Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Χώρα τοξικών ρύπων και …γύφτων

Η άθλια κυβέρνηση-οπερέτα της ροζ αριστεράς, εκτός από την καταγέλαστη “διαπραγμάτευση” που παριστάνει ότι διεξάγει με τους δανιστές, οδηγώντας την καθημαγμένη χώρα στον όλεθρο της οικονομικής συντριβής, εκτός από την ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε, άμα τη αναλήψει της εξουσίας, στους απανταχού τριτοκομικούς ισλαμιστές, για μαζικό εποικισμό της Ελλάδος με δέλεαρ την παροχή ελληνικής ιθαγένειας με συνοπτικές διδικασίες (!!!) – υπόσχεση επίσης υλοποιούμενη με βάση το τελευταίο εθνοκτόνο νομοσχέδιο που κατετέθη προς ψήφιση στην βουλή – κλήθηκε να διαχειριστεί και ένα έκτακτο ζήτημα πολιτικής προστασία όπου απέτυχε παταγωδώς: την πυρκαγιά (προφανέστατα αποτέλεσμα εμπρησμού) που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις εργοστασίου διαχείρισης ανακυκλώσιμων απορριμάτων στην περιοχή του Ασπροπύργου. Πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα με την πυρκαγιά να μένεται ανεξέλεγκτη, δηλητηριάζοντας με άκρως τοξικά και καρκινογόνα προϊόντα καύσεως πλαστικών υλικών τον αέρα και το έδαφος όχι μόνο της στενής περιοχής όπου βρίσκεται το εργοστάσιο αλλά ολόκληρου του λεκανοπεδίου της Αττικής όπου – φευ! – στιβάζεται ο μισός ελληνικός πληθυσμός!

Μία σημαντική λεπτομέρεια της πυρκαγιάς που ακόμα, περισσότερο από μία εβδομάδα μετά τη έναρξή της, συνεχίζει να υποκαίει, είναι η ακόλουθη, η οποία υποβαθμίστηκε (σκοπίμως) από τα μ.μ.ε. (για προφανείς λόγους πολιτικής ορθότητος) αν και θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε συμπεράσματα αναφορικά με τον εντοπισμό των δραστών αυτού του μαζικού εγκλήματος εις βάρος της δημόσιας υγείας. Αντιγράφουμε απόσπασμα από σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”:

“[...] Το τοξικό νέφος «έπνιγε» την Αττική κι η Πολιτεία απλώς παρατηρούσε

Το θέμα, εντούτοις, που προκύπτει είναι και το τι έγινε, αφότου ξέσπασε η φωτιά. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μη άμεση αντίδραση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στο σημείο, ενώ καταγγέλλουν πως η επιχείρηση την ώρα που εφλέγετο βρέθηκε στο έλεος ομάδων Ρομά, που με ό,τι μέσο διέθεταν «σήκωναν» τα πάντα, επιδιδόμενες σε ένα πλιάτσικο δίχως τέλος. Μάλιστα, οι ομάδες αυτές φέρονται να είχαν τοποθετήσει τεράστια εμπόδια στους γύρω δρόμους, προκειμένου να μη μπορούν να πλησιάσουν οι υδροφόρες για να σβήσουν τη φωτιά κι έτσι τα μέλη τους να δρουν ανενόχλητα και να αρπάζουν εκτός από σίδερα κ άλλα υλικά, υπολογιστές, έπιπλα κι ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.” [...]

Να προσθέσουμε ότι καταυλισμός “ευπαθών” αθιγγάνων εφάπτεται του εργοτασίου…. Επιπλέον σχόλια περισσεύουν (ισχύει άλλωστε και ο “αντιρατσιστικός” νόμος…)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου