Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αριστερή προπαγάνδα και στις Ένοπλες Δυνάμεις με τις "ευλογίες" των ...ανελ!

Η αριστερή προπαγάνδα στις Ένοπλες Δυνάμεις εντείνεται μέρα με τη μέρα. Την στιγμή που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προβάλλεται από τα συστημικά ΜΜΕ ως «δεξιός» και «πατριώτης», που δήθεν θέτει κόκκινες γραμμές στην συγκυβέρνηση των συριζανελ - πράγμα που δεν το είδαμε ουσιαστικά στο ζήτημα του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών - ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, επιχειρεί να συντηρήσει το παραμύθι της υποστολής της γερμανικής σημαίας από τον Γλέζο και τον Σάντα αποσκοπώντας σε μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη για την Αριστερά.

Με το «Υπηρεσιακό Σημείωμα υπ’ αριθμ. 290», που εκδόθηκε την 4-5-2015 από το Στρατολογικό Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, καλούνται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών, να συμμετάσχουν σε λαϊκό αγώνα δρόμου που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Δήμος Αθηναίων με τίτλο «Δρόμος Ελπίδας, ποτέ πια ναζισμός». Σκοπός του αγώνα είναι να τιμηθεί η επέτειος της υποστολής της ναζιστικής σημαίας από τον Απόστολο Σάντα και τον Μανώλη Γλέζο.

Ουσιαστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες των ΑΝΕΛ - που γαυγίζουν αλλά δεν δαγκώνουν, καθόσον από τη μία δεν ψηφίζουν για το τζαμί αλλά από την άλλη δεν αποχωρούν από την συγκυβέρνηση - διεξάγει απροκάλυπτη προπαγάνδα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων χρησιμοποιώντας ένα αμφισβητούμενο από πολλούς περιστατικό για να ευλογήσει τα γένια της Αριστεράς και του Ευρωβουλευτή του, Μανώλη Γλέζου. (Δείτε εδώ σχετικά με τον ...γιαλαντζί "ήρωα" Μανώλη Γλέζο).

Όπως προκύπτει από το προαναφερθέν έγγραφο, που κοινοποιήθηκε σε όλες τις υπηρεσίες και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, η κυβέρνηση επικεντρώνει την προπαγάνδα της στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί απώτερος στόχος της είναι το να δημιουργήσει μία γενιά αριστερών αξιωματικών και υπαξιωματικών. Αν το γεγονός αυτό συνδυαστεί με την κατάργηση της ελληνικής ιθαγένειας από προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές και με την προσπάθεια τροποποίησης του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (δείτε εδώ) προκειμένου να γίνονται ευκολότερα Έλληνες πολίτες οι αλλοδαποί που βρίσκονται ή έρχονται στην Ελλάδα, νόμιμα ή παράνομα, τότε είναι εμφανές ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας επιχείρησης μετατροπής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από εθνικές σε πολυφυλετικές, δηλαδή ενώπιον μίας επιχείρησης κατάληψης ενός εκ των τελευταίων προπυργίων του Έθνους.

Οι καιροί είναι κρίσιμοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να αντικαταστήσει το «πρώτη φορά Αριστερά» με το «στο εξής μόνο Αριστερά». Οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να εντείνουν τον αγώνα τους απέναντι στην Αριστερά που διαλύει ο,τιδήποτε το εθνικό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου