Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο λαθροεποικισμός, ο αφελληνισμός και η ισλαμοποίηση εξελίσσονται ταχέως!


Ενόσω το αποβλακωμένο κοινό (εξακολουθεί να) παραμυθιάζεται, σφυροκοπούμενο από την αποπροσανατολιστική ροή «πληροφόρησης» που σκοπίμως επιλέγουν να διοχετεύουν οι αισχρές ραδιοτηλεοπτικές χαβούζες στο αφελές «πόπολο», η εποικιστική εισβολή τριτοκοσμικών ισλαμιστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατόπιν σ’ ολόκληρη την χώρα, συνεχίζεται ακάθεκτη, έστω και στα «μουλωχτά». Διότι μπορεί οι «φιλοξενούμενοι» λαθροέποικοι, με τις συνεχιζόμενες, καθ’ όλη την διάρκεια του θέρους, εξ ανατολών αφίξεις τους – της τάξεως εκατοντάδων ατόμων, ημερησίως – να έχουν (επισήμως) υπερβεί τις 60.000, ο πραγματικός ωστόσο αριθμός των είναι οπωσδήποτε πολλαπλάσιος!

ImageHandler.ashx
Το αποκρουστικό θέαμα (άγνωστο στην Ελλάδα από την εποχή της απελευθερώσεως από τον οθωμανικό ζυγό και μέχρι προ ολίγων ετών) των περιφερομένων συρφετών από μελαμψούς ανατολίτες μουσουλμάνους και μαντιλοφορούσες με «προσφυγόπουλα» (ο νεοπαγής άκυρος όρος «πρόσφυγες-μετανάστες» αποτελεί τον καθιερωμένο πλέον, «politically correct», ανακυκλούμενο, νεολογισμό ), καθίσταται όλο και πιο συνήθης και καθημερινή εικόνα στις ελληνικές πόλεις!

Οι, διάσπαρτοι ανά την επικράτεια, χώροι «φιλοξενίας» (που θεωρούνται «ανοιχτές δομές», ήτοι, όποιος και όποτε θέλει μπαίνει και βγαίνει…), αποτελούν, κυριολεκτικώς, υγειονομικές βόμβες, όπου εκκολάπτονται και απ’ όπου, εκτός από φυτώρια ισλαμιστών τρομοκρατών, όπως απεδείχθη από τις διαδρομές των δραστών των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Γαλλία, αποτελούν χώρους απ’ όπου διασπείρονται στον ελληνικό πληθυσμό επικίνδυνες μεταδοτικές νόσοι, όπως η ηπατίτιδα, καθώς και μολυσματικές ασθένειες που επί πολλές δεκαετίες ήταν άγνωστες στην Ευρώπη, όπως η φυματίωση και η ελονοσία! Τώρα αυτές οι επικίνδυνες για την δημόσια υγεία ασθένειες, επανεμφανίζονται και μάλιστα δυναμικώς. Δεν απαιτείται βεβαίως ιδιαίτερη ευφυΐα για να συμπεράνει κανείς τον λόγο της επανεμφανίσεώς των… Όποιος, ωστόσο, βρει το θάρρος και τολμήσει δημοσίως να διατυπώσει αυτές τις προφανείς παρατηρήσεις, αμέσως στοχοποιείται και εν συνεχεία διαπομπεύεται αφού του προσάπτεται ο συντριπτικός χαρακτηρισμός του «ρατσιστή» και του «φασίστα» από τους μαρξιστογενείς «ορθοπολιτικούς» ινστρούχτορες των μ.μ.ε. και από τους ροζ κομισαρίους του κυβερνητικού θιάσου, ομού!


Όπως π.χ. συνέβη με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και τα μέλη του συλλόγου γονέων ενός δημοτικού σχολείου αυτής της, πολύπαθης από τα ελαύνοντα στίφη των εποίκων, περιοχής της Θεσσαλονίκης, όπου ο ανεκδιήγητος Φίλης αποφάσισε να «εντάξει προσφυγόπουλα». Παρά τις εμφατικές διαβεβαιώσεις του δημάρχου και των γονέων (προκειμένου να ξορκίσουν προληπτικώς την ρετσινιά…) ότι «προς θεού, δεν είναι ρατσιστές», αλλά ότι, αφ’ ής στιγμής οι εμβολιασμοί είναι ανύπαρκτοι, υφίσταται σοβαρό θέμα δημοσίας υγείας, οι μαρξιστογενείς ινστρούχτορες των μ.μ.ε. έσπευσαν να τους «κρεμάσουν στα μανταλάκια» προς δημόσια διαπόμπευση…

Ιδίως ο τοπικός δήμαρχος έχει στοχοποιηθεί εξ αιτίας ενός βίντεο που διέρρευσε, όπου φέρεται να «κλείνει το μάτι» σε κινητοποιήσεις των κατοίκων, καθώς και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, λόγω της αποφάσεως που έλαβε εναντίον της εντάξεως παιδιών μεταναστών στο σχολείο. Απειλούν μάλιστα με κατάληψη του σχολείου σε περίπτωση που αυτό συμβεί. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί μία τέτοια κατάληψη ο καταγέλαστος κλόουν που παριστάνει τον «πρωθυπουργό» της χώρας, ο οποίος, ως γνωστόν, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως tsoglanboy-αρχικαταληψίας σχολείων, κάπου στις αρχές του ‘90…

Το πόσο βέβαια ενδιαφέρονται για τα «προσφυγόπουλα» οι ίδιες οι οικογένειές τους, φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούν, περίπου ως πράγματα, ως αναλώσιμα αντικείμενα που τους εξυπηρετούν μόνο και μόνο ώστε (υπό την καθοδήγηση των αλληλέγγυων γενιστάρων) να διεγείρουν τον «οίκτο» των αποβλακωμένων «ουμανιστών» δυτικών, χρησιμοποιώντας τα, κατ’ ουσίαν, ως πολιορκητικό κριό για τον εποικισμό της Ευρώπης. Δεν έχουν όμως κανένα πρόβλημα να τα εκθέτουν σε κίνδυνο προκειμένου να εκβιάσουν τις επιδιώξεις τους, ακόμη και να τα πετούν ως τσουβάλια:

Παρά την μερική ανάσχεση του ισλαμικού εποικιστικού ρεύματος του περσινού θέρους, που προφανώς επήλθε λόγω της, σωτήριας όπως αποδεικνύεται, αποφάσεως των κεντροευρωπαϊκων και βαλκανικών χωρών να κλείσουν τα σύνορά τους σε μη ευρωπαίους πολίτες, οι αναφορές από την κατάσταση που επικρατεί και φέτος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικές.

Οι καταυλισμοί και τα «hot-spots» στεγάζουν μετανάστες πολλαπλασίους των δυνατοτήτων τους, οι οποίοι συνεχώς καταφθάνουν και αυξάνουν σε αριθμό καθώς οι μεταναστευτικές ροές μπορεί να είναι λιγότερο μαζικές σε σύγκριση με πέρσι, ωστόσο ουδόλως εξέλιπαν. Καθώς δεν υπάρχει πλέον δυνατότης μετακινήσεως σε βορειότερες χώρες, τα σημάδια της συσσωρεύσεως είναι περισσότερο από εμφανή.

Τα περιστατικά με παραβατικές, επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές στα «χοτ σποτς» και τους καταυλισμούς είναι καθημερινά. Οι (αποθρασυμένοι από τις παραινέσεις των ισλαμοαριστεριστών γενιτσάρων προστατών τους) λαθροέποικοι, έχουν ξεσαλώσει επικίνδυνα και απαιτούν δικαιώματα και διευκολύνσεις. Προσφάτως συνέβη το εξής εξωφρενικό και άκρως ενδεικτικό της επικινδυνότητος της καταστάσεως, συμβάν. Σύμφωνα με την ανταπόκριση του ΑΠΕ-ΜΠΕ:
«Μια φήμη για επτά νεκρούς μετανάστες, πέντε Πακιστανούς και δύο Μαροκινούς, σε φορτηγό αυτοκίνητο σε ένα πλοίο στο δρόμο από τη Μυτιλήνη σε κάποιο άλλο λιμάνι της Ελλάδας, έβγαλε όλη νύχτα στους δρόμους της Μυτιλήνης περίπου 200 Πακιστανούς μετανάστες.
Ήταν περίπου 11:30 το βράδυ όταν διαδόθηκε η φήμη για τους νεκρούς μετανάστες στους χώρους του χοτ σποτ της Μόριας. Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί κυρίως μετανάστες εξεγέρθηκαν και βγήκαν έξω από το χοτ σποτ φωνάζοντας συνθήματα ενώ κατά την πορεία τους έσπασαν και δυο αυτοκίνητα εργαζομένων στο χοτ σποτ.
Παρά το ότι η πληροφορία περί νεκρών μεταναστών διαψεύδονταν από κάθε δυνατή πηγή και μεταφραστές συνεργάτες ΜΚΟ προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν, «αόρατα κέντρα» μέσω τηλεφωνημάτων καθοδηγούσαν τους εξεγερμένους στο να εγκαταλείψουν το χοτ σποτ και να κατευθυνθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης.
Ακολούθησε ένα πραγματικό κυνηγητό σε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από το χοτ σποτ μέχρι το πάρκο της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της πόλης όπου οι εξεγερμένοι μετανάστες έφτασαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας από όσους τους καλούσαν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης.
Περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν στο χοτ σποτ.» (δείτε ---> εδώ)
Για όσους μπορούν να βλέπουν πέρα από την μύτη τους, επρόκειτο για μία δοκιμή ταχείας κινητοποιήσεως των λαθροεποίκων προς αξιοποίηση ως δυνάμεως κρούσεως από τα «αόρατα κέντρα». Τα οποία βεβαίως δεν είναι και τόσο αόρατα, αφού πρόκειται για τις ελεγχόμενες από τον («περιούσιο» φίλο των κυβερνώντων ισλαμοαριστερών γενιτσάρων) G. Soros, ΜΚΟ, που, σκορπώντας πακτωλούς χρημάτων, ενορχηστρώνουν και προωθούν την ισλαμοποίηση και την προγραμματισμένη φυλετική αλλοίωση της πατρίδος μας. 

Είναι οι ίδιες ανθελληνικές ΜΚΟ που υπογείως σκορπούν προκειμένου να ενοικιάζονται (σε μια καθημαγμένη οικονομικώς Ελλάδα, όπου πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων ψάχνουν ενοικιαστές «με το ντουφέκι») διαμερίσματα προς μόνιμη εγκατάσταση αλλοφύλων εποίκων. Πρέπει να είναι κανείς εντελώς ηλίθιος ώστε να μην αντιλαμβάνεται ότι η εγκατάσταση τριτοκοσμικών μεταναστών αποτελεί τμήμα ενός εν εξελίξει σχεδίου ταχείας αλλοιώσεως της φυλετικής συνθέσεως της Ελλάδος. Και όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει!

Το έγκλημα που συμβαίνει στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με την συσσώρευση μεσανατολιτών μουσουλμάνων είναι απερίγραπτο δεδομένης της επικινδυνότητος της περιοχής, από εθνικής απόψεως. Αποκαλυπτική ως προς τις συνθήκες είναι η ραδιοφωνική συνέντευξη του δημάρχου Λέρου που αναδημοσιεύσαμε προσφάτως: (το ηχητικό ---> εδώ).

armahellas

1 comments: