Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Όσοι στοιχημάτισαν κατά της βιωσιμότητας του εγχειρήματος Φαήλου, έκαναν λάθος.

Διαρκείς επαφές με φορείς, κόμματα, πρώην Υπουργούς και βουλευτές έχει ο Πρόεδρος του κόμματος "Νέα Δεξιά" Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ένα πλήθος ετερόκλητων αλλά με κοινές αστικές, δημοκρατικές και πατριωτικές αρχές, έρχεται να προστεθεί στον αρχικό πυρήνα των στελεχών που ανακοινώθηκαν την 1η Ιουνίου.

Όλοι αυτοί έχουν εκφράσει τη συμφωνία τους με την Ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δεξιάς και επιθυμούν να πυκνώσουν τις τάξεις του νεοσύστατου κόμματος.

Τα πρόσωπα πάντα έχουν τη σημασία τους, τόσο ως προς το πρόσημο που φέρουν, όσο και ως προς την πολιτική τους διαδρομή, αλλά κυρίως ως προς τη "νέα διάσταση" που επιθυμούν να προσδώσουν.

Από την Απόλλωνος κάνουν λόγο για πρόσωπα που θα προκαλέσουν πάταγο στο πολιτικό σκηνικό, πρόσωπα με τεράστια ανανωρισιμότητα, καθώς έχουν θητεύσει σε βουλευτικούς και Υπουργικούς θώκους.

Οι όποιες ανακοινώσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετατίθενται για το Σεπτέμβριο, αν και είναι βέβαιο ότι όσοι στοιχημάτισαν κατά της βιωσιμότητας του εγχειρήματος του Φαήλου, έκαναν λάθος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου