Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Κάτω τα χέρια απ' τον ...Αλέκση!

Όποιος δει την εφημερίδα Κόντρα Νιους της Κυριακής θα πάθει σοκ. Το πομπώδες πρωτοσέλιδο με τεράστια γράμματα λέει ότι εξυφαίνεται σχέδιο ανωμαλίας από Σαμαρά, Στουρνάρα, Φώφη και Κυριάκο για να ρίξουν τον Αλέξη. Και ξαφνικά, μιας και είμαστε ακόμη στον Ιούλιο θυμόμαστε τα Ιουλιανά, αποστασίες και άλλες τέτοιες περιπέτειες.

Λέτε να συνωμότησαν όλοι αυτοί να ρίξουν το καλό παιδί; Τον αγωνιστή της Αριστεράς, το νέο Γέρο της Δημοκρατίας που όμως είναι νέος; Λέτε να έχει λυσσάξει όντως το πολιτικό σύστημα να στείλει στον αγύριστο τον Τσίπρα και την παρέα του; Λέτε να υπάρχει ευρύτερο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας με φοβερούς διαλόγους, μυστικές συναντήσεις, συνθηματικά, μυστικές υπηρεσίες και άλλα τέτοια;

Λέτε να είναι ο Τσίπρας… ο Ερντογάν και ο Σαμαράς ο… Φετουλάχ Γκιουλέν και να ετοιμάζεται πραξικόπημα στην Ελλάδα;

Τρέμουμε στην ιδέα. Ο Μεσσήνιος στην Καλαμάτα να υποδέχεται τον Στουρνάρα, τον Κυριάκο και τη Φώφη και να λένε: «Πρέπει να τον φάμε τον αλήτη. Δεν μπορεί να είναι τόσο… δημοκράτης και τόσο προοδευτικός. Πρέπει να τον τελειώσουμε εμείς που εκπροσωπούμε το… παλαιό πολιτικό σύστημα».

Πράγματι το παραμύθι δεν έχει δράκους. Ο σανός που ταΐζει το Μαξίμου τους αριστερούς χαχόλους δεν μπορεί πλέον να περάσει. Ακόμη κι αν επιστρατεύονται κρατικοδίαιτοι εκδότες με θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων που μπροστά τους ωχριά το Mega. Με χρεοκοπημένα κανάλια, απλήρωτους εργαζόμενους, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία αλλά με τον αρχηγό τους να μπαίνει συχνά - πυκνά από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου να συμβουλεύσει τον Αλέξη.

Ήρθε η ώρα να ξεπληρώσει το χρέος του στην… ηθική αριστερά που ακόμη δεν τον έχει στείλει στη φυλακή. Τέτοια δημοσιεύματα για νέα Ιουλιανά θα δούμε πολύ πιο συχνά τώρα που πέφτει ο φαύλος.

Αλλά τι είναι άραγε ανωμαλία; Να θες να διώξεις μια επικίνδυνη κυβέρνηση ή μήπως ανωμαλία είναι να κάνεις συμμαχίες με τον Καμμένο και τον Βασίλη Λεβέντη;

Ανωμαλία είναι να μην αντέχεις άλλο το αριστερό τσούρμο, τους γλείφτες και τους προσκυνημένους στον Τσίπρα και την παρέα του ή μήπως είναι να προσπαθείς να γίνει με δημοκρατικές διαδικασίες Ερντογάν; Ελέγχοντας τη δικαιοσύνη, τα μέσα ενημέρωσης, εκβιάζοντας επιχειρηματίες, στήνοντας διαγωνισμούς, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας ή στήνοντας φιέστες χουντικής αισθητικής για να δείξεις πόσο μεγάλος ηγέτης είσαι;

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι κανένα σχέδιο να ρίξουν τον Τσίπρα δεν υπάρχει. Θα πέσει μόνος του βουτηγμένος στη φαυλότητα και την αλαζονεία. Δεν χρειάζεται κανένας Σαμαράς ή Στουρνάρας ή Κυριάκος να συνωμοτήσουν για να διαλύσουν κάτι που ήδη διαλύεται στα εξ ων συνετέθη.

Κι εν πάση περιπτώσει, τα καλοκαιρινά παραμύθια που πουλάνε οι αριστεροί θέλοντας να δείξουν στο λαό ότι είναι κυνηγημένοι από το παλιό πολιτικό σύστημα είναι τόσο αστεία όσο και το να βλέπουμε αυτή την κυβέρνηση να κυβερνά. Δυστυχώς είναι μεν αστείο να έχουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους ο Αλέξης και ο ακομβίωτος, αλλά είναι και άκρως επικίνδυνο.

Αλλά να πούμε και μια αλήθεια. Αν είναι να πέσει μια ώρα αρχύτερα ο φαύλος και ένα τσούρμο αργόσχολων ανοήτων ας πάμε σε εκλογές κι ας αποφασίσει ο λαός. Όλα τα υπόλοιπα είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εκφοβισμού του κόσμου που πλέον δεν τσιμπάει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου