Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τίτλοι τέλους στο θρίλερ Βαγγέλη Γιακουμάκη. Βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και αναγνωρίσθηκε από τα ρούχα που φορούσε. Νέα Κρητική βεντέτα επί θύραις;

Στον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη ανήκει, όπως όλα δείχνουν, το πτώμα νεαρού ατόμου, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη νωρίς σήμερα το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων, σε μικρή απόσταση από τη Γαλακτοκομική Σχολή, από όπου ο σπουδαστής είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου.

Το πτώμα εντόπισε διερχόμενος λίγο πριν τις 8 το πρωί, σε ένα χαντάκι, κοντά στον Ιχθυογεννητικό Σταθμό της λίμνης των Ιωαννίνων, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία.

Επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή, ο καθηγητής ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, καθώς και ο θείος του φοιτητή, ο οποίος φέρεται πως αναγνώρισε ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο ανιψιό του.

Η αναγνώριση έγινε με βάση τα ρούχα που φορούσε, καθώς λόγω της προχωρημένης σήψης είναι δύσκολο να γίνει αυτή τη στιγμή αναγνώριση χαρακτηριστικών προσώπου, όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές που βρίσκονται στο σημείο.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, εκπροσωπώντας την οικογένεια, επιβεβαιώνει επίσης πως το πτώμα ανήκει στον Βαγγέλη.

Η νεκροψία – νεκροτομή, που δεν αποκλείεται να γίνει αργότερα σήμερα, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

1 comments:

  1. ενα μηνα ψαχνουν και δεν το βρησκαν αφου σαρωσαν τα παντα πωσ βρεθηκε ετσι ξαφνικα το παληκαρακι να ειναι ελαφρυ το χωμα και να βρουν τους δολοφονους του να τημωρηθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή