεφελώδεις, τουλάχιστον, πολιτικές και κοινωνικές απόψεις;

Συμφωνούμε ότι γίνεται προσπάθεια να μειωθεί το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ποιο θα είναι το όφελος όταν όλοι αυτοί οι απίθανοι βρεθούν σε μία κυβέρνηση συνεργασίας με τους ανθρώπους που ήδη κατέστρεψαν την χώρα; 
Πόσο χαμηλά θα πέσουμε ακόμα;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου