Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο Ζορό των Ζουλού

Και μπορεί μεν οι ελληνοφωνες μαζες να "κοβουν φλεβες" για τα ευροπουλα, για τις ευρωμοδες, για το τσαμπιονς λινγκ και για τη βυζοβιζιον αλλα Ευρωπαίοι δεν έγιναν ποτέ τους.
Παραμένουν ευρώβλαχοι και ευρωπαρίες, σε βαθμό που να τους ακουν οι Ευρωπαιοι και να σκαζουν στα γελια...

Λαβετε παραδειγμα αυτον τον τυπακο, που πηγε λεει να διαπραγματευθει με τους Ευρωπαιους και γυρισε από τις Βρυξελες, οπως ειχε γυρισει ο Φαιδων Γεωργιτσης απο το κουρειο, οταν αναγκαστηκε να κοψει το μουστακι.
Με αδεια χερια. Και μαλιστα πιο αδεια απο οταν ξεκινησε να παριστανει τον ευρωμαγκα.
Κι αντί να τον πλακώσουν στις γρήγορες, οπως θα επρατταν οι σωφρωνες πολιτες σε οποιαδηποτε Ευρωπαϊκη χώρα, οι ελληνοφωνες μαζες τον ανακηρυξαν ηρωα!

Κανονικα, αν αυτος ο ευρωρεζιλας δεν ηταν πρωθυπουργος στην ψωροκωσταινα αλλα σε καποια λιγο πιο αναπτυγμενη χωρα [στην Αγκολα παραδειγματος χαριν] με το που θα γυριζε πισω και θα ελεγε στους Αγκολεζους αυτα που ειπε στους ελληνουα-ουα-ουα, θα τον ειχαν παρει με τις πετρες!
Φανταστειτε ας πουμε να ηταν ο τσιπρανδρεου πρωθυπουργος στην Αϊτη και να επεστρεφε μετα απο 4 μηνες διαπραγματευσεις στα παρισια, για να αναγγειλει στους Αϊτινους, οτι ενω η χωρα κατερρεε και δεν βρισκονταν ανθρωπος να τους δωσει δανεικα, αυτος πηγε και διορισε τους κομματικους του μισθοφορους στις ΕΡΤ και στα υπουργεια...
Φανταστειτε λεει να ηταν ο τσιπρουλινος πρωθυπουργος στη Γη του Πυρος και να επεστρεφε μετα απο απανωτα ταξιδια στας Ευρωπας, για να τους αναγγειλλει οτι ενω παρακαλουσε να μην του βανουν το ρευμα στο 23%, αυτος ειχε δωκει πρωτυτερα στα κομματοσκυλα της ΔΕΗ επιδομα σαντουϊτς!
Βαλτε με το μυαλο σας, να ηταν ας πουμε ο μπουρδαλεξης πρωθυπουργος στην Ανω Μογγολια και να γυρναγε να πει στους Μογγολους οτι την ιδια ωρα που εκλιπαρουσε τους Ευρωπαιους να τον βοηθησουν να μειωσει λιγακι την ανεργια, αυτος ειχε ανοιξει τα συνορα για να μπαινουν εδω μεσα 1000 λαθρεποικοι την ημερα!
Μα, θα τον ειχανε πλακωσει στα γιαουρτια...
Αντιθετως εδω τον υποδεχτηκαν σαν να ηταν ο Ζορο [με τον Αντονιο Μπαντερας]Τι να πει κανεις;Ειμαστε χειροτεροι κι απο τους Μογγολους. Ζουλού και πολύ μας πέφτει.Ο Ζορό των Ζουλού... 
Δηλαδη που να βγει και να το πει κανεις...
Να πας ας πουμε στο Κουρδισταν και να πεις στους Κουρδους, οτι ενω τα κουρδακια δεν βρισκουν δουλεια ουτε ως ντελιβεραδες, εσυ ετοιμαζεσαι να πριμοδοτησεις τους πονηρους, που δινουν δουλεια στους λαθρομεταναστες!
Να βγεις λεει και να αναγγειλλεις στους Τεξανούς, ότι την ίδια στιγμη που καταρρεουν τα ασφαλιστικα σου ταμεια, εσυ ανοιγεςις τον δρομο για να προσλαμβανουν αλβανοκγκολεζους στη μαυρη εργασια.
Να βγεις λεει και να ξηγηθεις στους καουμποηδες της Οκλαχομα, οτι ενω δεν εχουν γελαδια ουτε για τα δικα τους τα ραντσα, εσυ δινεις στεγη, επιδομα, φαϊ και τεμενος στους λαθροεισβολεις της χωρας σου.
Μα θα σε αλειψουν με πισσα και με πουπουλα και θα σε πεταξουν στον Ριο Γκραντε.
Κι ομως
Εδω σε κανουνε ηρωα.
Ο νεος Λουκυ Λουκ. Ο μεγαλος μας Ποπαυ, που σωζει την Ολιβ Όιλ απο τα νυχια του Σοϊμπλε....
Ο Ποπαυ των Παπουα...

Τι να πω ρε πουστη μου με τη μαλακια των Ελληνουα-ου-ουα. Αυτοι ειναι ικανοι να τους αναγγειλλουν οτι χρεωκοπησανε και να βγουν στο Συνταγμα να πανηγυριζουν με βρωμικα και με μαλλια της γριας [αρκει να πλερωνονται οι μισθοι και οι σνταξεις, βεβαιως-βεβαιως...]
Θα μου πεις, καθε λαος εχει τους ηρωες που του ταιριαζουν.
Ναι! Πολυ σωστα...
Κι οταν προκειται για εναν λαο που εχουν βανει μπροστα να τον αντικαταστησουν με αφροασιατικες μαζες [γιατι αυτη ειναι η πρωτη και κυρια αποστολη του Μεγαλεξαντρου των Μαορι] πρεπει πρωτα να τον λωβοτομησουν κανονικα, ωστε ο ιδιος να βανει την υπογραφη του για την εθνικη του ευθανασια.
Δια χειρος των ηρωων του βεβαιως-βεβαιως...
Ο Τσε Γκεβαρα των πεθαμενων... 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου