Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο Εθνικισμός, η προπαγάνδα εναντίον του και η πραγματική του έννοια...


Τα χρόνια της μεταπολιτευτικής περιόδου χαρακτηρίστηκαν από την χαλάρωση των ηθών, την διαφθορά ,την παρακμή και την κυριαρχία του υλισμού και του υπερκαταναλωτισμού, αλλά και επικράτησης του παναριστερισμού και του ανθελληνισμού (επομένως και του αντιεθνικισμού) με αποτέλεσμα να ζούμε σε μια διαβρωμένη και εκφυλισμένη κοινωνία. 

Όταν το 1974 έπεσε η 21η Απριλίου επήλθε ένα κύμα διώξεων εναντίον του ευρύτερου εθνικού χώρου από τις μαριονέτες του Σιωνισμού και του διεθνούς κεφαλαίου. Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτοί οι «άνθρωποι» δεν έβλαψαν μόνο τον εθνικό χώρο αλλά και την Ελλάδα ξεπουλώντας την Κύπρο (Όλοι θυμόμαστε το η Κύπρος κείται μακράν). Ακόμη αυτοί οι γραικύλοι έφτασαν στο σημείο για εκλογικούς λόγους να στέλνουν στην φυλακή με δίκες-παρωδίες αθώους ανθρώπους, ζωντανό παράδειγμα ο Αριστοτέλης Καλέντζης που καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης. 

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο σήμερα που ο Εθνικισμός παραποιείται εννοιολογικά από τους εκπροσώπους της σάπιας διανόησης που ισχυρίζονται πως ο εθνικισμός είναι μίσος προς τα άλλα έθνη πράγμα που έρχονται να καταρρίψουν γνωστοί κοινωνιολόγοι και πολιτικοί επιστήμονες αλλά και μεγάλες μορφές του ελληνισμού όπως ο πρωτεργάτης της Κοινωνιολογικής Εταιρείας και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Παπαναστασίου που ανέφερε : εθνικισμός σημαίνει η προσπάθεια ενός έθνους προς επιβολήν του, αλλά και ο Δημήτρης Βεζανής καθηγητής της πολιτειολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο έλεγε ότι ο εθνικισμός σημαίνει η ενεργητική κατάφαση της ιδέας του έθνους δηλαδή πιστεύω στο έθνος μου και αγωνίζομαι για αυτό.Το ίδιο υποστήριζαν και ο Ίων Δραγούμης, ο Περικλής Γιαννόπουλος, ο Δημήτριος Υψηλάντης και ο Ιωάννης Μεταξάς. 

Όμως η εννοιολογική παραχάραξη της κοσμοθεωρίας του εθνικισμού δεν σταματά εδώ. Οι Νεοταξίτες φτάνουν στο σημείο να διακηρύττουν ότι ο εθνικισμός καλλιεργεί τον φανατισμό και την μισσαλοδοξία γεγονός που είναι ανυπόστατο διότι ο εθνικισμός-που από τις άλλες ιδεολογίες έχει το ισχυρότερο φιλοσοφικό υπόβαθρο-περιλαμβάνει τον ηρωικό τρόπο ζωής,την βελτιοδοξία, και την ουσιαστική ελευθερία( απορρίπτοντας την ασυδοσία). Άλλωστε η μισσαλοδοξία είναι γέννημα θρέμμα των υλιστικών θεωριών του Μαρξισμού και του Καπιταλισμού. Επίσης οι σάπιοι διανοητές λέγουν συνεχώς ότι ο εθνικισμός περιφρονεί το διεθνές δίκαιο. 

Εδώ η απάντηση μας είναι σαφέστατη. Βεβαίως και περιφρονούμε ένα «δίκαιο» που χρησιμοποιείται από τους Σιωνοκρατούμενους Διεθνείς Οργανισμούς για να επεμβαίνουν σε εθνικά κράτη παραβιάζοντας την εθνική τους ανεξαρτησία με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του διεθνούς Σιωνισμού και Καπιταλισμού. 

Τέλος θεωρώ πως πρέπει να κλείσω το παρόν άρθρο με δύο φράσεις δύο σπουδαίων Ελλήνων του πνεύματος. Του Κωστή Παλαμά «Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής» και του Περικλή Γιαννόπουλου «Κάτω η Ελλάς των ψήφων, των μισθών των χαρτοπαικτών και των βουλευτών» και εδώ θέλω να συμπληρώσω «Ζήτω το εθνικό κράτος και το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα». Αυτός είναι ο Εθνικισμός!...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου