Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Χάθηκε η "δεδηλωμένη" ...πόρνη!

Nαί, και χάθηκε κατά μήνα Αύγουστο "που 'ναι παχιές οι μύγες" και οι "μυγοχαύτες" πιστεύουν ακόμα σε δηλώσεις, παραμύθια και ανέξοδες εξαγγελίες συριζαίων. 

Χάσανε λέει την "δεδηλωμένη", και το λένε με τέτοια σοβαροφάνεια οι πολιτικοί αναλυτές (του κώλου) που ο κάθε αφελής νομίζει ότι χάθηκε η πόρνη από το μπουρδέλο και τι θ' απογίνει η πελατεία που περιμένει αναψοκοκκινισμένη στα σκαλοπάτια. 

Δεν καταλάβανε ακόμα (ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν) ότι όταν το Σύνταγμα έχει βιασθεί παρά φύση, χωρίς καν την υποψία χρήσης κάποιου λιπαντικού, το τελευταίο πράγμα που θα ενοχλούσε τους αυτόκλητους νταβατζήδες και "ιδιοκτήτες" της αλλά κάρτ δημοκρατίας είναι η ..."δεδηλωμένη".

Και τι να την κάνουν ρε την "δεδηλωμένη" όταν όλη η αξιωματική αντιπολίτευση σφάζεται στην ποδιά της Συριζο-μαφίας για το ποιος θα πρωτοψηφίσει τα μέτρα, τα φέσια και τα χαράτσια; 

Μήπως ακούσατε να ζητάει κανείς εκλογές από όλους αυτούς τους κατακρίνοντες την συριζοσυμμορία που δεν βλέπουν την ώρα να κλείσει το κεφάλαιο των υπογραφών μην τυχόν και ξεφύγει καμιά παράγραφος του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ; 

Τελικά ποιος εκβιάζει ποιον και πως; 
Για ποιον λοιπόν χτυπάνε τα νταούλια των Συριζομούρηδων και ποιος χορεύει; 
Οι εταίροι ή η αξιωματική αντιπολίτευση με τα παρα-ποτάμια πλοκάμια της; 

Όλα θα γίνουν όπως προβλέπει ο σεναριογράφος της θεατρικής παράστασης που φέρει τον τίτλο "της δεδηλωμένης το κάγκελο", γι αυτό μην αγχώνεστε και σας χαλάσει η μάσκα του προσώπου. Προμηθευτείτε ποπ κόρν, καθήστε αναπαυτικά στην καλοκαιρινή πολυθρόνα κι απολαύστε την παράσταση. Αν και χρηματοδοτούμενη, το εισιτήριο θα το πληρώσετε στην ...έξοδο.

Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου