Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Οι συνένοχοι...


Λοιπόν, πάω στοίχημα ότι έτσι και ρωτήσεις 10 νεοδημοκράτες αν γουστάρουνε το τέμενος στον Βοτανικό, οι 7 θα σου απαντήσουν πως δεν γουστάρουν ούτε τους μουσουλμάνους, ούτε τους ιμάμηδες τους, ούτε τα τζαμιά τους, ούτε την αιματοβαμμένη θρησκεία τους.

Και οι 3 που θα αρχίσουν τα "ναι... μεν... αλλά..." θα είναι επειδή έχουν παντρευτεί τίποτα ρωσοπολωνοβουλγάρες και φοβούνται την παντόφλα.
Σαν τον αρχηγό τους....

Τότε, γιατί;
Γιατί ρε πούστη μου [ΛΟΑΤΤ άτομο ήθελα να γράψω] οι γαλάζιοι συμμορίτες πήγαν άπαντες και ψήφισαν: "Ναι στο τζαμί"
Τι σκατά μυαλό κουβαλάνε στο κεφάλι τους; Ούτε τις διαθέσεις των ψηφοφόρων τους δεν αντιλαμβάνονται;

Και να πεις ότι επρόκειτο για κανένα νόμο-λελούδα, στον οποίο οι μισοί γελάνε και οι άλλοι μισοί ξύνουν τ' αρχίδια τους, σαν το σύμφωνο συμβίωσης παραδείγματος χάριν, να το αφήσεις να το πάρει το ποτάμι.
Αλλά εδώ πρόκειται για κορυφαίο συμβολικό χτυπημα κατά του έθνους μας και της ιστορίας μας, το οποίο θα αλλάξει τη ζωή τόσο αυτής της γενιάς, όσο και των επόμενων.
Η Ελλάς μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς στην οθωμανική/ισλαμική δεσποτεία, θα επιτρέψει να ξανα-ακουστεί στην πρωτεύουσα της, η στριγκιά φωνή του ιμάμη.
Ούτε καν την αισθητική της συλλογικής μας μνήμης δεν σεβάστηκαν...
Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κι αυτό το αγανακτισμένο: "γιατί;" που απευθύνουν στους νονούς των γαλάζιων συμμοριών οι ψηφοφόροι τους, έχει τις απαντήσεις του....

Και να σας πω ότι εμένα προσωπικά δεν με ξένισε ουτε τοσο δα η απόφαση όλων των γαλάζιων συμμοριτών να πάνε και να ψηφίσουν μονοκοπανιά υπερ της νομιμοποιησης του ισλαμικου λαθρεποικισμου [διοτι περι αυτου προκειται]
Το αντιθετο θα σας ελεγα...

Πρώτα απ' όλα, από την εποχή της λεγόμενης μεταπολίτευσης κι εδώθε, δεν μπορώ να διακρίνω καμία ουσιώδη διαφορά μεταξύ των καθεστωτικών κομμάτων, είτε αυτά παρουσιάζονται υπό το απατηλό δίδυμο: πασοκ/νουδου, είτε από το εξίσου παραπλανητικό σχήμα: συριζα/νουδου.
Η μονη διαφορα είναι, το ποιες νομενκλαντούρες θα λυμαίνονται το δημόσιο, έτσι ώστε όλες οι συμμορίες να είναι σχετικα ικανοποιημενες και να μην δημιουργούνται συσσωρευμένες απαιτήσεις, μοναχά από τη μία πλευρά της κλεπτοπλάστιγγας.

Κι αν έχετε αμφιβολίες, συλλογιστείτε ότι σε θεμελιώδη ζητήματα οικονομίας ή πολιτικής, ότι έκαμε ο ένας, το συμπλήρωνε ο άλλος.
Διότι μπορεί παραδείγματος χάριν να κατηγορούνται οι πρασινοροζ συμμορίτες για κρατικισμό και ρουσφετολογία, αλλά ο πρωταθλητής στη ρεμούλα, στον παρασιτισμό και στους υπόγειους διορισμούς, παραμένει το δίδυμο Καραμανλή/Παυλόπουλου.
Και ναι μεν ο τσιπρουλίνος έδωσε τα ρέστα του με τους καρανικες και τους σχοινάδες, ωστόσο οι συριζαίοι πρέπει να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα, για να συναγωνιστούν σε κρατικισμό τον κ. Καραμανλή [τον επιλεγόμενο και Βούδα ή Μπούρδα] ή τον κ. Τσοιχατζόπουλο, που διόρισε την τότε γκόμενα του στη ΔΕΗ, προκειμένου να της αλλάξει τα [οργασμιακά] φώτα...

Ή να πούμε για το ζήτημα της ανωτάτης αρπαχτικής, της ζήμενς και των άλλων ευαγών ιδρυμάτων, που χαρτζηλίκωναν όποιον είχε μια θέση στο δημόσιο, από Γενικό Γραμματέα και άνω.
'Η να μιλήσουμε για τα αθάνατα και αμίμητα κόλπα της διαπλοκής, όπου ο πάσα ένας εργολάβος άνοιγε έναν τηλεοπτικό σταθμό και προσλάμβανε παπαγαλάκια και γλείφτες, για να κατασκευάζει δρόμους ή γέφυρες, χωρίς καν να του χρειάζονταν μηχανικοί.
[Τι να τους καμεις τους μηχανικους, οταν εχεις καμια δεκαρια πρετεντερηδες να σου κανονιζουν τα νυχτερινα τραπεζια, με τις γατες ιμαλαϊων;]
Ποια διαφορά βρίσκετε δηλαδή εσείς στην οικονομική πολιτική του κ. Σημίτη, με την οικονομική πολιτική του κ. Σαμαρά ή με την οικονομική πολιτική του αμίμητου κ. Τσακαλώτου;Το μόνο στο οποίο διαφέρουν είναι η σοβαρότητα αλλά κι αυτή, ποιος αδειάζει να την χέσει..
Κι όσον αφορά το άλλο μείζον πρόβλημα ολόκληρης της σύγχρονης Ευρώπης, ήγουν τη λαθρομετανάστευση, την λαθροεισβολή και τον λεθρεποικισμο, εκεί κι αν ταυτίζονται οι πολιτικές απάντων των καθεστωτικών συμμοριών.
Να μην ξεχνάμε ούτε μια στιγμή ότι ο άνθρωπος που άνοιξε τις κερκόπορτες για να μπουκάρει εδώ μέσα το αλβαναριό, ήταν ο κ. Σαμαρας - ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα!
Κι όχι μόνον αυτό αλλά ο σημερνός Πρόεδρας της λεγόμενης "δημοκρατίας" είχε ευχαριστήσει δημοσιως τους λαθρομετανάστες, επειδή προτίμησαν την πατρίδα μας [πολλά τα έτη του...]
Για να μην αναφέρω και κάποια άλλα μεταναστολαγνικά μπουμπούκια της γαλαζιας συμμορίας, που ακούνε για μελαμψόν λαθρέποικο και τους σηκώνεται [από πίσω...]
Λοιπόν;

Σε τι διαφοροποιείται η μεταναστευτική πολιτική της Νέας Ολιγαρχίας, από τη μεταναστευτική πολιτική της Συριζα Α.Β.Ε.Ε;
Στο κάτω-κάτω, η Περιστέρα είναι τουλάχιστον Ελληνίδα, έστω και αν διαθέτει ενδυματολογικά γούστα Αλβανίδας.
Ποιους λοιπόν θα κατηγορήσουμε για απάτριδες, για ανθέλληνες και για διεθνιστές; 
Εδώ ακόμα και οι κ.κ. Γεωργιάδης, Σπηλιωτόπουλος ή Κακλαμάνης, που σε κατά καιρούς προεκλογικές εκστρατείες τους, έβαναν ως πολιτική τοτς προτεραιότητα το "όχι στο τζαμί", απεδείχθησαν ισλαμικότεροι των ισλαμιστών.
Και ψήφισαν ένα "Ναι στο τζαμί", μεγάλο όσο η εξουσιομανία τους...
Όσο δούλεψε το πόπολο ο τσιπρουλίνος με το Οχι στο δημοψήφισμα, άλλο τόσο το δουλεύουν σήμερα αυτοί, με τα τάχα μου "όχι" τους, στα τζαμιά.
Οχι, αδέρφια μου...
Δεν υφίστανται ουσιώδεις διαφορές μεταξύ των καθεστωτικών συμμοριών, που έχουν το θράσος να βγαίνουν και να ζητάνε την ψήφο μαςς.
Το καθεστως ειναι ενα, εναιο και αδιαιρετο - από καρατζαφέρηδες μέχρι λεβέντηδες - και να πηγαίνεις εσύ να τους δίνεις την ψήφο σου, είναι σαν να πηγαίνει η γαλοπούλα και να καλησπερίζει τον χασάπη τα Χριστούγεννα...

Και μην φανταζεσαι οτι ταχα μου και δηθεν μου, αμα βγει κανενας Μητσοτακης, θα χτυπησει τον κρατισμό και το πελατειακό κράτος στη ρίζα του.
Οι απολυμενες καθαριστριες που ταχτοποίησε μια χαρα η ροζ συμμορια, ησαν απολυμενες επειδη ακριβως ανηκαν στη ροζ συμμορια.
Για βανε να δεις ποσοι συχωριανοί του καλαματιανού διορίστηκαν στο μουσειο ακροπολεως και βανε να ψαξεις ποσοι λεγομενοι "καραμανλικοι" εχουν χωθει στο δημοσιο - μονο και μονο για να κρατιουνται οι ενδοκομματικες ισορροπιες.
Και να σου πω και το αλλο...Λαβε τον κοπο να αναζητησεις το βιντεο, που δειχνει τα πανηγυρια στο εκλογικο κεντρο του Κουλη, οταν ανακοινωθηκε οτι κερδισε τις εσωκομματικες εκλογες στη γαλαζια συμμορια.Και κοψε φατσες.Ολοι αυτοι που εχουν πεσει απανω του και τον γλειφουν με κατι γλωσσες σαν σπάτουλες, ειναι κρατικοδιαιτα ρεμαλια του κερατα και λιμασμενα κομματοσκυλα.Ο καλυτερος απο δαυτους θα σκοτωνε τη μανα του για εναν διορισμό στα Ελληνικα Πετρέλαια ή σε άλλη ρεμουλαδόρικη ΔΕΚΟ.
Ε λοιπον ετσι και βγει ξανα η γαλαζια συμμορια, το μονο που θα αλλαξει θα ειναι οι γαλαζιες ορδες που θα χυμανε σαν ύαινες, για μια καρεκλίτσα στο δημόσιο, ενω οι ροζ καθαριστριες θα ξαναβγουνε στους δρομους, για τη ρεβανς του "αγωνα"
Οι γαλάζιοι αρχισυμμορίτες κυρια μου, ειναι συνένοχοι στο Μεγα εγκλημα που διαπραχθηκε κατα της Ελλαδος και δεν τους χρειάζονται μοναχά μούτζες αλλά δημόσιο [πολιτικό] λυντσάρισμα.
Αυτοι σου ψηφισανε το τζαμι, παροτι ξερουν οτι εσυ ο μεσος νεοδημοκρατης ακομα διατηρεις ενα κουρελι πιστης στην πατριδα σου και στη θρησκεια σου. Κι αυτοι οι ιδιοι θα σε ξανακοροϊδεψουν ρε κακομοιρη, παιρνοντας σου και οσα πενιχρα υπολοιπα θα σου εχουν αφησει οι γαλαζιοι συμμοριτες.
Κρινε τωρα εσυ και συμπερανε τι ακριβως θα πρεπει να τους δωσεις στις επομενες εκλογες [αν γινουν και οταν γινουν...]

Λευτέρης Πανούσης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου