Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Προκαλεί ξανά η υπουργός των… λαθρομεταναστών

Συμφωνούμε απολύτως με την Τασία των λαθρομεταναστών, όντως θα την γράψει η Ιστορία, θα την γράψει όμως γιατί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έφερε, όχι μόνη της βέβαια, τόση μεγάλη καταστροφή στην Ελλάδα με την εμμονή της να καταντήσει την χώρα ένα ανοιχτό στρατόπεδο λαθραίων από ολόκληρο τον πλανήτη.

Αντί να απολογηθεί για την πράξη της και να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό, ιδιαιτέρως από αυτούς που έχουν πέσει θύματα των δήθεν ταλαιπωρημένων εισβολέων εμφανίστηκε προκλητική στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ και μαζί με τον Δρίτσα όχι μόνον υπεραμύνθηκαν της καταστροφικής πολιτικής τους αλλά και επιτέθηκαν φραστικά στους Δημάρχους που διαμαρτύρονταν για την τραγική και ανεξέλεγκτη κατάσταση που αυτοί έχουν επιβάλλει με την πολιτική τους, ιδίως στα νησιά μας που τα άσχημα αποτελέσματα στον τουρισμό θα φανούν τις επόμενες χρονιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι Δήμαρχοι όπως ο Κυρίτσης της Κω δεν καταλογίζουν μόνον ανικανότητα αλλά και σκοπιμότητα στις συγκεκριμένες ενέργειές τους.

Στις επερχόμενες εκλογές να θυμηθούν οι κάτοικοι των νησιών αλλά και όλοι οι Έλληνες μα μαυρίσουν το κόμμα της αφού η ίδια δεν θα μας κάνει την τιμή να ξαναπολιτευτεί. Ας θυμηθούν οι ψηφοφόροι ότι το αποτυχημένο πείραμα της «πρώτη φορά αριστερά» μας πήγε πίσω σε όλους τους τομείς. Ας τους διώξουμε πριν μας διώξουν αυτοί και φέρουν στην θέση μας τους αγαπημένους τους τριτοκοσμικούς. Θυμηθείτε ότι η Αριστερά έβαζε σε προτεραιότητα τις ιδεοληψίες της και όχι τα συμφέροντα του έθνους, αυτά τα αντιμάχονταν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου