Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η συγκυβέρνηση προχωρά στην ενσυνείδητη φτωχοποίηση των Ελλήνων


Η χώρα έχει παραδοθεί στα χέρια επικίνδυνων εθνομηδενιστών και αμοραλιστών. Σύνοδος Κορυφής… Ε και; Εκεί, ο Τσίπρας μετέχει για τυπικούς λόγους. «Διαπραγματεύεται», λέει. Στις χώρες του Βίσεγκραντ έχουν βάλει τη φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού και πετάνε νταρτς (βελάκια). Τόση εκτίμηση του έχουν του Έλληνα πρωθυπουργού, που περιφέρεται στα συμβούλια με τα χέρια στην τσέπη, αναδεικνύοντας πόσο αστός (δεν) είναι.

Και οι Αυστριακοί να δείτε πως «τρελαίνονται» για τον Αλέξη Τσίπρα, παρά τη θερμή υποδοχή του καγκελαρίου τους στην Αθήνα... Αλλά, μην ανησυχείτε. Περιοδεύει ο Ξυδάκης στην Ευρώπη και θα τα «μαζέψει» όλα αυτά. Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα αυτής της συγκυβέρνησης και των υπουργών της, που τρώνε κράξιμο παντού. Άλλωστε, τα έχουν λύσει όλα τα προβλήματα. Γι’ αυτό και μπήκε στο χορό όσων υποστηρίζουν τα κλειστά σύνορα και ο Φρανσουά Ολάντ…

Είναι τυχοδιώκτες λοιπόν οι άνθρωποι της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης; Είναι ανίκανοι; Είναι ιδεοληπτικοί; Αυτό ας το κρίνουν αυτοί που τους ψήφισαν, εγκληματώντας κατά της πατρίδας. Αλλά, ναι, τους σαμαροβενιζέλους τους διώξαμε και το e –mail Χαρδούβελη το γλιτώσαμε πάντως – αυτά λένε κάποιοι που έψαχναν άλλοθι για να ψηφίσουν εθνομηδενιστές, ψεκασμένους και ναζιστές (συντάχθηκαν όλοι μαζί υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα των τυχοδιωκτών).

Απλά, μας ήρθε ένα νέο μνημόνιο, από αυτούς που θα έσκιζαν το προηγούμενο, ενώ άνοιξαν και τα σύνορα και μπήκαν μέσα 1.000.000 πρόσφυγες (που βρίσκονταν στην Τουρκία από το 2011) και μετανάστες. Ναι, αυτοί που τους ψήφισαν ήξεραν για την πρόβλεψη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περί των «ανοικτών» συνόρων. Και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, παρά το κλείσιμο των τραπεζών, παρά το χάλι με το μεταναστευτικό στα νησιά. Έχουμε δει όμως και χειρότερα – όσον αφορά στην εκλογική συμπεριφορά - στο παρελθόν: την υπερψήφιση του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα και στην υπόλοιπη χώρα μετά τα Ίμια, αλλά και την υπερψήφιση του ΠΑΣΟΚ το 2000, έστω και με τις ελληνοποιήσεις, μετά την ανήθικη και αφιλότιμη παράδοση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους δήμιούς του. 
Που πάμε ως χώρα;

Φυσικά πουθενά με αυτή την συγκυβέρνηση της καταστροφής. Τι θα θέλατε δηλαδή με αυτούς που ψηφίστηκαν; Πατριωτισμό; Μα είναι εθνομηδενιστές και αυτό το ήξεραν οι ψηφοφόροι! Ανάπτυξη; Μα είναι κομμουνιστές & αριστεριστές και αυτό το ήξεραν επίσης οι ψηφοφόροι! Έλεγχο της λαθρομετανάστευσης; Μα είναι, επαναλαμβάνουμε, εθνομηδενιστές και διεθνιστές. Αλλά, ναι, διώχθηκαν από την εξουσία οι σαμαροβενιζέλοι… Και αυτό, γέμισε στομάχια, να υποθέσουμε, κάλυψε ελλείμματα, έδωσε λύσεις το μεταναστευτικό… Η υποκρισία ορισμένων είναι απλά παροιμιώδης. Αλλά, από τον καθρέπτη του δεν μπορεί να γλιτώσει κανείς. Κανείς. Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΧΑ, το γνωρίζουν και θα έχουν να κάνουν με τη συνείδησή τους.

Ακούσαμε χθες τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά για «αρχές». Με αυτόν τον άνθρωπο στην εξουσία, οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους. Μιλά λοιπόν για «αρχές» αυτός που άστραφτε και βροντούσε κατά της διαπλοκής και την ίδια ώρα, συναντούσε, στη ζούλα φυσικά, με τους ανθρώπους που κατηγορούσε ως πρωταγωνιστές της. Τόσο ψέμα, τόση εξαπάτηση… Και αυτό είναι το λιγότερο. Τα χειρότερα έπονται, καθώς η συγκυβέρνηση τα έβαλε με τους θεσμούς, προσπαθώντας να τους χειραγωγήσει. Η εθνομηδενιστική κομπανία μετατρέπεται σε καθεστώς και δη ολοκληρωτικό, με την αξιωματική αντιπολίτευση να αντιδρά με… δελτία Τύπου!

Ακόμα δεν έχουν καταλάβει μερικοί στη ΝΔ με τι έχουν να κάνουν και επιμένουν σε καθωσπρεπισμούς της κακιάς ώρας, που αναδεικνύουν σύνδρομα αδράνειας και αδιαφορίας. Και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, καθώς η συγκυβέρνηση προχωρά στην ενσυνείδητη φτωχοποίηση των Ελλήνων (ο κομμουνισμός χτίζεται επί των ερειπίων), αλλά και στον θρησκευτικό (δείτε τι έγινε με τους μητροπολίτες Ν. Ιωνίας και Μεσογαίας) και εθνικό αποχρωματισμό της χώρας (προσπαθώντας να κρατήσει εντός της ελληνικής επικράτειας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών), χωρίς να συναντά αντιστάσεις.

Μπλέξαμε άσχημα. Σε λίγο καιρό, όσοι επικρίνουν την συγκυβέρνηση θα είναι… εκτός νόμου! Η αστική Δημοκρατία, δεν άρεσε σε κάποιους, που έλεγαν ανεύθυνα «να γίνουν όλα σκόνη και μπούρμπερη». Χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες. Και ιδού: η ανευθυνότητα πληρώνεται και δη ακριβά. Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σήμανε πισωγύρισμα δεκαετιών. Και αυτό, είναι αναντίρρητη πραγματικότητα που βιώνεται από όλους όσοι ζουν στην Ελλάδα. Όλοι οι πολίτες, άλλωστε, δεν έχουν να επιδείξουν ούτε ένα θετικό σε σχέση με τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης. Ούτε ένα. Ακόμα και όσοι δήθεν «δικαιώθηκαν» από τη συγκυβέρνηση, είναι απλήρωτοι! 
Η κοροϊδία δεν έχει όριο. Φυσικά, κανένας μετακλητός δεν έμεινε απλήρωτος… Αυτοί είναι άλλωστε «σαρξ εκ της σαρκός» της Κουμουνδούρου. 
Είναι επικίνδυνοι για την πατρίδα. Απειλούν δικαστές, προσπάθησαν να επιβάλλουν τους δικούς τους διευθυντές σε ΜΜΕ και συνεχίζουν να δίνουν ρεσιτάλ αυταρχισμού, χωρίς φυσικά κανένα σεβασμό στο Σύνταγμα. Σταλινιστές γαρ.

Όσο για τους ΑΝΕΛ, η Δικαιοσύνη αλλά και η Ιστορία δεν θα τους λυπηθούν. Για να τελειώνουμε: μόνη ασπίδα της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης, είναι η εξουσία. Γι’ αυτό και δεν θα την αφήνουν με τίποτα. Αν τα πράγματα «ζορίσουν», θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την ενημέρωση. Και δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν βία. Αριστεριστές είναι και η προσφυγή στη βία γι’ αυτούς, γίνεται χωρίς ενδοιασμούς. Το έχουμε ζήσει αυτό στο παρελθόν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου