Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Φαήλος: Ούτε αδέσποτος σκύλος δεν θα μπορούσε να εκδοθεί στο κράτος του ισλαμοφασίστα Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή την αίτηση ασύλου εκ μέρους των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών και την έκδοσή τους στη γείτονα χώρα έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Την έκδοση ή μη αλλοδαπών, αν εκζητούνται με ένταλμα από άλλη χώρα, την αποφασίζει το Συμβούλιο Εφετών. Αν διατάξει την μη έκδοση, το θέμα τελειώνει εκεί. Αν διατάξει την έκδοση, ο εκζητούμενος έχει δικαίωμα να προσφύγει στον Άρειο Πάγο. Αν ο Άρειος Πάγος απορρίψει την έκδοση, τελειώνει εκεί. Αν διατάξει την έκδοση, μπορεί να την σταματήσει με απόφαση του ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
Πάντως δεν γίνεται να αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών ή ο ΑΠ να μην εκδοθούν, πχ οι 8 Τουρκοι αεροπόροι και να τους εκδώσει το κατσαπλιάδικο που υποδύεται την Ελληνική κυβέρνηση.
Οπότε οι δηλώσεις που προεξοφλούν την έκδοση τους αρμόζουν σε μπανανία.
Δεδομένου ότι η Τουρκία είναι κράτος συμμορία, όπου το καθεστώς του ισλαμοφασίστα δικτάτορα Ερντογάν συχνά δολοφονεί αντιπάλους του και εξευτελίζει αποφάσεις της ούτως ή άλλως προβληματικής τουρκικής δικαιοσύνης, ΔΕΝ νοείται να εκδοθεί σε αυτούς τους κανίβαλους ούτε αδέσποτος σκύλος, όχι άνθρωπος.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου