Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Φαήλος: "Το ξεχαρβάλωμα των συνόρων μας από τους συριζαν(θ)ελ είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας"

Το πρόβλημα των Γάλλων και άλλων Ευρωπαίων είναι πως μάζεψαν εκατομμύρια σουνίτες στη χώρα τους και τους έδωσαν υπηκοότητα. Ποτέ και πουθενά δεν αφομοιώνονται.Τώρα οι κοινότητες τους είναι χώροι δράσης και στρατολόγησης των τζιχαντιστών.

Ας μας γίνει μάθημα και αυτό υπογραμμίζει περισσότερο το έγκλημα σε βάρος της χώρας που έκαναν οι συριζανέλ με το ξεχαρβάλωμα των συνόρων και την πρόσκληση στη χώρα, πρόσκληση ήταν η συμπεριφορά της κάθε Τασίας, χιλιάδων μουσαφιραίων με μαντήλες, που τώρα μερικοί διαμαρτύρονται γιατι τους ενοχλούν οι ...καμπάνες των εκκλησιών μας. 

Είναι βαρύτερο κι από την τυχοδιωκτική και καταστροφική διαπραγμάτευση από κείνο το νούμερο με τα λαχούρια, διότι το,έγκλημα αυτό, έγκλημα εσχάτης προδοσίας, υπονομεύει την ασφάλεια μας και την εθνική μας ταυτότητα.

Η λύση για μας: φυλάμε τα σύνορα και με βίαιη απώθηση, δεν δίνουμε υπηκοότητα ούτε σε έναν, ποτέ, στον αιώνα τον άπαντα, πλην όσων βαφτιστούν, διώχνουμε όλους τους λαθρομετανάστες, περιορίζουμε κι ελέγχουμε αυστηρά τους πρόσφυγες, απαγορεύουμε την μπούρκα, τις μαντήλες, συντρίβουμε έστω μια λέξη ριζοσπαστισμού, ΔΕΝ κάνουμε το τζαμί στο Βοτανικό και κλείνουμε κι όλα τα άτυπα τζαμιά, εκπέμπουμε μια συμπεριφορά πως δεν είμαστε μπάτε σκύλοι, φιλικός χώρος για την ανομία και το Ισλάμ, ενισχύουμε και προβάλλουμε την ορθόδοξη ταυτότητα μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου