Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Αίσχος... Στα χρώματα του "gay pride" ντύθηκε το κτήριο της Περιφέρειας Αττικής!


Για όποιον αγωνιούσε που έχει χαθεί όλον αυτό τον καιρό η επαναστάτρια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ήρθε η ώρα να ηρεμήσει! Ήταν απασχολημένη με την φωταγώγηση του κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής στην Λεωφόρο Συγγρού στα χρώματα του ουρανίου τόξου, προς τιμήν του gay pride! Διευκρινίζουμε ότι μιλάμε απολύτως σοβαρά καθώς μπορείτε να διαβάσετε και στην σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας: 
«Στα χρώματα του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας από χθες (11/6/15) το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας, καθώς η Περιφέρεια συμμετέχει με ένα δρώμενο που ακολουθείται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες: τη φωταγώγηση του κεντρικού κτιρίου της στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ στα ίδια χρώματα βάφονται και διαβάσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας που θα υποδεχθεί την αυριανή πορεία. Είναι η πρώτη φορά που ένα δημόσιο κτίριο στη χώρα μας φωταγωγείται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, για να δηλωθεί πανηγυρικά η υποστήριξη των ανθρώπινων δικαιωμάτων και να εκφραστεί η δέσμευση της Περιφέρειας για καταπολέμηση των διακρίσεων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητα φύλου. Το ουράνιο τόξο αποτελεί τη σημαία του διεθνούς κινήματος κατά των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου και χρησιμοποιείται ως επίσημο έμβλημα σε κάθε σχετική εκδήλωση (rainbow flag)».
Την ώρα που η Αττική εδώ και μέρες πνίγεται ασταμάτητα από το τοξικό νέφος του Ασπροπύργου και η Περιφέρεια Αττικής δεν διαθέτει 200.000 ευρώ προκειμένου να μεταφερθεί χώμα για να καλυφτεί η καμένη έκταση και να σταματήσει ο τοξικός καπνός, ασχολείται με τα χρώματα της περιβόητης πια «υπερηφάνιας» των ομοφυλοφίλων! Η περιφέρεια Αττικής διαθέτει τα χρήματα του ελληνικού λάου για φαραωνική προπαγάνδα σοβιετικών διαστάσεων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδεοληψίες της και της εμμονές της, προσβάλλοντας την αισθητική και το δημόσιο αίσθημα του ελληνικού λαού. Δεν είδαμε ποτέ την περιφέρεια Αττικής να φωταγωγείται με τα ελληνικά χρώματα σε μια εθνική εορτή. Δεν είδαμε να φωταγωγείται με τα χρώματα του μαρτυρικού Πόντου για να τιμήσει την μνήμη της Γενοκτονίας. Σε τελική ανάλυση ας είναι όσο υπερήφανοι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι. Γιατί όμως αυτή τους την υπερηφάνια πρέπει να την πληρώνει ο ελληνικός λαός;

Τέλος τολμούμε με το γνωστό αίσθημα προοδευτικότητας που μας χαρακτηρίζει μια ριζοσπαστική και επαναστατική πρόταση στην αγαπητή κα Περιφερειάρχη: Στην επόμενη παρέλαση των ομοφυλοφίλων σε συνεργασία με την πρόεδρο της Βουλής, να φωταγωγήσετε και το κτήριο του Κοινοβουλίου! 
Αυτό θα είναι μια υπέροχη συμβολική και ριζοσπαστική κίνηση συμπαράστασης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου