Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Λάκης... Αθλιόπουλος

Τελικά ο πάτος της Αριστεράς που βρήκε την έκφρασή του στο πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλου, δεν έχει σταματημό. Πιστεύαμε ότι το… ήθος του Αριστερού που διατείνεται ότι είναι θα τον σταματούσε. Αλλά ο μπουκωμένος Λάκης ο γύφτος δεν έχει τέλος. Προφανώς επηρεασμένος και από την φιλία του με τον πρωθυπουργό και το μισό υπουργικό συμβούλιο.

Έπαθε μια… οίηση και ο γύφτος επειδή ο Τσίπρας τον έκανε ισότιμο μέλος της ομάδας που υποδέχθηκε τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Και αυτή η αλαζονεία του αριστερού με τις δεξιές τσέπες τον οδήγησε για άλλη μια φορά όχι μόνο να επιτεθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά να προσβάλει και τον Αντώνη Σαμαρά.

Σ’ αυτή την άθλια εκπομπή που την παρακολουθούν κάτι τελειωμένοι ή κάποιοι στρατευμένοι Συριζαίοι είπε ο Λαζόπουλος μεταξύ άλλων: 
«Ο άλλος ο εγκάθετος του Σαμαρά, ο Άδωνις, ο οποίος θέλει να ανοίξει δεξιά πόρτα για να επιστρέψει ο Σαμαράς ως νέα Λεπέν, δεσπόζει σε όλα τα κανάλια σαν να είναι αυτός η ηγετική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Έχει παραμερίσει το κέντρο, όλο το …Καραμανλικό παρελθόν της παράταξης. Του φαίνεται αφύσικο που ο Καραμανλής στηρίζει τον Μεϊμαράκη, ενώ του φαίνεται φυσικό να ψηφίσουν έναν που υμνούσε τη χούντα στα κανάλια της τηλεπώλησης που έχει προσκυνήσει και γλείψει. Τα σαλιγκάρια ξεχνιούνται πολλές φορές και νομίζουν ότι ο τοίχος που σκαρφαλώνουν τους ανήκει. Δεν είναι αλήθεια, θα το καταλάβουν όταν φύγει ο τοίχος. Τότε θα καταλάβουν τα σαλιγκάρια ποιανού είναι ο τοίχος. Έβρισε μέχρι και το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, επειδή παρακολούθησε την παράσταση, σε αυτό το σημείο κατάντιας έχει φτάσει».
Αυτά είπε αυτός ο τυπάκος την ίδια ώρα που ο Άδωνις είχε τα κότσια να πάει στο θέατρό του να διαμαρτυρηθεί αλλά δεν τόλμησαν να τον αφήσουν να μπει μέσα. Γιατί θα αποκαλυπτόταν ποιος φορά τα παντελόνια...

Όμως, η αθλιότητα είχε και συνέχεια καθώς ο Λαζόπουλος είπε: 
«Το 85% των ανθρώπων της τέχνης, ανήκουν στην Αριστερά. Να μην πάει ο κόσμος στο θέατρο; Να μην πάνε οι αριστεροί να ακούσουν τον Ξαρχάκο επειδή είναι δεξιός; Ακροδεξιά σενάρια του κάθε παράφρονα. Τη Νέα Δημοκρατία θα την διαλύσει ο Άδωνις γιατί αυτός είναι ο στόχος του. Θα περάσει ο καιρός και θα τα δούμε. Μόνο τον καιρό δεν έχει πει στην τηλεόραση. Σήμερα το πρωί πήγε σε τέσσερις εκπομπές για να πει τον καημό του. Κάνω εκπομπή σατιρική τόσα χρόνια και δεν ανήκω στην Δεξιά. Υβριστής της παράταξης υπήρξε μόνο ο Άδωνις, ο οποίος έβριζε και τον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Να δουν τις εκπομπές του, να δουν ποιος είναι ο υβριστής. Υβριστής της Ν.Δ. ήταν μόνο ο Άδωνις, αυτός θα διαλύσει τη Ν.Δ.»
Μάλιστα, το 85% του θεάτρου είναι αριστερά και ο Λαζόπουλος συγκαταλέγει τον εαυτό του στο ποσοστό αυτό; Από πότε ο πάμπλουτος Λάκης είναι αριστερός; Αυτός δεν είναι που έχει στο θίασό του ηθοποιούς με 500 – 600 ευρώ και μάλιστα καθυστερεί να τους πληρώσει; Αυτός δεν ζει τη ζωή του άνετος κι ωραίος, με ακριβά σπίτια κι αυτοκίνητα και με ακριβές παρέες και μετά πάει στο θέατρο να κλάψει για τους φτωχούς και τους χτυπημένους από την κρίση;

Το «κολλητάρι» επιχειρηματιών πως έχει το ηθικό ανάστημα να βρίσει τον Σαμαρά; Γιατί δεν είπε κουβέντα για τα κότερα που ήταν γεμάτα με μοντέλα και κοκαΐνη; Πώς τη γλίτωσε ο ηθοποιός – εθνικός Καραγκιόζης (με το συμπάθιο για τον Καραγκιόζη) και τα υπόλοιπα μοντέλα (άνδρες και γυναίκες) που πιάστηκαν πνιγμένοι στην κοκαΐνη; Τότε που όλοι φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν «ήμουν κι εγώ στο κότερο»;

Κοίτα ποιος μιλάει για ηθική και αριστερά. Αυτός που προσκύνησε στην αυλή της Μιμής, που το ’παιζε τρελός για να πάρει χαρτί Ι5 από τον στρατό. Αυτός που έκανε καριέρα υβρίζοντας ή σατιρίζοντας κακόμοιρους ανθρώπους που δεν είχαν τη δύναμη και τα χρήματα για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Κι αυτός που βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στον ημιμαθή Αλέξη που του πουλάει φούμαρα για το πόσο υψηλή τέχνη κάνει όταν γράφει και παίζει σε κάτι ανόητες επιθεωρήσεις της τζάμπα μαγκιάς. Που στοχοποιεί πολιτικούς αντιπάλους και έχοντας τη δύναμη της κάμερας κάνει προπαγάνδα υπέρ του Αλέξη χρόνια τώρα. Να τον χαίρεται τον φίλο του ο πρωθυπουργός. Να τον χαίρεται και η «Αριστερά». Να τον χαίρεται και ο κόσμος που τον χειροκροτεί γιατί τους δίνει λίγη δωρεάν διασκέδαση με τα ανόητα αστεία του.

Ένας ακόμη ψεύτης είναι και ο Λαζόπουλος. Όπως και οι περισσότεροι στην κυβέρνηση. Είναι περήφανος ο Αλέξης για το αποκρουστικό θέαμα που προσφέρει; Ή μήπως τελικά είναι ένα «πληρωμένο πιστόλι» που παίρνει εντολές από το πολιτικό αφεντικό του, προκειμένου να κάνει εκτελέσεις;

1 comments:









  1. Ετσι για μην ξεχνάμε…
    Πρωτοσέλιδα κάποιων εντύπων την εποχή που ήταν και αυτός (ο …Λάκης) στο κότερο….με τα ναρκωτικά που τα πέρασε για…σοκολατάκια…!!!
    Κάποια (Αυριανή) σήμερα στηρίζουν…. Λάκη και Σύριζα…
    -Απογευματινή: «Ταξίδια» με κόκα – έκσταση. Στο φως η σαπίλα της κοσμικής Αθήνας.
    -Αυριανή: «Μήτσοι» και Ρουβάδες στο κότερο της κοκαΐνης.
    -Καρφί: Όλα στη φόρα για το κότερο. Λαζόπουλος, Ρουβάς, Ψινάκης.
    -Η Χώρα: Ποιός κάρφωσε το κότερο με την κόκα. Βούιξε η Μύκονος από την υπόθεση Λυμπέρη.

    O εκλεκτός του πρωθυπουργού μας,
    που πολυπλούτισε πουλώντας την χυδαιότητα για τέχνη.
    Φυγόστρατος (το...έπαιζε τότε τρελός), με 5.000.000 €
    καταθέσεις στο εξωτερικό, "για τις καλλιτεχνικές μου δραστηριότητες" όπως είχε δηλώσε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή