Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ξανά στη φυλακή ο Γιάννης Λαγός λόγω παραβίασης των περιοριστικών όρων

Τρεις μήνες μετά την αποφυλάκισή του λόγω παρέλευσης της 18μηνης κράτησής του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, επιστρέφει στη φυλακή, καθώς σύμφωνα με τους δικαστές παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος φέρεται να μην τήρησε κατ΄ επανάληψη τον περιοριστικό όρο του κατ΄ οίκον περιορισμού, σύμφωνα με τα από 29-5-2015, 30-5-2015 και 17-6-2015 έγγραφα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Όπως αναφέρεται, στις 28-5-2015, όταν περί ώρα 23.40 αποχώρησε από τη Βουλή, δεν πήγε σπίτι του αλλά σταμάτησε σε δύο μαγαζιά, διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο και στην οικία του κατέληξε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι. Στις 12-6-2015 αντί πάλι να επιστρέψει αμέσως ως όφειλε στο σπίτι του όταν αποχώρησε από τη Βουλή, ο Γιάννης Λαγός μετέβη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. Στις 16-6-2015 δε, και ενώ είχε αποχωρήσει από τη Βουλή από τις 21.50, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί έως τις 9.25 π.μ της 17-6-2015, δεν είχε επιστρέψει στην κατοικία του.

Οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί, ήταν: κατ΄ οίκον περιορισμός στην οικία του υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασής του μόνο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο υπό αστυνομική συνοδεία και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

3 comments:

  1. Εεεε, ωρέ αδερφέ... Επίτηδες το κάνεις; Αφού ξέρεις ότι ζεις σε μπουρδελοκράτος, τουλάχιστον ο συνήγορός σου δεν φρόντισε να σε ενημερώσει ότι η παραβίαση των περιοριστικών όρων (άρθ. 182 του ΠΚ) επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι έξι μηνών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ Γιαννιώτη δεν έχω καταλάβει καλά τι στηρίζεις είσαι υπέρ του ευρώ απο την άλλη υποστηρίζεις την Χρυσή Αυγή, πως συμβιβάζονται αυτά τα δυο η Χρυσή Αυγή θέλει γκρέξιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου,
    δεν είμαι πειθήνιο όργανο κομμάτων.
    Δεν είναι επίσης απαραίτητο να στηρίζεις ένα κόμμα (το οποιοδήποτε) και να συμφωνείς μαζί του σε όλα κατά ποσοστό 100%. Αυτά συμβαίνουν μόνο στη Βόρεια Κορέα.
    Η Χρυσή Αυγή αύριο το πρωί (σχήμα λόγου) μπορεί να εγείρει θέμα "ανακατάληψης" της Κωνσταντινούπολης. Άλλωστε το έχει πει;
    Νομίζεις πως είναι όλα σοβαρά τα εκ της ΧΑ προερχόμενα;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή