Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε κομμουνιστικό κολαστήριο

Παρακολουθούμε την "κομμουνιστικοποίηση" της χώρας... Σιγά – σιγά, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για τον έλεγχο των πάντων: των τροφίμων, της ενέργειας, των μεταφορών και άλλων βασικών αγαθών, όπως είναι τα φάρμακα.

Και όλα αυτά στο πλαίσιο ενός υδροκέφαλου «σοσιαλιστικού» και καθόλα σοβιετικού κράτους (φυσικά με μονοκομματική προδιάθεση) και το χειρότερο, με τη σύμπραξη εθνομηδενιστικών και οικουμενιστικών εκκλησιαστικών κύκλων, με διαβρωτικές φαναριώτικες αντιλήψεις, που σιωπούν υποκριτικά ενώπιον της διαδικασίας φιλελευθεροποίησης των κοινωνικών σχέσεων. Για να προστατεύσουν κάποια προνόμια…

Όσοι δεν προασπίζονται την ελευθερία, είναι καταδικασμένοι να ζήσουν ως σκλάβοι. Και πολλοί στην Ελλάδα, έχοντας θεωρήσει ως δεδομένη την αστική Δημοκρατία, την ελευθερία λόγου και την ασφάλεια ως βεβαιότητες, δεν είναι έτοιμοι να τις δουν να καταρρέουν, όπως είναι η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι της Κουμουνδούρου, θέλουν να επιβάλλουν μια συγκεκριμένη κατάσταση. Χρησιμοποιώντας ως επιχειρησιακό βραχίονα τους αναρχικούς και τους αριστεριστές των συνιστωσών, προσπαθούν να βάλουν τη βία στη ζωή μας και να παρασύρουν μέρος του πληθυσμού σε μια παγίδα συνεχών συγκρούσεων, ώστε να διατηρήσουν τη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ σε υψηλά επίπεδα.

Κοιτάξτε τι γίνεται με τις καταλήψεις και τι γίνεται στις Σκουριές, όπου με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ., η οποία (αν δεν προσέξει η ηγεσία της) θα κινδυνεύσει να καταστεί δύναμη πραιτόρων της εθνομηδενιστικής εξουσίας, οι μεταφερόμενοι αριστεριστές και αναρχικοί είπαν να κάνουν μια «επίσκεψη» στα σπίτια των μεταλλωρύχων, για να τρομάξουν αυτούς και τις οικογένειές τους. Την ίδια ώρα, η συναλλαγή της Κουμουνδούρου με τη Χρυσή Αυγή, δεν κρύβεται… Ναι, μιλάμε για τους ίδιους αριστερούς που φώναζαν για τον Μπαλτάκο. Ο οποίος ζητά τώρα δημόσια στήριξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ! Μύλος…

Κοιτάξτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα: απίστευτη εγκληματικότητα, ελευθεριότητα και ελλείψεις βασικών αγαθών, αλλά και σκληρή βία (με ανθρωποκτονίες διαδηλωτών και πολύ πρόσφατη τη δολοφονία ενός 14χρονου μαθητή) κατά των αντιφρονούντων. Αυτό είναι το μοντέλο του Τσάβες (αλλά και του διαδόχου του Μαδούρο που ήδη έβαψε τα χέρια του με το αίμα ενός 14χρονου), του πρώην πραξικοπηματία και «συντρόφου» που «θαυμάζουν» κάτι «προοδευτικοί» τύποι όπως ο Ήσυχος και η Δούρου. Ήδη, ο Μαδούρο σύρεται ως ικέτης στην Τεχεράνη και στο Ριάντ, μπας και αυξήσουν την τιμή του πετρελαίου.

Αλλά, φευ… Και η κοινωνία της χώρας του, εξαθλιώνεται, καταναλώνοντας το χρόνο της σε ουρές και βλέποντας τους διευθυντές των αλυσίδων λιανικής που δραστηριοποιούνται στη χώρα, να μπαινοβγαίνουν στη φυλακή ως εξιλαστήρια θύματα μιας κρίσης, για την οποία ευθύνονται οι λαϊκιστές που διοικούν τη χώρα. 
Κάτι τελευταίο: παραδίδοντας κάποιοι ψηφοφόροι τη χώρα στα χέρια κομμάτων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, έφεραν στη ζωή μας τους χειρότερους ζυγούς που μπορεί να υποστεί ο άνθρωπος: την λαοκρατία και την ελευθεριότητα.

Επίσης, αν δεν αντιδράσουν, θα πρέπει να μάθουν να ζουν με την καταπιεστική πολιτική ορθότητα και τον τρόμο της έλευσης των αριστεριστών στα ίδια τους τα σπίτια. Απλά να πούμε ότι στην αρχαία Ελλάδα, η εστία θεωρείτο ιερή. Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μάλλον αυτό δεν το έλαβαν υπόψη τους. Δεν είχαν μάθει, φαίνεται, για τις «διαδηλώσεις» αναρχικών έξω από τα σπίτια δικαστικών που χειρίζονται υποθέσεις τρομοκρατίας. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου