Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε…

Ο νυν Πρωθυπουργός προχθές εγκαινίασε τον αγωγό ΤΑΠ. 

Δηλαδή ο κ Τσίπρας εγκαινίασε έναν αγωγό τον οποίο οραματίστηκε, για τον οποίο πάλεψε και έβαλε τις πρώτες υπογραφές ο κ. Σαμαράς. 
Ο κ. Τσίπρας πλέον με μαθηματική ακρίβεια υλοποιεί ότι σχεδίασε ο πρώην Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς!!! 
Συγχαρητήρια που τα υλοποιείτε φυσικά κ Τσίπρα, αλλά τελικά είναι στη μοίρα σας να υλοποιείτε όσα ο Αντ. Σαμαράς σχεδίασε. Γιατί απλά δεν έχετε τίποτα να υλοποιήσετε παρά μόνο λόγια λόγια λόγια...
Όμως εσείς κε Τσίπρα δεν ήσασταν απέναντι σε όλα αυτά; Εσείς δεν βρίζατε τον κ Σαμαρά και την Κυβέρνηση τότε, για τον αγωγό, για την Cosco;
Τότε ήσασταν εναντίον και σήμερα υπογράφετε όλα αυτά τα οποία παλέψατε να μην γίνουν;
Σήμερα κύριοι Τσίπρα και Καμμένε, γράφετε στην Ιστορία, ότι είστε εκείνοι οι δύο που υλοποίησαν ότι έφτυναν, που με τις υπογραφές τους παραδέχονται ότι ο Σαμαράς είχε σχέδιο και όραμα και ότι εσείς οι δύο με τα ψέματα σας κόψατε την φόρα του πρώην Πρωθυπουργού και κυρίως κόψατε την φόρα του τόπου.
Είστε και οι δύο συνυπεύθυνοι για τα δεινά που φέρατε στη χώρα και κυρίως αποδείξατε στον Λαό ότι δεν έχετε σχέδιο άρα υλοποιείτε στο σχέδιο του Α. Σαμαρά.
Εσείς οι ίδιο τον δικαιώνεται κάθε λεπτό για τις επιλογές του. Που όταν τις έκανε εσείς ήσασταν απέναντι…
Θα σας κυνηγά στον υπόλοιπο βίο σας ότι εκδιώξατε μια Κυβέρνηση και δεν την εκδιώξατε για να φέρετε κάτι καλύτερο, αλλά για να φέρετε κάτι χειρότερο. Και σε αντιστάθμισμα του κακού που φέρατε, υπογράψετε τα μόνα σχέδια που φέρνουν ελπίδα. Τα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά.
Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε εσαεί...

Μπιάνκα

ΥΓ- Κάποιοι αναρωτήθηκαν κάποτε γιατί δεν σας παρέδωσε ο Σαμαράς τα κλειδιά...σήμερα λένε δεν κλείδωνε καλύτερα το Μαξίμου να μην έχετε μπει ποτέ...

2 comments:

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΑΔΕΙΟ Η ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΨΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΒΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΟΚ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ . ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΧΟΥΝΤΑ ΟΤΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ 3,4% ΜΕ 23% Η' ΜΕ 24% ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Τσιπρα ο Σαμαρας τον εφερε στην εξουσια προδιδοντας τους παραδοσιακους νοικοκυραιους ψηφοφορους ποιος ξεχναει τι ελεγε στο Ζαπειο 1 2 3 και τι εκανε μετα ποιος ξεχναει την δημευση των σπιτων μας με τον ΕΝΦΙΑ ποιος ξεχναει το φερε το μνημονιο στη βουλη και εμεις το ψηφιζουμε του Μειμαρακη . Την ραχοκοκαλια της ΝΔ την εσπασε το κυνηγι των Χρυσαυγιτων και κανεις δεν θα αναπολησει ψευτες και προδοτες των αρχων της δεξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή