Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις! Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε κοντά στη Λίμνη Ιωαννίνων. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα,εντοπίστηκε πριν από λίγα λεπτά κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή. 

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Στο σημείο φτάνει αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ενώ έχει ενημερωθεί ήδη και ο θείος του που βρίσκεται στα Ιωάννινα.

2 comments:

  1. @ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΙ Η ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ. ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΕ. Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρω αγαπητέ μου φίλε ότι κάποια τέρατα του διαδικτύου συνεχίζουν και ασελγούν στη μνήμη του Βαγγέλη. Δεν χρειάζεται να τους δίνουμε βήμα και να παρακολουθούμε τα εμμετικά τους "κατορθώματα"...
    Γι' αυτό σου διέγραψα και τον σύνδεσμο και ελπίζω στην κατανόησή σου.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή