Σάββατο 9 Απριλίου 2016

"Καλά να πάθετε", όπως λέει κι' η Ντόρα! (βίντεο)

Καλά να πάθετε λοιπόν Έλληνες πολίτες που ψηφίζετε τόσα χρόνια την Ντόρα Μπακογιάννη και όλη της την οικογένεια για να σιτίζονται οικογενειακώς στο δημόσιο πρυτανείο.

Και φυσικά γνωρίζετε ότι η κυρία Μπακογιάννη δεν επαγγέλεται κάτι άλλο εκτός από επαγγελματίας βουλευτής.

Ξέχασε η κυρία Μπακογιάννη ότι έγινε υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση του μπαμπά της…
Ξέχασε ότι επί των ημερών της, στο ΥΠΕΞ, δραπέτευσε στο εξωτερικό ο Καραβέλας που διώκονταν για την υπόθεση siemens.

Κατηγορεί η κυρία Μπακογιάννη τους πολίτες ότι ψήφισαν τον Γιωργάκη Παπανδρέου και ξεχνά ότι αυτή τον στήριξε στο πρώτο μνημόνιο με την ψήφο της.
Ξεχνά ότι ίδρυσε τη Δημοκρατική Συμμαχία κατηγορώντας, για να υφαρπάσει την ψήφο μας, τον δικομματισμό.
Και όταν απέτυχε να μπει στη Βουλή, ξαναγύρισε με την ουρά στα σκέλια στη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά, τον οποίο λίγους μήνες πριν κατηγορούσε ως αρχηγός του κόμματός της.
Κατηγορεί τους δημοσίους υπαλλήλους και θεωρεί ότι αυτοί φόρτωσαν την Ελλάδα με το σημερινό χρέος και ξεχνά ότι ο διορισμός χιλιάδων υπαλλήλων έγινε από την οικογάνειά της και την ίδια ώστε να διασφαλίσουν οικογενειακώς τις πολυπόθητες ψήφους.
Λέει στους Έλληνες καλά να πάθουν και ξεχνά ότι αυτή είναι σκληρή και κυνική υποστηρίκτρια των μνημονίων, δηλαδή της φτωχοποίησης του Έλληνα πολίτη, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας.
Μιλάει για μεταρρυθμίσεις και δεν έκανε την απλή, απλούστατη μεταρρύθμιση. Να μην επιτρέπεται σε άτομα της ίδιας οικογένειας να πολιτεύονται και να βρίσκονται ταυτοχρόνως στη Βουλή. Γιατί αλλιώς, μιλάμε για κληρονομική “δημοκρατία” και όχι κοινοβουλευτική.
Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μας κουνούν με θρασύτητα το δάχτυλο ;
Σίγουρα οι Έλληνες πολίτες που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν, χωρίς να σκέπτονται ότι η κατοχή θέσεων στη Βουλή, με οικογενειακό πρόσημο, είναι σύμπτωμα ασθένειας του πολιτικού συστήματος και ένδειξη φαυλοκρατίας και κομματοκρατίας.
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα δικά σας παιδιά δεν θα έχουν ποτέ τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση στη Βουλή ; Γιατί απλούστατα δεν μπορούν να προσπελάσουν το φαύλο κομματικό σύστημα και τους κανόνες που έχουν φτιαχτεί για να παίζουν ορισμένοι το παιχνίδι της εξουσίας και να βρίσκονται πάντα μέσα σε αυτή.

Αιδώς Αργείοι…


3 comments:

  1. OTI AYTO TO ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι ο ελληνικος λαος αρεσκεται να πιστευη στα ψεμματα και παραμενει πιστος στα ψεμματα..Ενω οταν καποιος του λεειτο δεον γενεσθαι , τοτε ο σοφος μας ο λαος τον τον μαυριζη, ειναι η απολυτη αληθεια. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Πατερας Κων Μητσοτακης που οτι ειπε το πληρωσε , αλλα βγηκε και αληθινο.
    Δεν ειναι μωρό ουτε νηπιο ο ελληνικος λαος που παριστανη τον ευπιστο και εξαπατημενο.Με συνταξιουχους που δεν πληρωσαν ποτε τους μια ( 260 χιλιαδες ησαν οι της " εθνικιας" ανατιστασης.καταπλιαδες).Των τυφλων που βλεπουνε, των υπεραριθμων του Δημοσιου( τωρα οι καθαρστριες που επαναπρσελαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, εγινα γραφεις και τον καθαρισμο ανελαβαν ιδιωτικα συνεργεια) και βεβαιως φερει ευθυνη.

    Αν αρνειται να το αποδεχθη σημαινει οτι ακομη δεν κατατλαβε τιποτα και συνεπως ειναι οι συνεπειες δικη του επιλογη Πασοκ τοτε, ΣΥΡΙΖΑ=ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ τωρα.
    Οσον αφορα στο ασφαλιστικο εχει αποδειχθη και το ομολογουν ολοι οτι η μεατρρυθμισι Μητσοτακη με τον νομο Σουφλια διεσωσε την κατατστασι για 20 χρονια
    Αν δεν θελουμε να πεισθομε δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν επιχειρηματα,. Ειναι οτι δεν θελουμε ουτως ή αλλως,
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά, ότι ο Κων/νος Μητσοτάκης υπήρξε ο πιο παρεξηγημένος πολιτικός (και πρωθυπουργός) της μεταπολίτευσης.

    Τί να πρωτοθυμηθώ;

    Τα ξεβρακώματα των αισχρών Σταμουλοκολλάδων;
    Την εννεάμηνη απεργία των δικηγόρων;
    Τους συνδικαλισταράδες του πεζοδρομίου;
    Το ότι θέλησε να ιδιωτικοποιήσει το 20% του ΟΤΕ και πέσανα να τον φάνε ζωντανό ή την αδιανόητη απειλή των πρασινοφρουρών ότι αν καταδικαζόταν ο αείμνηστος αρπακολατζής Ανδρέας από το ειδικό δικαστήριο, θα αιματοκυλούσαν τη χώρα;
    Τυχαία απαλλάχθηκε (δεν αθωώθηκε) με ψήφους 7:6;

    Είναι πολλά...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή