Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Δεν έχουν ...τσίπα!


Είναι φοροφυγάδες ή όχι οι εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχοι του ΕΚΑΣ; Διότι αυτή η κυβέρνηση, φίλοι και φίλες, πολεμάει το κεφάλαιο, αλλά υποσχέθηκε ταυτόχρονα και Δικαιοσύνη. Πως είναι δυνατόν, σου λέει, να ζει ο άλλος με 500 ευρώ; Δεν μπορεί! Απλά δεν δηλώνει όλα του τα εισοδήματα. Άρα, κλέβει! Κόψε του, λοιπόν, το ΕΚΑΣ να μάθει!

Μπορεί Αριστερός άνθρωπος να υποστηρίζει τέτοια πράγματα; Εμείς έχουμε μάθει ότι οι Αριστεροί είναι με τον λαό. Εκτός κι αν μιλάμε για μία μεγάλη μετάλλαξη. Ας πούμε ότι κοιμήθηκαν Αριστεροί και ξύπνησαν παλαιοκομματικοί Δεξιοί. Υπάρχει, όμως, μία ακόμη πιθανότητα: Να ξύπνησε μέσα τους ο Στάλιν. Μην νομίσετε ότι οι ομοϊδεάτες τους υποστήριζαν πολύ διαφορετικές θέσεις - στα χρόνια του υπαρκτού σοσιαλισμού - από αυτές τις θέσεις που οι ίδιοι υπερασπίζονται σήμερα στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην εξουσία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος τους μίσησε σε όλη την Ανατολική Ευρώπη!

Να επιστρέψουμε στα δικά μας! Η κομμουνιστική μας κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με την Ευρώπη του κρατισμού αποφάσισαν να βάλουν στον ελληνικό λαό ατελείωτους φόρους. Φόρους μέχρι εξοντώσεως. Φόρος στον καφέ, φόρος στην τηλεόραση, φόρος στα καύσιμα, στην μπύρα, στο internet. Εδώ αποδέχτηκαν οι απίστευτοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών ότι είναι δυνατόν να επιβιώσει επαγγελματίας με φορολόγηση άνω του 80% των εισοδημάτων του. Οι άνθρωποι είναι για δέσιμο.

Ότι η Οικονομία θα πάει στα βράχια, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο. Ότι η Ευρώπη αποφάσισε να κλωτσήσει το τενεκεδάκι με την επιγραφή «ελληνικό πρόβλημα» λίγο πιο κάτω, είναι ολοφάνερο. Ότι αυτή η κυβέρνηση θα μείνει στην Ιστορία ως ένας θίασος… αυταπατώμενων, το έχουν ομολογήσει και οι ίδιοι. Ότι είναι ψεύτες το ξέρουμε. Ότι είναι ανίκανοι το ξέρουμε. Αλλά να φτάσουν και στο σημείο να βρίζουν τους ανήμπορους ανθρώπους;

Η κυρία βουλευτίνα του κόμματος που μέχρι πρότινος είχε ως πρότυπό του την Βενεζουέλα του Μαδούρο (μπορεί να την έχει ακόμη), είπε φοροφυγάδες τους συνταξιούχους των 400 και των 500 ευρώ. Τους είπε κλέφτες! Ποιος; Εκείνη που υποσχέθηκε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και σήμερα τα ψηφίζει με τα τέσσερα. Με χέρια και με πόδια.

Κάποιοι λένε ότι δεν είναι αυτή η Αριστερά. Κάνουν λάθος! Αυτή είναι η Αριστερά. Κι αν πιστεύετε ότι τα έχουμε δει όλα, περιμένετε και θα δείτε. Δεν θα φύγουν εύκολα, δεν θα εγκαταλείψουν το όνειρο της εξουσίας τόσο απλά. Θα προτιμήσουν να παίξουν και την τελευταία πιθανότητά τους, ανεξάρτητα αν αυτό καταστρέψει μία ολόκληρη χώρα. Δεν τους ενδιαφέρει. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξουσία. Δεν θα διστάσουν να «πυροβολήσουν» ακόμη κι εκείνους που τους στήριξαν, επειδή τους πίστεψαν. Όπως ακριβώς κάνουν σήμερα με τους συνταξιούχους που τους κόβουν το ΕΚΑΣ. Δεν φτάνει που τους το κόβουν, τους λένε και φοροφυγάδες. Δοξάστε τους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου