Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ημερήσιο δελτίο εποικιστικής λαίλαπας:


Καθώς οι μέρες περνούν, τείνει να παγιωθεί στην ελληνική επικράτεια μία εξωφρενική κατάσταση προκλητικής αποθρασύνσεως και ασυδοσίας περιφερομένων ορδών ρυπαρών ισλαμιστών λαθροεποίκων, οι οποίοι σθεναρά υποστηριζόμενοι από ποικιλώνυμες, εντελώς ανεξέλεγκτες, ομάδες «αλληλέγγυων» (αναρχοκομμουνιστών) κοπριτών και ΜΚΟ υπόπτων (ανθελληνικών) συμφερόντων που έχουν κυριολεκτικώς καταστεί κράτος εν κράτει, έχοντας, υπό την κάλυψη και υποστήριξη μίας ευθέως αντεθνικής κυβερνήσεως, υποσκελίσει ακόμα και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, διαχέονται στην επικράτεια, ασχημονώντας και απειλώντας. Κυριολεκτικώς δεν προλαβαίνει κανείς να παρακολουθεί τις καθημερινές αναφορές για διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, εξεγέρσεις, βανδαλισμούς, καταλήψεις, αποκλεισμούς οδών κλπ.

Αναδημοσιεύουμε, στην συνέχεια, χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τρία σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν το κρισιμότατο αυτό ζήτημα εθνικής επιβιώσεως!

Χάος στη Σάμο: Εξέγερση προσφύγων και λάθρο – Απειλούσαν με μαχαίρια.
“[…] Γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, περίπου 560 λαθρομετανάστες που βρίσκονται μέσα στο hot-spot, με την υποκίνηση διαφόρων «αλληλέγγυων» και ατόμων που λειτουργούν ανεξέλεγκτα απειλούσαν με μαχαίρια και γυαλιά για να τους ανοίξουν τις πόρτες του Κέντρου.
Εκεί ήταν μόνο δύο (!) αστυνομικοί για 560 λαθρομετανάστες ενώ μετά από διαπραγματεύσεις οι αστυνομικοί άνοιξαν τις πόρτες και οι λαθρομετανάστες έφυγαν με προορισμό το λιμάνι για να μπουν σε πλοίο.
Πιο αναλυτικά, οι μόλις δύο αστυνομικοί που φυλούσαν τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, μπροστά στον κίνδυνο να ξεφύγουν τα πράγματα και με τη σωματική τους ακεραιότητα να βρίσκεται σε κίνδυνο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όμως οι λαθρομετανάστες επέμεναν να ανοίξουν οι πόρτες για να φύγουν, ενώ παράλληλα έδιωξαν και την εταιρεία που φρόντιζε για την σίτισή τους, καθώς αρνήθηκαν το φαγητό.
Καθώς η κατάσταση δεν φαινόταν να ηρεμεί, άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού, της Frontex και διακριτικά του στρατού, έφτασαν στην περιοχή προκειμένου κατ’ αρχήν να προσπαθήσουν να τους μεταπείσουν. Όμως καθώς περνούσε η ώρα τα αίματα άναβαν περισσότερο, με αποτέλεσμα οι λαθρομετανάστες να αρχίσουν να απειλούν με μαχαίρια και σπασμένα γυαλιά. Ενώ την ίδια ώρα προσπαθούσαν να ρίξουν την κεντρική είσοδο, όταν άλλοι άρχισαν να δραπετεύουν από την αφύλακτη πλευρά της περίφραξης. Μπροστά στον κίνδυνο να υπάρξουν θύματα, αφού στο σημείο βρίσκονται και πολλά παιδιά, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ανοίξουν την κεντρική πύλη. Η κατάσταση που επικράτησε από εκείνο το σημείο και μετά ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική, καθώς δημιουργήθηκαν σκηνές χάους με πάνω από 250 άτομα πρόσφυγες να ξεχυθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού, φθάνοντας -με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων- και στην παραλιακή οδό. Το… γιουρούσι των εξαγριωμένων αναστάτωσε τους κατοίκους της πόλης, σκορπώντας την αγωνία και τον τρόμο, καθώς όπως περιγράφουν πολλοί, οι διαθέσεις τους ήταν αρκετά άγριες.
Μετά από αρκετές προσπάθειες των δυνάμεων της τάξης, οι λαθρομετανάστες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι απέναντι από την αστυνομική διεύθυνση Σάμου, όπου έγιναν διαπραγματεύσεις για να επιστρέψουν πίσω στο κέντρο φιλοξενίας. Πάντως η πρόθεσή τους μέχρι αργά το απόγευμα ήταν να κατευθυνθούν προς το λιμάνι Μαλαγαρίου, έχοντας την ελπίδα ότι θα περάσει κάποιο πλοίο να τους παραλάβει.”
 (Πηγή: PROnews)


Συγκέντρωση και πορεία στην Αθήνα. Κοινή διαδήλωση απεργών και προσφύγων στη Θεσσαλονίκη.
“[…] Σύροι πρόσφυγες διαδήλωσαν μαζί με δημοσίους υπαλλήλους στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο άγαλμα του Βενιζέλου με πρωτοβουλία της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ), στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ κατά του Ασφαλιστικού.
Οι Σύροι πρόσφυγες έφτασαν στο άγαλμα του Βενιζέλου με τρία λεωφορεία από το κέντρο φιλοξενίας Διαβατών, με πρωτοβουλία της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και στον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) κι έδωσαν άλλη νότα στη διαμαρτυρία.
Με το που ενώθηκαν με τους απεργούς δημοσίους υπαλλήλους άρχισαν να χορεύουν και να φωνάζουν συνθήματα στη γλώσσα τους, ενώ άπλωσαν πανό με συνθήματος υπέρ του ανοίγματος των συνόρων και κατά της τρομοκρατίας. Κάποιοι από αυτούς είχαν μαζί και τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, έκαναν όλοι μαζί πορεία, με τη συμμετοχή και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.”
(Πηγή: 247news)







Με εμπροσθοφυλακή παιδιά και γυναίκες οι πρόσφυγες πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία ζητώντας το άνοιγμα των συνόρων

“Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην Ειδομένη, όπου οι πρόσφυγες πραγματοποίησαν μία ακόμα συγκέντρωση με αίτημα το άνοιγμα των συνόρων.Στην συγκέντρωση τον πρώτο λόγο είχαν αυτή τη φορά γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας, οι οποίοι αφού πέρασαν από τα αφύλακτα σημεία της περίφραξης έφθασαν στις ράγες και απέκλεισαν εκ νέου τη σιδηροδρομική γραμμή.
Οι πρόσφυγες που είχαν συγκεντρωθεί στον φράχτη στην ουδέτερη ζώνη, φώναζαν συνθήματα για να ανοίξουν τα σύνορα απέναντι στους αστυνομικούς της ΠΓΔΜ και το τεθωρακισμένο που έχουν οι Σκοπιανοί στο σημείο.
Πάντως η τάση παγίωσης μιας τακτικής σύμφωνα με την οποία οι πρόσφυγες χρησιμοποιούν τα παιδιά ως όπλο ή ασπίδα για να προωθήσουν τις όποιες διεκδικήσεις τους προβληματίζει τις αστυνομικές δυνάμεις και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς οι άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές.
Μετά το περιστατικό με το «μωρό της οργής» στον Πειραιά αλλά και την γενικευμένη αποσάθρωση όλων των δομών στην περιοχή της Ειδομένης (με κλειστή την σιδηροδρομική γραμμή αλλά και την Εθνική Οδό) είναι προφανές ότι η κατάσταση με τους πρόσφυγες στην χώρα μας μπαίνει σε μία καινούργια και πιο δύσκολη περίοδο.
Η κατάσταση πλέον είναι έτοιμη να ξεφύγει εκτός ελέγχου, ενώ το προσφυγικό τείνει να παγιωθεί ως εσωτερικό πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων, με μη αναστρέψιμη πορεία. Ιδίως όταν στην πρώτη γραμμή της «μάχης» δεν βρίσκονται το δίκαιο και η λογική, αλλά τα αθώα μάτια κάποιων παιδιών που κοιτάζουν γεμάτα απορία όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους”.
(Πηγή: Πρώτο Θέμα)


armahellas

2 comments:

  1. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;

    Τον τελευταίο καιρό ακούγονται όλο και περισσότερο φήμες για αποσταθεροποίηση της Ελλάδος. Οφείλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα προς αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να εξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο.

    Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα: 1. Γιατί να γίνει αποσταθεροποίηση και σε τι θα ωφελούσε ποιους; 2. Είναι εφικτό να γίνει και με ποιον τρόπο;

    Στο πρώτο ερώτημα έχουμε τα εξής δεδομένα: α. τελευταίως κάποιοι πολιτικοί μιλούν για ενδεχόμενη αλλαγή συνόρων και συρρίκνωση της Ελλάδος, β. υπάρχει το θέμα εκμετάλλευσης ή συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου που εγείρουν διάφοροι σε βάρος της Ελλάδος, γ. ο ελληνικός λαός μεθοδευμένα εξαθλιώθηκε με μέτρα μνημονίων, τα οποία παρόλο που είναι αντισυνταγματικά και παράνομα, εντούτοις εφαρμόζονται, δ. είναι ίσως η μόνη οδός κάμψης του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων, ε. ο ελληνικός λαός κτυπήθηκε και στο πνευματικό πεδίο με ποιμένες που δεν ακολουθούν Χριστό, αλλά χρυσό και με παιδεία ανθελληνική κι αντίχριστη, στ. αν εξετάσουμε το θέμα θεολογικά σήμερα η Ελλάς είναι Σόδομα και Γόμορρα…



    Στο δεύτερο ερώτημα έχουμε τα εξής δεδομένα: α. οι οικονομικές περικοπές έχουν εξαθλιώσει τον ελληνικό στρατό, β. η χώρα γέμισε παράνομους μετανάστες τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι ήδη αριθμούν μερικά εκατομμύρια και η ιδεολογία τους όπως και η κουλτούρα τους είναι αντίθετη με την δική μας, και λόγω των διδαγμάτων της θρησκείας τους όχι μόνο δεν μπορούν να αφομοιωθούν από την ελληνική κοινωνία, αλλά όπως ομολογούν μάλλον θέλουν το κακό μας. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι σε πρόσφατη πορεία μεταναστών στην Θεσσαλονίκη υψώθηκε η σημαία των τζιχαντιστών, που ως γνωστόν υποκινούνται από τους Τούρκους, γ. τα λεγόμενα hot spots είναι τοποθετημένα σε κάθε μεγάλη πόλη στις εξόδους της, ενώ πάμπολλοι μετανάστες είναι διασπαρμένοι εντός πόλεων, δ. δεδομένου του περσινού δημοψηφίσματος, όπου όλες οι ηγεσίες έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο ενάντια στην θέληση του ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας το ΝΑΙ στην Ευρώπη, μάλλον δεν είναι στο πλευρό του λαού και δεν υποστηρίζουν το δίκαιό του, ε. εδώ λαμβάνουμε υπόψη ως δεδομένο και τα προφητικά λόγια των Πατέρων προφητών που μίλησαν για πολιτειακή ανωμαλία και εισβολή των Τούρκων, στ. αποδείχτηκε ότι οι ΜΚΟ κάνουν τα πάντα για να πείσουν τους μετανάστες που ήρθαν τους τελευταίους μήνες να μείνουν στην Ελλάδα και ζ. όταν μπλοκάρουν δρόμους και ό,τι άλλο οι μετανάστες ουσιαστικά δοκιμάζουν τις αντοχές του λαού.

    Τώρα που θέσαμε επί τάπητος τα περισσότερα δεδομένα, μπορεί κάποιος να εξάγει συμπεράσματα. Έχουν επίσης βγει στο φως της δημοσιότητας κάποια σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, όπως το σχέδιο «Μπουλγκράβια», το σχέδιο ανεξάρτητης δυτικής Θράκης με μέρος της ανατολικής, το σχέδιο για μεγάλη Αλβανία, κλπ. Επίσης, έντονα τους τελευταίους 15 μήνες κυκλοφορεί η φήμη ότι ήδη εντός Ελλάδος βρίσκεται τουρκικός στρατός με πολιτικά που περιμένει το σύνθημα !

    Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα; Με βάση των παραπάνω δεδομένων μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι ναι μπορεί να γίνει εύκολα αποσταθεροποίηση και θα ωφελούνταν πολλοί, εκτός φυσικά των Ελλήνων. Το συμπέρασμα είναι προς το παρόν σε θεωρητικό επίπεδο, παρόλο που κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου θα γίνει κάποια νύκτα ξαφνικά.

    Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

    Όπως και να έχει το θέμα θα πρέπει οι Έλληνες επιτέλους να ενωθούν ενάντια στον κοινό εχθρό, τον αιώνιο εχθρό του πνεύματος των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή