Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Πώς και γιατί ανατρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Τζιχαντισταί, μίνι εμφύλιος, ταραχές εξτρεμιστών του ΣΥΡΙΖΑ, Εθνική Λύσις.

Του Καθηγητού Δρος Νικόλαου Χ. Χαρακάκου.

Το "μεταπολιτευτικό" καθεστώς, επενδύοντας σε ένα φαύλο κοινοβουλευτισμό και στηριζόμενο στον διεθνισμό της αριστεράς, οδήγησε το έθνος μας στην απομάκρυνση από τα ελληνικά εθνικοπατριωτικά ιδανικά, επέτρεψε μια επονείδιστη εθνική αποδόμηση, αποκόπτοντας μας από τις ρίζες μας και οικοδόμησε την οικονομική υποταγή του Λαού στο μνημόνιο. Η "για πρώτη φορά" αριστερά, που, βασιζόμενη στις αντιμνημονιακές υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα του Αλέξη Τσίπρα, έχει ανέλθει μέσω του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αδυνατεί να κυβερνήσει. Εκτός αυτού είναι και εθνικώς επικίνδυνη, διότι πιστεύει στον αντιπνευματικό και αντιϊστορικό μαρξιστικό υλισμό και στον αντεθνικό κομμουνισμό, που αντιστρατεύονται τον ελληνικό εθνοϊδεόκοσμο. Έναν Ιδεόκοσμο, που συνδέεται αδιαρρήκτως με την φιλοσοφία της εθνικής αμύνης, της οποίας θεματοφύλακα αποτελεί ιδίως ο στρατός. Ο ΣΥΡΙΖΑ στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα ανατρέπεται… Όμως γιατί και πως;

Η αριστερά στην Ελλάδα, όπως και σύνολο το διεφθαρμένο "μεταπολιτευτικό" κοινοβουλευτικό καθεστώς της κλεπτοφαυλοκρατίας, δεν εγγυάται την ευρωπαϊκή άμυνα και ασφάλεια. Επιτρέπει την είσοδο στην Ελλάδα όλο και περισσότερων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, πολλοί από τους οποίους είναι αδίστακτοι τζιχαντισταί τρομοκράτες. Όμως η χώρα μας αποτελεί το γεωστρατηγικό κλειδί ασφαλείας της Μεσογείου. Εάν η αριστερά κυβέρνησις του ΣΥΡΙΖΑ αφεθεί ανεξέλεγκτος να "φιλοξενεί" τους φορείς του μεγίστου ισλαμικού κινδύνου, ο μουσουλμανικός φονταμενταλισμός θα καταστεί όχι μόνον απειλή για όλη την Ευρώπη, με επίκεντρο την ελληνική εδαφική επικράτεια, αλλά εφιαλτική πραγματικότης για την χριστιανική Ευρώπη. 

Η κυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για μια ασφαλή Ευρώπη, αλλά για μια αθεϊστική υλιστική μαρξιστική Ευρώπη, που έχει ανάγκη την τρομοκρατική στήριξη των ισλαμιστών τζιχαντιστών. Η μόνη εγγύησις για μια ευρωπαϊκή αμυντική θωράκιση της Ευρώπης θα είναι ένα Εθνικό Καθεστώς στην Ελλάδα, αποτρεπτικής ισχύος έναντι της επιχειρουμένης ”αποβάσεως” του τζιχαντισμού στην Μεσόγειο. Οι παρακρατικές "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας συνειδητοποιήσει την πτώση των, θα προσπαθήσουν να αντιπαραθέσουν από τώρα στις Εθνικές Δυνάμεις την ένοπλη τρομοκρατική πτέρυγά των. Οι τζιχαντισταί και οι αριστεροί τρομοκράτες του "αντάρτικου πόλεων" θα προχωρήσουν στην ένοπλη ισλαμοκομμουνιστική τρομοκρατία, έστω για την "τιμή των όπλων". Μα η καταστροφή των είναι αναπόφευκτη. Και αναγκαία… Για να εδραιωθεί η Εθνική Λύσις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου