Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Αυτό το άτιμο το χέρι...

Είναι να μην σου ξεφύγει, το άτιμο το χέρι και αρχίσει να υπογράφει καταστροφικά πράγματα, διότι κατόπιν δεν το έχει τίποτα, να συνεχίσει να υπογράφει ξανά και ξανά... 

Η μόνη σωστή λύση είναι να το κόψεις από τη ρίζα, μήπως και σωθεί η κατάσταση!!!

Έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς, σε ρόλο ανθέλληνα, όπως σαφώς πλέον αναδεικνύεται με τις προηγούμενες, αλλά κυρίως με τις χθεσινές πράξεις του στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), προκειμένου να εξιλεωθεί στα ξένα αφεντικά του για τα μεγάλα «προβλήματα» που τους προκαλεί, με την απώλεια της ελληνικής κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπέγραψε ένα επαίσχυντο κείμενο, αντίθετο με το εθνικό συμφέρον της χώρας μας, προσπαθώντας μετά μανίας να πάει κόντρα στη σημερινή κυβέρνηση, μήπως και καταφέρει να την «ρίξει» και ξαναγίνει πρωθυπουργός, χωρίς να λογαριάζει ότι αυτή την στιγμή η χώρα χρειάζεται εθνική ενότητα και όχι μικροπολιτικές αντιπαλότητες, πράγματα που μπορούν να αντιλαμβάνονται μόνον οι αληθινοί πατριώτες, που αγαπούν πραγματικά την Πατρίδα τους και το λαό της και που ο Α. Σαμαράς τα προσπερνάει, χάριν της «καρέκλας», της Μέρκελ και του ...Χριστοφοράκου.

Το κείμενο του ΕΛΚ που συνυπέγραψε και πρωτοστάτησε στη σύνταξή του ο ανθέλληνας, πρώην πρωθυπουργός και το οποίο ταυτίζεται και στηρίζει τις θέσεις της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, χαρακτηρίζει τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της Ελλάδας σαν «εμπόδιο στο να βοηθηθεί η χώρα». Μόνο που δεν διευκρινίζει ποια χώρα δεν θα βοηθηθεί, αν πετύχουν οι προσπάθειες των Τσίπρα-Βαρουφάκη, κρύβοντας έτσι ότι πρόκειται για την ίδια την Γερμανία.

Διότι γι' αυτήν δυστυχώς «δουλεύει» από χρόνια ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο, συνεχίζοντας το αισχρό και άκρως ανθελληνικό οικονομικό πρόγραμμα του Γιωργάκη Παπανδρέου, που κατέστρεψε την Ελλάδα και τον λαό της. 

Το κείμενο στρέφεται ευθέως εναντίον του ελληνικού κράτους, αναφέροντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων» δηλαδή των κ.κ. Σαμαρά-Βενιζέλου, της κυβέρνησης Παπανδρέου, καθώς και της «μαύρης κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου», που ισοπέδωσαν τη χώρα, έφεραν ποταμούς αίματος και δακρύων και ζημίωσαν στο έπακρον την Ελλάδα ακόμη και γεωπολιτικά, προκαλώντας σοβαρότατο και ίσως, δύσκολα αναστρέψιμο ρήγμα στα συμφέροντα του Έθνους.

Ο Σαμαράς και οι συνυπογράφοντες το ανθελληνικότατο αυτό κείμενο, που στόχο έχει να δυναμιτίσει κάθε προσπάθεια που θα απαλλάξει από τη μέγγενη των μνημονίων την Ελλάδα και τον λαό της, αποκρύπτουν μεταξύ άλλων και τα πρόσφατα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνεχή αύξηση του δημοσίου χρέους στο 180% του ΑΕΠ και παρουσιάζουν τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα (το οποίο σημειωτέον, δεν περιλαμβάνει την αποπληρωμή των τόκων των δανείων), σαν ένδειξη ανάπτυξης, όταν τα χρεωστούμενα και μόνον από το κράτος στους πολίτες, είναι ακριβώς τα διπλάσια από το ψευδές πρωτογενές πλεόνασμα!!!
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επαίσχυντη και κατάπτυστη, για τον Α. Σαμαρά και τη παρέα του, ανακοίνωση, στη σελίδα του ΕΛΚ, www.epp.eu (δείτε εδώ), η οποία σε γενικές γραμμές λέει:
«Καλούμε την νέα ελληνική κυβέρνηση να μην θέσει εν αμφιβόλω την οικονομική πρόοδο (;) που σημειώθηκε υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά (δείτε εδώ). Οι θυσίες που έγιναν από τον ελληνικό λαό δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο μέσα από μονομερείς (;) δράσεις, και ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις, τις οποίες ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση. Η Eλλάδα επιστρέφει (;) σε ανάπτυξη και η ανεργία μειώνεται (;)... 
Στην Ελλάδα, όπως στην Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο οι κυβερνήσεις υπό το ΕΛΚ έλαβαν τις σωστές (;) οικονομικές αποφάσεις για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών. Στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα και απαιτήθηκε περισσότερος χρόνος αλλά ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε τη χώρα (;) στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάκτησης της εμπιστοσύνης. Τώρα εναπόκειται στον κ. Τσίπρα να εργαστεί από κοινού με τους εταίρους της Ελλάδας για την επίτευξη συμφωνίας σύντομα, προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία θα έπληττε τον ελληνικό λαό.». 

Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψηφίζουν, αυτούς τους πολιτικούς, για να μην πω, να τους κοπεί το χέρι... 
Φανταστείτε, ακόμη και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα, εκτιμώντας επίσης, ότι ήταν «απαράδεκτη και η αποδοχή του ψηφίσματος από την ελληνική αντιπροσωπεία», παραλείποντας βέβαια να πει, ότι ήταν η ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής και εμπνευστή του ψηφίσματος τον Α. Σαμαρά, που προκάλεσε το επαίσχυντο κείμενο του ψηφίσματος του ΕΛΚ. Δεν πειράζει, είπε έστω κάτι... 

Αν αυτό λοιπόν δεν είναι εσχάτη προδοσία, τότε τί είναι και όσοι συντάσσονται μαζί του, είναι συνυπεύθυνοι και πρέπει επί τέλους να «πληρώσουν» για όσα έπραξαν σε βάρος της χώρας, το συντομότερο δυνατόν και μάλιστα πριν διατάξει ο Καμμένος να επισκευαστούν τα 9 χαλασμένα ΝΗ-90 ελικόπτερα και τους ψάχνουμε στην Αλλοδαπή...

Δ.Μ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου