Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Στη γλώσσα των μπαμπουϊνων

Λοιπόν, ο καλός φίλος DCHRIST είχε γράψει κάποτε το εξής αμίμητο...
Φανταστείτε λέει ένα αρσενικό, που ενώ βρίσκεται ανάμεσα σε πολλά χαριτωμένα θηλυκά, αντί να πιάσει τις γαλιφιές και τα σέξυ χαμόγελα, αυτός αρχίζει να μουγκρίζει, να αλλοιθωρίζει, να βαράει παλαμάκια και να ξύνει τον κώλο του.
Προφανώς θα κρίνετε ότι πιο μαλάκας άντρας απ' αυτόν δεν γίνεται να υπάρχει.
Κι όμως...
Το σφάλμα ειναι ότι βάνετε με τον νου σας ένα ανθρώπινο ον!
Αρσενικά και θηλυκα όμως που καμακώνονται, δεν υπάρχουν μοναχά στο ανθρώπινο είδος...
Για υποθέστε τώρα ότι δεν πρόκειται για ανθρώπους αλλά για έναν αρσενικό μπαμπουϊνο και ότι οι θηλυκές στις οποίες απευθύνεται δεν είναι κυρίες αλλά τριχωτές μπαμπουϊνες.Γνωρίζοντας ότι στη γλώσσα των μπαμπουϊνων όλα αυτά τα φρικαλέα σκέρτσα αποτελούν το σύνηθες ερωτικό κάλεσμα, προφανώς θα συγχωρέσετε τον εραστή μας, για όλες τις [κατά την ανθρώπινη γλώσσα] ασχημίες του.Διότι μπορεί για τους ανθρώπους όλα αυτά να φαίνονται ανάρμοστα αλλά οι μπαμπουϊνοι μεταξύ τους συνεννοούνται μια χαρά 
Ε, το ίδιο συμβαίνει και με τους συριζαίους.
Όλα αυτά που για έναν λογικό άνθρωπο φαίνονται εντελώς ανάρμοστα, η διγλωσία, το ψέμα, η κοροϊδία, οι φόροι απάνω στους φόρους, το πελατειακό κράτος, το ρημαδιό στην οικονομία, το άνοιγμα των συνόρων, η μεταναστολαγνεία, ο εθνομηδενισμός, τα πουστιρλίκια, τα καραγκιοζιλίκια, οι αρπαχτές και δεν ξερω γω τι άλλο, στη γλώσσα των ροζ μπαμπουϊνων ακούονται μια χαρά...

Κατι προσπαθεί να πει ο κ. Φλαμπουράρης για τα μνημόνια...
Και μην κοιτάτε που οι μπαμπουϊνοι του συριζα, ζώντας υποχρεωτικά ανάμεσα σε ανθρώπους, καμώνονται τάχα μου ότι ανήκουν και αυτοί στο ανθρώπινο είδος.
Κάθε άλλο. Απλώς το μιμούνται, όπως πράττουν όλοι οι πίθηκοι, είτε στο φυσικό τους περιβάλλον, είτε στον ζωολογικό κήπο.
Γι αυτό και μπορεί να τους ακούσετε καμιά φορά να πιθηκίζουν την ανθρώπινη γλώσσα, παριστάνοντας τάχα μου τους αθώους για το έγκλημα. Όπως παραδείγματος χάριν οι συριζαίοι που βγαίνουν και διαμαρτύρονται κατά των φόρων, κατά των ρουσφετιών, κατά των συσσιτίων, κατά των αυτοκτονιών, κατά της παιδικής πείνας, κατά της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, κατά των λαμόγιων, κατά πάντων των μνημονίων αλλά μετά μπαίνουν στη βουλή και ψηφίζουν αυτά ακριβώς για τα οποία διαμαρτυρόντουσαν έξω απο τη βουλή. 
Όχι!
Μην δίδετε πίστη σε κανέναν από αυτούς τους ροζ μπαμπουϊνους, που απαιτούν να αναγνωρίζονται ως ανθρώπινα όντα, πιθηκίζοντας απλώς τις λαλιές και τα φερσίματα των ανθρώπων.

Όταν βρεθούν αναμεταξύ τους θα επιστρέψουν πίσω, στο δικό τους εξελικτικό στάδιο της μαϊμούς και θα αρχίσουν πάλι να αλλοιθωρίζουν δεξιά κι αριστερά, να βαράνε παλαμάκια στον αρχηγό, να γλείφουν για να τους διορίσουν στο δημόσιο, να καθαρίζουν τη μύτη τους με τα δάχτυλα και να ξύνουν τον κώλο τους, προκειμένου να τραβήξουν το βλέμμα του κομματάρχη, για να τους δώσει ηλεχτρικό στο αυθαίρετο της Λούτσας.

Μεταναστολάγνα συριζαία υποδέχεται τζιχαντιστή σφαγέα στη Λέσβο
Στη γλώσσα των μπαμπουϊνων της αριστεράς, όλα αυτά που προκαλούν τη αγανάκτηση των λογικών ανθρώπων, είναι απολύτως θεμιτά και επιθυμητά.
Εσείς μπορεί να κατανοείτε ότι κάθε καινούριος φόρος που βάνουν οι φορομπήχτες των μαϊμούδων, έχει ως μόνον αποτέλεσμα να μειώνονται τα δημόσια εσοδα και να αυξάνεται η ανεργία κι έτσι να απαιτείται μετά καινούριος φόρος, που θα επιφέρει με τη σειρά του νέους φόρους και πάει λέγοντας αλλά στη γλώσσα των κρατικοδίαιτων μπαμπουίνων, αυτό σημαίνει ότι θα τη βολέψουν κανα-δυο χρονάκια ακόμα στις πολυθρόνες του δημοσίου τομέα, τρώγοντας φυσικά τα λεφτά των άλλων.
Για μετά έχει ο Θεός [ή ο Μαρξ...]

Εσείς ως ανθρώπινα όντα, αντιλαμβάνεστε τι παναπεί να ανοίξεις τα σύνορα, σε μία χώρα που ήδη πάσχει από υπερπληθώρα φτηνού εργατικού δυναμικού και μάλιστα να μπάσεις εδώ μέσα όλη την αλητεία του ισλαμικού φαρ ουέστ. Για τους μπαμπουϊνους της αριστεράς όμως αυτό σημαίνει ότι θα γιομίσουν πιθήκους σε ακόμα πιο πρωτόγονο εξελικτικο στάδιο, ώστε όλοι μαζί μετά, να μουγκανιζουν, να χουφτώνονται, να αλληλοκαμακώνται, να αλληλοβιάζονται και να ξύνουν ομαδικά τ' αρχίδια τους, όπως έκαμαν στις ζούγκλες από τις οποίες προήλθαν.
Εσείς εν πάση περιπτώσει, ως εχέφρονες και νοήμονες άνθρωποι, βλέπετε το που θα οδηγήσουν όλες αυτές οι μαϊμουδιές των ροζ μπαμπουϊνων αλλά κάμετε το λάθος να τους το εξηγείτε στην ανθρώπινη γλώσσα, την οποία είναι παντελώς ανίκανοι να την καταλάβουν.Αυτό που δεν καταλαβαίνετε όμως, ενώ υποτίθεται ότι είσαστε λογικά και σώφρονα ανθρώπινα όντα, είναι ότι οι πόλεις σας, τα χωριά σας και η γη σας, έχει καταληφθεί πλέον από μπαμπουϊνους.Και ως πλειοψηφία εδώ πέρα, οι μπαμπουϊνοι αποφασίζουν για εσάς, χάρη στο γελοίο σύστημα που πήγατε και εφεύρατε και το ονομάσατε κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Η οποία "δημοκρατία" σε κάποιες άλλες εποχές, όταν οι άνθρωποι ήταν η πλειοψηφία, μπορεί να είχε πολύ θετικά αποτελέσματα, δεν είναι όμως το κατάλληλο πολίτευμα, για μια κοινωνια, στην οποία η ζούγκλα έχει επικρατήσει απ' άκρη σ' ακρη.
Ξανασκεφτείτε το λοιπον [όχι ως μπαμπουϊνοι] και λάβετε τα μέτρα σας... 

Η κ. Σια Αναγνωστοπούλου ξεψειρίζει την κ. Ρεπουση, μετά την αλλαγή της Ελληνικής ιστορίας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου