Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ζουν ανάμεσά μας...

Όχι, δεν είναι τίτλος γνωστής ταινίας θρίλερ της δεκαετίας του ’80 αλλά σενάριο βγαλμένο απ τη ζωή. 

Η “πλοκή” λαμβάνει χώρα σ’ ένα κρατίδιο της ΝΑ Ευρώπης, το γνωστό σε όλους Ελλαδιστάν. Εκεί λοιπόν, καθημερινά, καταφθάνουν εκατοντάδες αλλοεθνείς ανάμεσα στους οποίους κυκλοφορούν κάθε λογής εγκληματίες, από απλούς παραβατικούς μέχρι παιδεραστές και τρομοκράτες. Η κυβέρνηση όμως του Ελλαδιστάν διαθέτει ένα μυστικό υπερόπλο για την καταπολέμηση αυτών των εγκληματιών κι αυτό είναι οι… Συσκέψεις! 

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, οι Συσκέψεις θα λύσουν όλα τα θέματα βιολογικής μας,πλέον, επιβίωσης. Συσκέψεις για οποιοδήποτε πρόβλημα, είτε είναι σοβαρό είτε όχι, σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το λαθρομεταναστευτικό (κι όχι προσφυγικό όπως θέλουν να το παρουσιάζουν, καθώς οι πρόσφυγες δεν είναι ούτε το 30 % αυτών που έρχονται) συσκέψεις για το ασφαλιστικό, συσκέψεις με τον Πρόεδρο Πάκη, συσκέψεις για την τρομοκρατία, συσκέψεις για το αν θα γίνουν συσκέψεις κ.ο.κ. 

Το έχουμε πει και γράψει επανειλημμένα, οι άνθρωποι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,γιατί δε τους βοηθάτε επιτέλους ν’ απαλλαγούν απ’ αυτό το βραχνά ;...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου