Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Σύντροφοι, μάπα το καρπούζι...

Την ξαναπάτησε ο ελληνικός λαός και μάλιστα πολύ άσχημα αυτή τη φορά. Όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί αποδεικνύονται ακατάλληλοι για τις θέσεις που κατέχουν και προκλητικοί έναντι της κοινωνίας που χειμάζεται λόγω των επιλογών των προηγουμένων και της νυν κυβερνήσεως -αν λέγεται κυβέρνηση το ασκέρι των ατημέλητων αυτών τύπων που βλέπουμε στις οθόνες μας κάθε μέρα- ο δε πρωθυπουργός χασκογελάει σαν ηλίθιος ενώ γύρω μας το σύμπαν σείεται συθέμελα από τις καταιγιστικές παγκόσμιες εξελίξεις. 

Αν είχε μυαλό στο κεφάλι ο χασκογελών πρωθυπουργός μας, θα είχε πάραυτα απομακρύνει από τις θέσεις τους τους προκλητικούς υπουργούς και υφυπουργούς (Φίλης, Αλεξιάδης, Φλαμπουράρης, Αναγνωστοπούλου και τα λοιπά ...εύοσμα άνθη).

Αν είχε σκοπό να σώσει την Ελλάδα, δεν θα είχε ποτέ συνθηκολογήσει και δεν θα είχε ποτέ υπογράψει τις επαίσχυντες συμφωνίες που υπέγραψε, καλύπτοντας έτσι και το αίσχος των προηγουμένων κυβερνήσεων. 

Η Ελλάδα έχει καταστεί ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ευρώπης λόγω των αθλίων επαγγελματιών πολιτικών της, ο λαός πένεται, παραπληφορείται ή δεν πληροφορείται ποτέ τι κυοφορείται στις μυστικές συσκέψεις που γίνονται και φυσικά οδηγείται στις κάλπες πάντοτε με τα λάθος διλήμματα. Κάποτε όμως πρέπει και οι ψευδαισθήσεις μας να τελειώσουν και να το πάρουμε απόφαση ότι με τα τούτα και με τα 'κείνα χάσαμε την πατρίδα μας, χάσαμε το βιός μας, χάσαμε τις ηθικές μας αξίες για ένα πουκάμισο αδειανό που είναι η Ευρώπη. 

Η Ευρώπη των Τραπεζιτών, των φασιστών, των ψυχανωμάλων κ.ο.κ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου