Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Για μια τυρόπιτα χωρίς ...τυρί - Μεγάλη η πτώση στο "χρηματιστήριο" της πουτανιάς!

Αγανάκτησαν οι Ελληνάρες για το "ρεπορτάζ" που φέρει τις Ελληνίδες να εκδίδονται για μια τυρόπιτα. Χαμός έγινε παίζοντας όλοι μαζί το πουλάκι τους (twitter) όπου η "εξυπνάδα" και η αντίδραση πήγε σύννεφο. Τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης άφρισαν εκδίδοντας την ίδια στιγμή φρέσκο κρέας για τον κορεσμό της χειροποίητης γαμικουλικής οντότητας του κάθε ξερόλα, επαναστάτη.

Αν σκεφτείς την πτώση στο χρηματιστήριο της πουτανιάς πραγματικά υπάρχει πρόβλημα. Το ίδιο που υπήρχε όταν γινόταν εκπόρνευση για ένα ζευγάρι μπότες, μια τσάντα ή ένα επώνυμο φορεματάκι που τελικά ήταν όλα μαϊμούδες. Αλλά όπως πάντα οι εκμαυλισμένοι όταν τους δείχνουν το φεγγάρι κοιτάνε το δάχτυλο. Διότι άλλο να εκπορνεύεται η οντότητα στο σκάφος και στα νερά της Ψαρούς και άλλο ο κορεσμός της πείνας. Υπάρχει και μία διαφορά εκπόρνευσης από εκπόρνευση. Το από ποιον παίρνεις την τυρόπιτα και την Luis Vuiton είναι το θέμα. Διότι και στην πουτανιά υπάρχει διαχωρισμός σε αξιοπρέπεια και ξεφτίλα. 

Αν αυτή η ομαδική αντίδραση συνέβαινε για την εκπόρνευση της μάζας των εκμαυλισμένων ίσως να μην είχαμε αυτή την στιγμή παιδιά να τουρτουρίζουν στα σχολεία, συνταξιούχους σε απόγνωση, ασθενείς που απλά περιμένουν να πεθάνουν και πάει λέγοντας. Τα 150 ευρώ μαύρα τον μήνα που δεν παίρνει ο εργαζόμενος νέος δεν ενοχλούν κανέναν. Η άνευ αμοιβής παράδοση μιας ολόκληρης χώρας πάλι δεν ενοχλεί κανέναν. Οι περικοπές σε μισθούς, ασφάλεια, συντάξεις πάλι δεν ενοχλούν κανέναν. Με αυτά δεν παίζουμε το πουλάκι μας (twitter) πολύ απλά διότι εκπορνευόμαστε για τον μισθό, τα κεκτημένα, τον ήρωα σωτήρα που θα μας τα διατηρήσει. 

Οι νταβατζήδες που μας εκδίδουν έχουν ονοματεπώνυμο και ως πόρνες αρκούμαστε στην αμοιβή που τελικά είναι μικρότερη από την αξία μιας τυρόπιτας αφού δεν έχει τυρί. Το πρόβλημα είναι ότι χόρτασε μια 17αρα το στομάχι της με τυρόπιτα ή ότι έφτασε η 17αρα να πεινάει; 

Από εκεί ξεκινάει η πουτανιά όλων των υπόλοιπων που κρύβονται πίσω από παραβάν στις εκλογές ή που μοστράρουν την φάτσα τους ως πολιτικοί και αμείβονται με βιομηχανίες τυρόπιτας για να ψηφίζουν ό,τι φέρνει αναξιοπρέπεια και πείνα. Πίσω από τις χιλιάδες πεινασμένες εκδιδόμενες κρύβονται δεκάδες χορτασμένες πόρνες μόνο που οι πρώτες παραμένουν στην ανωνυμία από ντροπή και οι δεύτερες διαφημίζουν το πουτανιλίκι τους από Συνόδους Κορυφής μέχρι τα καφενεία των πόλεων που τις εξέλεξαν βουλευτές καμαρώνοντας ως δημοκρατικά εκλεγμένες πόρνες. 

Το πραγματικό πρόβλημα είναι πως διαθέτει η κάθε πραγματική πουτάνα την ψήφο της για να καλοπερνάει το τομάρι της. Ποια είναι η πραγματική πουτάνα λοιπόν;

Ποια πόρνη που φέρει ελληνικό ονοματεπώνυμο συμφωνεί με όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα αυτή την στιγμή σε πολιτικό, οικονομικό, γεωπολιτικό, προσφυγικό κ.λπ; Διότι για να συμφωνείς με όλα αυτά εκπορνεύεσαι όχι για την πείνα σου, ούτε για το λούσο σου αλλά συνειδητά καταστρέφεις μέσω του συφιλιδικού σου εγκεφάλου ό,τι ακόμη επιμένει να μην λυγίζει φτάνοντας ακόμη και στο επίπεδο της πείνας. 

Το πόσες τυρόπιτες στοίχισε η ψήφος σου είναι γνωστό από την κατάσταση στην οποία ζούμε. Το δυστύχημα είναι ότι για τις ίδιες τυρόπιτες έδωσες δικαίωμα να μάς διασύρουν ως άτομα, ως πολίτες, ως προσωπικότητες και ως λαό, σαπρόφυτα που περιφέρονται στο διεθνές στερέωμα πετώντας σου Επιδόματα Ευρωπαϊκής Τυρόπιτας για να την "βγάλεις". 

Όσο για τις πουτανοφυλλάδες τύπου Times που βγάζουν πρωτοσέλιδο την συμφορά ενός λαού δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να προσπαθούν να στρέψουν την πόρνη γνώμη εκεί που θέλει να την στρέψει και ο Φίλης με τα τερτίπια του, οι κομματικοί αρχηγοί με το ασφαλιστικό και οι ακαδημαϊκοί αυτής της χώρας που δύο σεβντάδες έχουν: Αν οι17αρες εκπορνεύονται για τυρόπιτα ή αν ο Παύλος Μελάς ήταν τζιχαντιστής και ο Τάσος Λειβαδίτης "εθνικιστής λαϊκιστής". Άλλη δουλειά οι ακαδημαϊκοί αυτής της χώρας δεν έχουν διότι τα φορτηγά με τις επιδοτούμενες τυρόπιτες τούς περιμένουν κάθε ημέρα πριν μπούνε στα κυριλέ "ερευνητικά" γραφεία τους.

Εν ολίγοις το πόρισμα των ακαδημαϊκών για το ποιόν των Ελλήνων υπό συνθήκες οικονομικής πίεσης ή ξένης καταπίεσης είναι το εξής: Ή γίνονται πουτάνες ή τζιχαντιστές.
Μακάρι να ήταν αλήθεια η εκπόρνευση για μια τυρόπιτα γιατί αυτό θα σήμαινε ότι τούτος ο λαός τα έχει χάσει όλα. Ότι αυτός ο λαός δεν θα είχε χρόνο, ούτε διάθεση να ασχολείται με μαλακίες αλλά θα αναγκαζόταν ή να γίνει ακόμη μια πουτάνα για τυρόπιτα ή να γίνει σύμβολο παίρνοντας τα κεφάλια αυτών που τάζουν τυρόπιτες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου