Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

"Πολυπολιτισμική" εγκληματικότητα και κατευθυνόμενη "ενημέρωση".



Δεν έχει περάσει πολύς καιρός αφότου πλήθος χαζοχαρούμενων και αποβλακωμένων (από την «ορθοπολιτική» πολυπολιτισμική προπαγάνδα των μ.μ.ε. του Συστήματος) Γερμανών, υπεδέχοντο «μετά βαΐων και κλάδων», χειροκροτώντας με θέρμη, γράφοντας μεγάλα πλακάτ με «welcome» και προσφέροντας καραμέλες και γλυκά (!), τις ορδές των μουσουλμάνων (μεσανατολιτών και βορειοαφρικανών) «προσφύγων», που κατέφθαναν μαζικώς στους σιδηροδρομικούς σταθμούς των γερμανικών πόλεων (στο Μόναχο, στην Φρανκφούρτη και αλλού) οι οποίοι, έχοντας αρχικώς περάσει (κατόπιν πρόσκλησης-ενθάρρυνσης της εθνοαποδομητικής συμμορίας Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου) από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, διέσχισαν κατόπιν τα δυτικά Βαλκάνια και την Ουγγαρία, για να φθάσουν πρώτα στην Αυστρία και κατόπιν (μετά και την εξωφρενική πρόσκληση-ενθάρρυνση της Μέρκελ) στην Γερμανία.


Έφθασε όμως η πρωτοχρονιά του 2016 για να υποστεί η γερμανική (και εν γένει η ευρωπαϊκή) κοινωνία ένα ισχυρό σοκ πραγματικότητος που διαλύει απότομα τις αυτοκαταστροφικές «πολυπολιτισμικές» φαντασιώσεις της. Έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό μίας άλλης πόλεως της Γερμανίας και συγκεκριμένα εκείνον της Κολωνίας, ορδές αποθρασυμένων μεσανατολιτών και βορειοαφρικανών, «προσφύγων» (άνω των χιλίων ατόμων σύμφωνα με τις αναφορές!), έδειξαν το «ήθος», τον «πολιτισμό» και τα ζωώδη ένστικτά τους, παρενοχλώντας σεξουαλικώς, στα όρια του βιασμού, εκατοντάδες αμέριμνες Γερμανίδες που είχαν την ατυχή έμπνευση να βρεθούν στην πλατεία της Κολωνίας η οποία βρίσκεται ακριβώς μπροστά από επιβλητικό καθεδρικό ναό της πόλης – ένα μοναδικό αριστούργημα γοτθικής αρχιτεκτονικής – για να παρακολουθήσουν την αλλαγή του χρόνου. Οι μαζικότερες επιθέσεις έγιναν στην Κολωνία. Ωστόσο παρόμοιες αναφορές για πανομοιότυπες σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή της πρωτοχρονιάς προέρχονται και από τουλάχιστον τέσσερις ακόμα μεγάλες δυτικογερμανικές πόλεις, το Αμβούργο, την Στουτγάρδη, το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη!










Μεταφέρουμε μερικές χαρακτηριστικές μαρτυρίες θυμάτων των επιθέσεων:

  • «Μας έπιαναν ανάμεσα στα πόδια, έπιαναν και τις φίλες μου. Ο φίλος μου προσπάθησε να με τραβήξει μακριά, αλλά ήταν μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων, ίσως 30 ή 40».
  • «Με έπιασαν από πίσω, κάτω από τη φούστα μου. Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου, αλλά ήταν τόσοι πολλοί που κόντεψα να πέσω από τις σκάλες».
  • «Ήμασταν στον απόλυτο πανικό, χέρια μιας άγγιζαν παντού. Όταν διώχναμε το ένα χέρι, νιώθαμε ένα άλλο στο ίδιο σημείο. Μας έπιαναν το στήθος, τα γεννητικά όργανα, τον πισινό μας»
  • «Άκουσα έναν ήχο και ένιωσα κάτι να πέφτει στην κουκούλα μου. Ένα πυροτέχνημα είχε πέσει και έκαψε τη μπλούζα μου. Κατάφερα να το βγάλω πριν εκραγεί. Οι ουλές που έχω παραμείνουν, αλλά ήμουν τυχερή που δεν εξερράγη».
  • «Ήμασταν έντεκα φίλες και γύρω στις έντεκα βρισκόμασταν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό για να πάμε να δούμε τα πυροτεχνήματα και τότε ήταν που παρατηρήσαμε μία ομάδα ανδρών να βρίσκονται γύρω-γύρω. Καταφέραμε να πάμε στον καθεδρικό και θέλαμε να πάμε κοντά στο Μουσείο Λούντβιγκ για να δούμε τα πυροτεχνήματα κοντά στο ποτάμι, αλλά ξαφνικά μας περικύκλωσε μία ομάδα 20, 30 ανδρών. Ήταν θυμωμένοι και έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι δε θα τραβούσαν καμία από εμάς μακριά. Μας έπιαναν και προσπαθήσαμε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Τότε μόνο κατάλαβα ότι το τρένο μου δεν πραγματοποιούσε δρομολόγια και έπρεπε να περάσω μέσα από το πλήθος ανδρών και να περπατήσω πέντε χλμ. για να φτάσω σπίτι μου»
Ωστόσο η δήμαρχος της Κολωνίας, Ενριέτε Ρέκερ, στο γνωστό μοτίβο της «ορθοπολιτικής» αυτολογοκρισίας, επιμένει πως δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία, τα οποία να υποδεικνύουν ότι οι δράστες είναι πρόσφυγες που ζουν σε καταφύγια στην Κολωνία…


Στο μεταξύ, η γερμανική αστυνομία έχει εντοπίσει μόλις τρεις υπόπτους για τα δραματικά περιστατικά που σημειώθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δίχως ωστόσο να δίνει πληροφορίες για την ταυτότητά τους (!)

Όσο και αν θα ήθελαν οι επίσημες γερμανικές αρχές να αποσιωπηθεί αυτή η γενικευμένη σεξουαλική επίθεση των λαθροεισβολέων σε ανυποψίαστες γυναίκες, προκειμένου να μην χαλάσει η «σούπα» της φιλομεταναστευτικής-αντιρατσιστικής-πολυπολιτισμικής προπαγάνδας, ήταν τόσα πολλά τα θύματα, ώστε η αποσιώπηση ή υποβάθμιση του συμβάντος ήταν αδύνατη. Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι σύμφωνα με έγγραφο που απεκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Bild, η γερμανική αστυνομία καλύπτει την πραγματική έκταση των εγκλημάτων από μετανάστες προκειμένου να μην αντιδρούν οι Γερμανοί πολίτες! Σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα η οποία είναι, ως γνωστόν, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα και συνήθως υποστηρίζει την πολιτική της Μέρκελ, όσοι μετανάστες πηγαίνουν στη Γερμανία, είναι διατεθειμένοι να διακινήσουν ναρκωτικά σε όλη τη χώρα για λίγα μόλις ευρώ και όλοι έχουν εγγραφεί ως αιτούντες άσυλο! Τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών είναι το κύριο θέμα συζήτησης της αστυνομίας με τους επικεφαλής υγείας και όσους ασχολούνται με το ζήτημα των ναρκωτικών. Όμως το σύνολο των υπαλλήλων που ασχολούνται με το πρόβλημα είχε διαταχθεί να μην μιλάνε «γι αυτό», καθώς είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα στο οποίο έχει απαγορευτεί να γίνεται αναφορά με «επιθετικό τρόπο»… Κοινώς να μην αναφέρεται ένα θέμα-είδηση όπως πραγματικά έχει συμβεί, αλλά, με παραπλανητικές φράσεις, και κυρίως με αοριστίες, ώστε να μην γνωστοποιείται ότι η πλειοψηφία των εγκλημάτων διαπράττεται από λαθρομετανάστες! Η στάση αυτή των γερμανικών αρχών ήταν ίσως που έδωσε το «σήμα» στους λαθρομετανάστες να πιστέψουν ότι μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν ότι θέλουν, με αποτέλεσμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να επιδοθούν σ’ αυτές τις επιθέσεις στην Κολωνία.


Βεβαίως τέτοια φαινόμενα έχουμε διαπιστώσει ότι συμβαίνουν προ πολλού και στην Ελλάδα. Είχαμε δηλαδή περιστατικά παρόμοιου τύπου σεξουαλικών επιθέσεων αλλοδαπών λαθρομεταναστών εις βάρος Ελληνίδων κατά την διάρκεια μαζικών εκδηλώσεων, όπως π.χ. κατά τις τελετές αλλαγής του χρόνου στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών, ήδη πριν αρκετά χρόνια, οι οποίες σκοπίμως αποσιωπήθηκαν τόσο από τις αρχές όσο και από τα μ.μ.ε. για λόγους «πολιτικής ορθότητος». Η συντονισμένη σκόπιμη αυτολογοκρισία των μ.μ.ε. στο πλαίσιο της «πολιτικής ορθότητος», σύμφωνα με την οποία απαιτείται η απόκρυψη της «λεπτομέρειας» της καταγωγής δραστών ειδεχθών εγκλημάτων, εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς, είναι πάγια! Πολύ πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το έγκλημα της φρικτής δολοφονίας ενός γέροντα στο χωριό Κάτω Πορόια του νομού Σερρών από ζεύγος αθιγγάνων που θέλησαν να τον ληστέψουν. Ενώ στην αρχή μερικά ειδησεογραφικά ιστολόγια ανέφεραν την καταγωγή του ζεύγους των δραστών, εν συνεχεία αυτή η «λεπτομέρεια», ως διά μαγείας, εξαφανίστηκε από παντού! Λες και μία αόρατη δύναμη επέβαλε γενική λογοκρισία! Πολύ γρήγορα, οι ηλικίες των δραστών ήταν το μόνο στοιχείο στο οποίο γινόταν αναφορά από τα μ.μ.ε.. Μόνο εμμέσως, εκ του γεγονότος ότι οι δράστες ήταν γονείς 5 παιδιών ενώ είχαν ηλικία 29 και 24 ετών αντιστοίχως καθώς και από την πληροφορία (την οποία μετέδωσαν ορισμένα μόνο μ.μ.ε.!;) σύμφωνα με την οποία οι δράστες ανεζήτησαν καταφύγιο σε «καταυλισμό ρομά» στο Διδυμότειχο», όπου και συνελήφθησαν, μπορούσε να συναχθεί το συμπέρασμα ότι ανήκαν στην «ευγενή» φυλή των αθιγγάνων… Οι οποίοι αθίγγανοι, αποτελούν, ειρήσθω εν παρόδω, μία τρανή, ζωντανή και διαχρονική, ανθρωπολογική-κοινωνιολογική απόδειξη των ολεθρίων αποτελεσμάτων της λαθρομεταναστεύσεως και της εγκαταστάσεως αλλογενών και αλλοφύλων στοιχείων στους κόλπους μίας κοινωνίας, ήτοι του «πολυπολιτισμού»… Διότι τί άλλο παρά λαθρομετανάστες του ύστερου μεσαίωνος, προερχόμενοι από την ινδική υποήπειρο και εγκατεστημένοι στην Ευρώπη, είναι οι αθίγγανοι; Οι οποίοι έκτοτε απεδείχθησαν όχι μόνο παντελώς ανεπίδεκτοι «ενσωματώσεως» στις ευρωπαϊκές κοινωνίες αλλά μόνιμη κοινωνική πληγή – συνώνυμοι της βρωμιάς, της ακαλαισθησίας, του ψεύδους, της απάτης, της πονηριάς, της εγκληματικότητος, της απολύτου αηδίας! Οι οποίοι εξελίσσονται στην μεγίστη φυλετική, κοινωνική και πολιτισμική πληγή για την Ελλάδα!

Αξίζει να παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το παρακάτω βίντεο που αφορά πρόσφατο περιστατικό ενδοαθιγγανικού αλληλοσπαραγμού, εκ του οποίου ωστόσο προκύπτουν πολλές παρατηρήσεις-πληροφορίες για το καθεστώς ασυδοσίας και ατιμωρησίας που απολαμβάνουν οι αθίγγανοι στα ιδιότυπα γκέτο που έχουν στήσει στις παρυφές των ελληνικών πόλεων, που καίτοι συνιστούν άνδρα παρανομίας και εγκληματικότητος κάθε είδους, αποτελούν πραγματικά άβατα για τις αρχές του ελληνικού κράτους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου