Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Olympic Ga(y)mes! Η προπαγάνδα καλά κρατεί


Ο λόγος για την εικόνα που έκανε το γύρο του κόσμου και απασχόλησε όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης. 

Μετέτρεψαν τους ολυμπιακούς αγώνες σε Olympic games και τώρα σε gay pride… όπως διαβάζουμε, σχεδόν, σε όλα τα μέσα : 
“Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια. Η Ένια έκανε την πρόταση γάμου και η Σερούλο είπε το «ναι». «Νόμιζα ότι θα έδινα συνέντευξη, αλλά δεν ξέρω πώς έγινε. Μας είπαν ότι θα έπρεπε μετά την απονομή να περιμένουμε να φύγει όλος ο κόσμος και ήμουν εκεί περιμένοντας. Όλος ο κόσμος περίμενε μαζί μου. Έλεγα θα δώσω τη συνέντευξη και θα πάω να φάω, πεινούσα πολύ. Τότε ξεκίνησε να μιλά η Μαρζορί και εγώ να κλαίω. Ήξερα τι θα ερχόταν. Είμαι πολύ χαρούμενη. Δίχως δεύτερη σκέψη, είπα το ναι», ανέφερε η Ίζι Σερούλο.” 
Μπορεί πλέον να μην προξενούν εντύπωση στα μάτια των πολλών, αλλά οι λίγοι που πιστεύουμε στην κλασσική έννοια του ζεύγους, απορούμε και εξοργιζόμαστε με τέτοιες εικόνες… 

Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί “να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός”. Ας επιλέξουν τα κορίτσια ποιά θα είναι ποιός!... 

2 comments:

  1. Καλα, γ@μησε τες αυτες (αν και θα το θελαν καργα) αλλα εχουμε τα σοβαροτερα του νομου να κοιταξουμε...


    Διαβαζω:
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    Μεγάλος θόρυβος έχει ξεσπάσει στα Ιωάννινα, εξ’ αιτίας ενός… άρθρου που δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα «Πρωινός Λόγος». Πρόκειται για το άρθρο υπό τον τίτλο
    «Προς τι η επιμονή των Εβραίων να τους … τιμούμε συνεχώς;», του δημοσιογράφου Κ. Καλτσή.

    Στο δημοσίευμα αντέδρασαν με επιστολές τους ο πρόεδρος της Ισρα-αλητικης Κοινότητας Ιωαννίνων Μωϋσής Ελισάφ και αν. γεν. γραμματέας του ΚΙΣΕ, καθώς και το ΚΙΣΕ – στα πλαίσια της μηδενικής ανοχής ακόμα και στην παραμικρή… κριτική.
    Προς χάριν της σφαιρικής ενημέρωσής σας, αναδημοσιεύουμε το επίμαχο άρθρο που προκάλεσε την μήνη των σιωνιστών…

    https://ethnikismos.net/2016/08/12/%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%b7%ce%ba%cf%89%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b9%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5/


    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγησίλαε, αυτό είναι το λιγότερο στην εβραιοκρατούμενη πατρίδα μας.
    Ο Αβραάμ υπήρξε
    πατριάρχης και ιδρυτής του εβραϊκού έθνους.

    Στην εκκλησία ποιούς μνημονεύει και ποιούς δοξολογεί ο παπάς ως προπάτορες των Ελλήνων; Τους Εβραίους Αβραάμ και τον Ισαάκ!
    Έχεις ακούσει να δοξολογεί τον Δευκαλίωνα;

    Κατά την βάπτιση το ελληνόπουλο βαπτίζεται "εις δόξαν λαού σου Ισραήλ" (Αρχιραβίνος Συμεών)

    Ο παπάς στις αγκάλες του Αβραάμ δεν εύχεται να αναπαυθεί ο νεκρός;
    ".....εν σκηναίς δικαίων τάξαι, εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι....."

    "Δίκαιος", ο απατεώνας, προαγωγός Αβραάμ.
    Αγία Γραφή (Γένεσις 12, 10-20):

    Ομοίως προαγωγός είναι και ο γιός του Ισαάκ (εξέδωσε την γυναίκα του Ρεββέκα), ο δε άλλος "προπάτορας" μας Λωτ , ξεπαρθένεψε τις κόρες του και απέκτησε παιδιά με αυτές!

    Η πόρνη Σάρα, γυναίκα του Αβραάμ και η πόρνη Θάμαρ, που απέκτησε παιδί με τον πεθερό της, από τον οποίο πήρε για την συνεύρεση ένα δακτυλίδι (ως εγγύηση της συμφωνηθείσας αμοιβής, που ήταν ένα κατσικάκι, που θα της έδινε αργότερα ο επιβήτορας πεθερός της), παρουσιάζονται κατά την τελετή ("μυστήριο") του γάμου, ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ!

    Το πέπλο που φορούσε κατά την συνουσία η Θάμαρ, είναι το πέπλο του νυφικού που φορούν οι νύφες σήμερα, το δε δακτυλίδι που πήρε ως εγγύηση η πόρνη Θάμαρ, είναι το δακτυλίδι που φορούν οι μνηστευμένοι και παντρεμένοι σήμερα.
    Και βέβαια την πνευματικότητα της τελετής συμπληρώνει ένας Εβραίος "προφήτης", ο Ησαϊας, υποχρεώνοντας τους Έλληνες νεόνυμφους να ταπεινωθούν ακόμα περισσότερο, χορεύοντας!
    Αυτά από το κρατικοδίαιτο ιερατείο μας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή