Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

"Αλλάχ ου ακμπάρ" – Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας ξεκίνησε!


Το «πράσινο φως» για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα, έδωσε η Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Χρυσή Αυγή. Υπέρ της διάταξης ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΚΕ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων.

Κατά ψήφισαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα σε σύνολο 230 παρόντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 206 βουλευτές και 24 κατά.

Και επίσημα πλέον η χώρα ισλαμοποιείται, καθώς το τζαμί θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους λαθρομετανάστες που θέλουν να έρθουν στην χώρα μας, καθώς πλέον θα μπορούν να ασκούν τα θρησκευτικά τους ”πιστεύω” στην πρωτεύουσα της χώρας, όπου αποτελούσε το τελευταίο οχυρό αντίστασης στην κατασκευή τζαμιών στην Ευρώπη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχουμε διατυπώσει και στο παρελθόν θέλει να αποδομήσει πλήρως τον ελληνισμό, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα πολυπολιτισμικό κατασκεύασμα από όλες τις φυλές του κόσμο, με σκοπό είτε να ικανοποιήσει την παρωχημένη "προοδευτική" του ατζέντα, είτε να εξυπηρετήσει τα σχέδια ξένων κέντρων εξουσίας.
Η… ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ

Από κοντά βέβαια και τα υπόλοιπα κόμματα, με την ΝΔ να ρίχνει στις καλένδες την ιδεολογική της ατζέντα, περί αγάπης προς την πατρίδα και υπεράσπισης των πνευματικών παραδόσεων. Σε αυτό το σημείο αξίζει βέβαια να θέσουμε και ένα ερώτημα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 όντας υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με το ΛΑΟΣ, στις διαφημιστικές του αφίσες έστελνε το εξής μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του: ”ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ”.
Πιο συγκεκριμένα, έλεγε όταν ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ΛΑΟΣ: «Η Ελλάς είναι Χριστιανική χώρα. Οι μουσουλμάνοι κατά πλειοψηφία ήρθαν στη χώρα μας παράνομα, κατά συνέπεια η υποχρέωσή μας να σεβόμαστε το δικαίωμά τους στο να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν αλλοιώνει το Χριστιανικό χαρακτήρα της χώρας. Όταν η Ελβετία απαγορεύει τους μιναρέδες και τα τζαμιά, το να τα επιτρέπουμε στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια! Επί της ουσίας, και οι οκτώ συνυποψήφιοι περιφερειάρχες υποστηρίζουν την ανέγερση του μεγάλου ισλαμικού τζαμιού στο Βοτανικό, ενώ εγώ όχι. Δεν θέλω να γίνει τζαμί στο Βοτανικό.» Τώρα κ. Γεωργιάδη τι ακριβώς έγινε, αμνησία ή πολιτικός καιροσκοπισμός; 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και ο κ. Π. Καμμένος, γιατί ναι μεν οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν την τροπολογία, μάλλον για τα μάτια του κόσμου, όμως ο ΥΠΑΜ και Πρόεδρος των ήταν απών από την ψηφοφορία. (δείτε ---> εδώ).

ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η κυβέρνηση δίνει πρόσφορο έδαφος για τα σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδας μέσω της δημιουργίας τζαμιών, καθώς η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι οι κυβερνώντες αγνοούν τα παιχνίδια που παίζει η Τουρκία στη Θράκη και στο Αιγαίο και λειτουργούν υποτακτικά απέναντι στη γείτονα χώρα, καθώς πάγιο αίτημα της Τουρκίας, αλλά και της Σ. Αραβίας και του Κατάρ ήταν η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα. Μην ξεχνάμε πως ομιλούμε για τις χώρες που εξόπλισαν ή εξοπλίζουν το DAESH, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Για την ανέγερση του τζαμιού φυσικά θα κληθεί να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη και ο Έλληνας φορολογούμενος, καθώς σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους θα κοστίσει 946.000 ευρώ, που θα πληρώσουν οι Έλληνες για να ισλαμοποιηθεί η πρωτεύουσα.
Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙΑ

Την ίδια ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ανοίξει η συζήτηση για τα τζαμιά, με την Γαλλία μετά από τις επιθέσεις που υπήρξαν εκεί και μετά την ανεκτικότητα προς τους ισλαμιστές, αποφάσισε να κλείσει 20 τζαμιά διότι διέδιδαν το ακραίο Ισλάμ.
Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρτν Καζονέβ, δήλωσε πως από τον Δεκέμβριο και εντεύθεν έχουν κλείσει 20 τζαμιά.
Ο Γάλλος υπουργός ανέφερε πως επρόκειτο για τζαμιά που ¨διέδιδαν το ακραίο Ισλάμ¨ και πρόσθεσε πως στην Γαλλία ¨δεν υπάρχει χώρος για εκπομπές μίσους¨.
Ο Καζονέβ ανέφερε πως "σχεδιάζεται να κλείσουν και άλλα τζαμιά".

Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΟΝ… ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Κίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας η μη κατασκευή τζαμιού…! Ναι, αυτή την δήλωση την ακούσαμε από τα χείλη του Υπουργού Παιδείας, που θέλει με κάθε μέσο να πείσει τους πολίτες αυτής της χώρας ότι «η Ευρώπη πρέπει να αποδεχθεί ότι το Ισλάμ είναι εδώ» και πως «αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου, ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους που σήμερα σπεύδουν να αντιμετωπίσουν», αλλά την ίδια στιγμή δεν τον ακούσαμε να αρθρώνει το παραμικρό σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην Αγιά-Σοφιά.

ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ;

Σε αυτό το σημείο υπάρχουν και κάποια εύλογα ερωτήματα. Για παράδειγμα θα προσεύχονται στον ίδιο χώρο σουνίτες και σιίτες; Οι διαφορές τους ως προς το δόγμα είναι τεράστιες και όπως βλέπουμε στην Μ. Ανατολή οδηγούνται πολλές φορές και σε πολεμικές συγκρούσεις.

Πως θα ορίζουν τον χρόνο προσευχής τους και πως θα μοιράζονται το τζαμί στη διάρκεια της μέρας;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΚΕΤΟ
Σε πολλές χώρες της Ευρώπης δημιουργήθηκαν πέριξ των τζαμιών μουσουλμανικοί θύλακες, όπου επικρατούσαν διαφορετικά ήθη και έθιμα, με ανάλογες κοινωνικές, οικονομικές, θρησκευτικές και εκπαιδευτικές προεκτάσεις, εν συνεχεία γεννήθηκαν κρούσματα τρομοκρατίας και βίας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των περιοχών να απομακρυνθούν από τον τόπο γέννησής τους. Θέλουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα; Έχουν μελετήσει οι Αρχές τις παράπλευρες απώλειες αυτού του εγχειρήματος; Έχουν σκεφτεί ότι η δημιουργία τζαμιών θα αποτελέσει έναν ακόμη πόλο έλξεως νέων μουσουλμάνων μεταναστών;
Θέτουμε κάποια εύλογα ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις. Διότι, μέσω θέρους, την ώρα που οι περισσότεροι βρίσκονται στις παραλίες, τα κόμματα του ”συνταγματικού τόξου” βάζουν ταφόπλακα στον ελληνισμό ανοίγοντας τον ”ασκό του Αιόλου.”

1 σχόλια:

 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

  Ο πρόσφατος Νόμος για την κατασκευή του ισλαμικού
  τεμένους στον Βοτανικό προσπαθεί να διορθώση τις υφιστάμενες πλείστες όσες πλημμέλειες και πολεοδομικές παραβάσεις για τις οποίες κάτοικοι της περιοχής έχουν προσφύγει με την τρίτην κατά σειράν αίτησιν ακυρώσεώς τους στο ΣτΕ και που συζητείται τον

  Νοέμβριον του 2016.

  Και κατά αυτής της τελευταίας τροποποιήσεως μέσω του
  προσφάτου Νόμου αυτού οι κάτοικοι και επιφυλάσσονται και
  δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και δικαστικά

  μέχρι της τελικής δικαιώσεώς τους

  και ματαιώσεως της κατασκευής του ισλαμικού τεμένους,

  το οποίο δεν έχει καμμία ιστορική συνοχή στον χώρο αυτό.

  Αθήναι, 7/8/2016

  Η πληρεξουσία δικηγόρος

  των αγωνιζομένων κατοίκων του Βοτανικού

  ΑπάντησηΔιαγραφή