Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Λέσβος, Χίος, Λέρος, Ωραιόκαστρο και πάλι Λέσβος: η ιστορία επαναλαμβάνεται… Έλληνες ξυπνήστε! Ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών!


Η μεταναστευτική εισβολή ασιατών και αφρικανών λαθροεποίκων είναι αναμφιβόλως το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα που πλήττει την Ελλάδα και συνολικώς την Ευρώπη. Όλα τα υπόλοιπα τρέχοντα προβλήματα, οικονομικά, θεσμικά, κλπ, όσο οξέα και αν εμφανίζονται ενίοτε, είναι ασυγκρίτως υποδεέστερα.

Οι συνέπειες της μεταναστευτικής ανθρωποπλημμύρας – άμεσες και έμμεσες – είναι, με μία λέξη: ολέθριες. Το πρόβλημα ωστόσο καθίσταται εφιαλτικό για τον πρόσθετο λόγο ότι η απροκαλύπτως εθνοπροδοτική νυν πολιτική εξουσία όχι μόνον δεν δείχνει να συναισθάνεται ούτε κατ’ ελάχιστον την κρισιμότητα των συγκυριών και την βαρύτατη ιστορική ευθύνη που φέρει (αφού υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα ήταν το πρώτιστο αυτονόητο καθήκον κάθε πολιτικής αρχής απέναντι στον λαό που διοικεί, να οργανώσει την με κάθε τρόπο απόκρουση του εκάστοτε εισβολέως, των μεταναστευτικών ορδών εν προκειμένω – που στην πραγματικότητα αποτελούν μέρος μίας γιγαντιαίας μετακινήσεως λαών, ανάλογης με τις μετακινήσεις του μεσαίωνος) αλλά στην περίπτωσή μας συμβαίνει να είναι αυτή η ίδια η (ψευδεπιγράφως) «ελληνική» κυβέρνηση που υποθάλπει τον αφροασιατικό εποικισμό, προσκαλώντας και υποδεχόμενη τους τριτοκοσμικούς εισβολείς, τη αρωγή των «αλληλέγγυων» (ημεδαπών και αλλοδαπών) κοπριτών που έχει στρατεύσει για να «ολοκληρώσουν», για λογαριασμό της, «την δουλειά». Αυτή η στάση των νεοαριστερών κομισαρίων ήταν βεβαίως αναμενόμενη, απορρέουσα από τις μαρξιστικές «πολυπολιτισμικές» εμμονές των συνειδητών ανθελλήνων που την στελεχώνουν!




Οι πολίτες απ’ την πλευρά τους, πλήρως αποπροσανατολισμένοι – με συμπεριφορά λοβοτομημένων – παρακολουθούν, περίπου απαθείς, να χάνεται η χώρα μέσα από τα χέρια τους, εντός ολίγων ετών, χωρίς καν να έχει μεσολαβήσει κάποιος πόλεμος! Κυρία ευθύνη φέρουν τα μ.μ.ε. τα οποία, δολίως και συστηματικώς, άλλοτε αποσιωπούν, άλλοτε διαστρεβλώνουν και άλλοτε φιλτράρουν και παραλλάσσουν τα γεγονότα ώστε η (καταχρηστικώς αποκαλουμένη) «ενημέρωση» να συνάδει με τα επιβεβλημένα μεταπολεμικά στερεότυπα του «πολυπολιτισμικού» αντιφυσικού δόγματος. Παρά ταύτα, την παρατηρουμένη θλιβερή αδιαφορία και αμεριμνησία των συμπατριωτών μας δεν θα ήταν δίκαιο να την αποδώσουμε σε έλλειμμα πληροφορήσεως μάλλον, παρά στην εκ μέρους των προφανή αδυναμία ορθής κρίσεως και στην ανικανότητά των να αποτιμήσουν συνδυαστικά τα δεδομένα, λόγω ίσως της πληθώρας των αντιφατικών πληροφοριών που εισπράττουν πανταχόθεν, καθημερινώς, τις οποίες τελικώς αδυνατούν να επεξεργαστούν βάσει της λογικής.

Διότι όλα τα δεδομένα βρίσκονται συνεχώς μπροστά τους. Διότι καθημερινώς δημοσιοποιούνται πάμπολλα συγκλονιστικά συμβάντα. Αδυνατούν όμως να τα συλλάβουν στις πραγματικές τους διαστάσεις και να τα αποτιμήσουν ρεαλιστικά! Τα σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα δημοσιεύματα μίας και μόνον ημέρας στον αστικό τύπο, θα αρκούσαν για να συνταράξουν κάθε εχέφρονα άνθρωπο! Η αδυναμία κατανοήσεως εκ μέρους των μαζών είναι ωστόσο τραγική. Ο αποχαυνωμένος λαός αδυνατεί να αναγνωρίσει το αληθές νόημα και την προφανή δυναμική όσων συμβαίνουν, χαμένος εντός ενός καθημερινού κυκεώνος ανουσίων ειδήσεων και της εν γένει δημοσιογραφικής φλυαρίας. Ιδού ένα ενδεικτικό δείγμα τυπικών δημοσιευμάτων της χθεσινής μόνον ημέρας:

  1. «Συνεχίζονται οι προσφυγικές ροές. Ακόμη 164 μετανάστες έφτασαν το τελευταίο 24ωρο στα νησιά.»
  2. «Δήμαρχος Λέσβου: Ζητά την απομάκρυνση των ΜΚΟ από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ. Υποστηρίζει ότι εξαπατήθηκε από ΜΚΟ και άλλες οργανώσεις που συντόνιζαν και βοηθούσαν στη δημιουργία νέων δομών».
  3. «Νεκρός 33χρονος Αφγανός σε συμπλοκή προσφύγων.
  4. «Επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στη Μυτιλήνη. “Αλληλέγγυοι” και μετανάστες εμπόδισαν την υποστολή της ελληνικής σημαίας. Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.»
  5. «Στις φλόγες ο καταυλισμός της Μόριας. Χάος στη Λέσβο: Χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους μετά τη φωτιά στο hot spot».
  6. «Μινεσότα: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε εμπορικό κέντρο.»
  7. «Γερνάμε και δεν… γεννάμε: Χώρα γερόντων η Ελλάδα το 2050.
Ας επιχειρήσουμε λοιπόν να συνδέσουμε νοηματικά τις παραπάνω ειδήσεις, οι οποίες στα μάτια των αδαών δείχνουν ίσως άσχετες μεταξύ τους, ενώ στην πραγματικότητα συνδέονται και μάλιστα πολύ στενά, σημειώνοντας επίσης ότι παρόμοιες ειδήσεις δημοσιοποιούνται, κυριολεκτικώς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!


 

1. Κάθε μέρα, επί παραδείγματι, ανακοινώνονται νέες «αφίξεις» λαθροεποίκων στα νησιά. Οι αποχαυνωμένοι ελλαδιστάνοι υπήκοοι δεν δίδουν την δέουσα σημασία, ίσως διότι τα 200-300 άτομα για τα οποία διαβάζουν, τους φαίνονται λίγα κοντά στα 3000-5000 του περσινού θέρους. Αν όμως λογαριάσει κανείς την συσσώρευση όλων αυτών των ημερησίων …εκατοντάδων, θα εκπλαγεί με τον αριθμό που προκύπτει ως άθροισμα εντός ολίγων ημερών. Όλοι αυτοί, μουσουλμάνοι στο σύνολό τους, στοιβάζονται στους διάσπαρτους ανά την επικράτεια καταυλισμούς, προσδιοριζόμενοι από τις αρχές με τον ψευδή και ισοπεδωτικό όρο: «πρόσφυγες-μετανάστες» (ουδείς βεβαίως εξ αυτών είναι πρόσφυγας, για να ακριβολογούμε!).


Παραλλήλως όμως πρέπει να βλέπει κανείς ολόκληρη την εικόνα. Το πρόβλημα είναι ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ. Αφορά την ύπαρξη απάντων των ευρωπαϊκών εθνών και την επιβίωση της λευκής ευρωπαϊκής φυλής εν συνόλω! Ενώ λοιπόν οι μεταναστευτικές ροές μεσανατολιτών και κεντροασιατών από την ασιατική πλευρά (διά μέσου της Ελλάδος) συνεχίζονται, γιγαντώνεται παράλληλα και η ροή Αφρικανών οι οποίοι διεκπεραιώνονται κατά χιλιάδες ημερησίως μέσω Ιταλίας! Και εκεί επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό το οποίο είδαμε να διαγράφεται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πέρσι: στρατιές αλληλέγγυων κοπριτών από τις ΜΚΟ του Soros έτοιμες να «κάνουν την δουλειά», βλαμμένες ψυχοπονιάρες σκατόγριες που «νοιάζονται» για τα «προσφυγόπουλα», αριστεριστές υπουργοί που κόπτονται για τα δικαιώματα των «προσφύγων», απεθνισμένο παπαδαριό που σκίζεται να περιθάλψει τους Αφρικανούς εποίκους, και ούτω καθ’ εξής…

Οι πύλες της Ευρώπης έχουν ανοιχθεί από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ο εχθρός εισβάλλει ανεμπόδιστος!

2. Η κατάσταση – ιδίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου η μεταναστευτική συσσώρευση, συγκρινόμενη με τον μόνιμο ελληνικό πληθυσμό, είναι δυσανάλογη – καθίσταται ξανά ασφυκτική, επιδεινούμενη κάθε μέρα, αφού νέοι μετανάστες καταφθάνουν, χωρίς κανείς από τους προηγούμενους να απομακρύνεται. Και συνεχώς σχεδιάζονται νέοι «χώροι υποδοχής» που εκτός από υγειονομικές βόμβες καθίστανται ορμητήρια κακοποιών στοιχείων και, δυνητικά, χώροι στρατολογήσεως τζιχαντιστών τρομοκρατών. Προσπερνώντας τις μεγάλες ευθύνες των ίδιων των κατοίκων αυτών των νησιών που κατά μεγάλο ποσοστό τόσο αφρόνως ψήφισαν την διακηρυγμένα εθνομηδενιστική ροζ αριστερά και μάλιστα και για δεύτερη φορά –αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία – αφότου δηλαδή η μεταναστευτική πλημμυρίς (κατόπιν επισήμου κυβερνητικής προσκλήσεως) είχε αρχίσει να εκδηλώνεται, διαπιστώνουμε τώρα πια ότι όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν το μέγεθος της συμφοράς και αρχίζουν (επιτέλους!) να οργανώνουν αντιμεταναστευτικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ενίοτε δυναμικές, οι οποίες όμως αντιμετωπίζονται με δυσανάλογη δριμύτητα από την αστυνομία, με χρήση χημικών και ροπάλων (όπως συνέβη προχθές στην Χίο). Η αστυνομία φαίνεται ότι έχει άνωθεν εντολές να εξαντλεί την επιείκειά της απέναντι στους όλο και πιο συχνά εξεγειρόμενους «πρόσφυγες» ακόμα και όταν λεηλατούν και καταστρέφουν τα πάντα, και να εξαντλεί την κατασταλτική της δυνατότητα απέναντι στους διαμαρτυρόμενους απελπισμένους κατοίκους που βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση. Οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών, αισθανόμενοι και αυτοί την λαϊκή πίεση αρχίζουν σιγά-σιγά να εκφράζουν οργισμένες διαμαρτυρίες για την αφόρητη κατάσταση που παγιώνεται επιδεινούμενη (σχετικό ηχητικό ---> εδώ)

Ιδιαίτερη σημασία έχει η συγκλονιστική καταγγελία του δημάρχου Λέρου, κ. Κόλλια, σύμφωνα με τον οποίο, μετανάστες που περιφέρονται ανεξέλεγκτα στο νησί (αφού ο χώρος «φιλοξενίας» τους αποτελεί «ανοιχτή δομή», ήτοι, όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει και όπου θέλει περιφέρεται καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου…) είναι οι εμπρηστές που βρίσκονται πίσω από την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στην Λέρο, από την οποία κινδύνευσαν μέχρι και στρατιωτικές εγκαταστάσεις! Ακούστε ---> εδώ την μαρτυρία του δημάρχου η οποία καίτοι συγκλονιστική αποσιωπήθηκε επιμελώς από τα τηλεοπτικά κανάλια!

3. Παταγώδη γελοιοποίηση του επιβληθέντος «πολυπολιτισμικού» δόγματος, συνιστούν οι καθημερινές αναφορές για περιστατικά λυσσωδών συγκρούσεων εντός των «δομών φιλοξενίας» και των καταυλισμών όπου συσσωρεύονται οι αφροασιάτες έποικοι, μεταξύ ομάδων μεταναστών διαφορετικής καταγωγής. Αν και το θρήσκευμα όλων είναι μουσουλμανικό και κατά συντριπτική πλειονότητα ακολουθούν το σουνιτικό δόγμα, η διαφορετική μεταξύ τους καταγωγή (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, Μαρόκο, Σομαλία, κλπ) είναι αρκετή για να τους οδηγεί σε ομαδοποίηση και σε ανηλεείς συγκρούσεις, ενίοτε αιματηρές, έως και θανατηφόρες. (σχετικό θέμα ---> εδώ)

Οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί, περιδεείς έχουν περιοριστεί σε ρόλο εντρόμων παρατηρητών, οι οποίοι όταν οι διεθνοτικές συμπλοκές μεταξύ των αλλοδαπών λαμβάνουν έκταση, φροντίζουν απλώς να απομακρύνονται, διότι με την ισχνή αριθμητική τους δύναμη και τον κατ’ ουσίαν αφοπλισμό τους, είναι αδύνατον όχι να επιβάλλουν κάποια τάξη αλλά ούτε καν να προστατεύσουν τους εαυτούς των. (ηχητικό ---> εδώ

4. Και δίπλα σε όλα αυτά, εμφανίζεται μονίμως και η πέμπτη φάλαγγα του εχθρού: ο ένοπλος παρακρατικός βραχίονας του αντεθνικού Συστήματος, τα απολαμβάνοντα μονίμου ασυλίας αναρχοκωλόπαιδα, που αυτοαποκαλούνται «αντιεξουσιαστές», οι οποίοι από κοινού με τους «αλληλέγγυους» κοπρίτες των ΜΚΟ με την αφανή χρηματοδότηση (οι ρόλοι συχνά ταυτίζονται), σπεύδουν προς υποστήριξη – πάντοτε – των ισλαμιστών εποίκων (εναντίον των Ελλήνων), έχοντας αναλάβει εργολαβικά την κατατρομοκράτηση των ντόπιων κατοίκων, οσάκις κάποιοι από αυτούς ξεπεράσουν την ουδό της ανοχής και αποφασίσουν να διαμαρτυρηθούν και να αντιδράσουν. Οι αναρχοκομμουνιστικές παρακρατικές συμμορίες έχουν μάλιστα τόσο αποθρασυνθεί επί ημερών «αριστεράς» διακυβερνήσεως, ώστε χθες έφθασαν στο σημείο να επιχειρήσουν να εμποδίσουν την υποστολή της ελληνικής σημαίας από στρατιωτικό άγημα στην Λέσβο!!!


Τα ίδια γλοιώδη ερπετά έσπευσαν προ ημερών να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου, αναγράφοντας υβριστικά συνθήματα στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου, μετά την δημοσιοποίηση της αντιρρήσεως του εκεί συλλόγου γονέων στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να στείλει «προσφυγόπουλα» του πλησιέστερου hot-spot στο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου. Εκεί, στο Ωραιόκαστρο, το αντεθνικό Σύστημα εστίασε μεγάλο μέρος του οπλοστασίου του. Αφού πρώτα επιστρατεύθηκε ο εσμός των τελούντων σε διατεταγμένη υπηρεσία μαζικής πλύσεως εγκεφάλων, μ.μ.ε., για να καταγγείλουν, διαπομπεύσουν και χλευάσουν τους κατοίκους για τις αντιδράσεις τους, κατηγορώντας τους (τι άλλο;) ως «φασίστες και ρατσιστές», ακολούθησαν οι αναρχικοί τρομοκράτες για να ασκήσουν τον συνήθη εκφοβισμό. (σχετικό θέμα --->εδώ

Και επειδή όλα αυτά δεν ήταν, καθώς φαίνεται, αρκετά, επιστρατεύθηκε και η δικαστική εξουσία που, ενώ συμβαίνουν σημεία και τέρατα σε τόσες πτυχές του δημοσίου βίου, που ουδόλως την απασχολούν, έσπευσε να εξετάσει το «μείζον θέμα»: εάν οι δηλώσεις του εκεί δημάρχου και η απόφαση του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου συνιστούν αδίκημα που εμπίπτει στον «αντιρατσιστικό» νόμο!!! Προφανώς, το Σύστημα αναμένει ότι θα υπάρξουν πολλές παρόμοιες αντιδράσεις σ’ όλη την Ελλάδα, στις περιοχές όπου έχουν εγκαταστήσει μετανάστες, οπότε σπεύδει, εν τη γενέσει του, να καταστείλει το φαινόμενο, διά της παραδειγματικής τρομοκρατήσεως των αντιδρώντων, προκειμένου να αναχαιτίσει πιθανούς μελλοντικούς μιμητές και να μην εξελιχθεί σε φαινόμενο ντόμινο που θα ανατρέψει τους εθνοδιαλυτικούς σχεδιασμούς. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ.


Βεβαίως η κάθε ευρωπαϊκή πατρίδα έχει τους πεμπτοφαλαγγίτες κοπρίτες της. Η Βρετανία δεν θα αποτελούσε εξαίρεση, αφού μαθαίνουμε για την διεξαγωγή πολυπληθούς διαδηλώσεως «αλληλεγγύης» στους «πρόσφυγες». Είναι στιγμές που ο συλλογικός αυτοχειριασμός και η επιθετική βλακεία αγγίζουν τα απώτατα όρια της μαζικής ψυχοπαθολογίας.

5. Πρόκειται για την τελευταία κατά χρονική σειρά είδηση. Που αποδεικνύει ότι η κατάσταση είναι μία χύτρα που βράζει. Αναμένεται γενική έκρηξη. Αυτά είναι απλώς τα προεόρτια. Το κλίμα στην Λέσβο ήταν τεταμένο από νωρίς με κατοίκους να διαδηλώνουν στην περιοχή της Μόριας. Το μεσημέρι, ομάδα περίπου 300 μεταναστών βγήκαν από το hot spot της Μόριας και επιχείρησαν να κάνουν πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης, όταν κυκλοφόρησαν φήμες περί επικείμενης ομαδικής επαναπροώθησής τους στην Τουρκία. Η ομάδα εμποδίστηκε από την αστυνομία να απομακρυνθεί από τον καταυλισμό, όμως πολύ γρήγορα ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών εθνοτήτων μέσα στο hot spot. Η εξέλιξή τους ήταν να τυλιχθεί στις φλόγες το κέντρο φιλοξενίας.

Οι φωτιές επεκτάθηκαν ενώ πολλές εκατοντάδες λαθρομεταναστών άρχισαν να εγκαταλείπουν μαζικά τον χώρο, φωτιές που έβαλαν οι ίδιοι οι μετανάστες. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ από τη Λέσβο, περίπου στις επτά το απόγευμα βρίσκονταν σε εξέλιξη εξεγέρσεις, συγκρούσεις και φωτιές στο hot spot της Μόριας. Εκείνη την ώρα ξεκίνησαν οι φωτιές και οι άγριες αλληλοεπιθέσεις διαφόρων εθνοτήτων που ζουν μέσα στο hot spot.

6. Το πλαίσιο του αγώνος είναι όντως υπερεθνικό. Και δεν είναι απλώς πανευρωπαϊκό το πλαίσιο, αλλά παγκόσμιο, διότι αφορά όλους τους ευρωπαϊκής καταγωγής λαούς, εντός και εκτός Ευρώπης. Αυτό αναδεικνύει και η είδηση που αφορά τελευταία ισλαμική τρομοκρατική επίθεση, αυτή την φορά στην Μινεσότα των ΗΠΑ. Είναι πια τόσα πολλά τα περιστατικά από επιθέσεις ή απόπειρες επιθέσεων εκ μέρους μεσανατολιτών κανιβάλων (1ης, 2ης, 3ηςγενιάς ή και νεοφερμένους «πρόσφυγες») που έχουν εγκατασταθεί στις πατρίδες των λευκών, ώστε μπορούμε πια να μιλάμε για την επίθεση της ημέρας… Η ισλαμική τρομοκρατία βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, πίσω και από την σειρά βομβιστικών επιθέσεων στη Ν.Υόρκη τις τελευταίες ημέρες.

7. Και φθάνουμε στην τελευταία είδηση η οποία είναι και η πιο βαρυσήμαντη διότι εξηγεί την κρισιμότητα των καταστάσεων που ορίζουν όλες οι προηγούμενες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τις δημογραφικές προοπτικές της χώρας την οποία διεξήγαγε ερευνητικός οργανισμός (διαΝΕΟσις), η Ελλάς, σε μερικά χρόνια από τώρα θα είναι χώρα μεσήλικων και γερόντων! Για πρώτη φορά μετά από το 1951, οι κάτοικοι της χώρας μειώνονται και αυτό συνιστά την μελλοντική τάση! Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά καθώς προβλέπουν μια χώρα καταρρέουσα, χωρίς σχολεία και χώρους εργασίας. Το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας σύμφωνα με υπολογισμούς θα είναι από 8,3 ως 10 εκατομμύρια, δηλαδή μειωμένος κατά 800.000 έως 2,5 εκατομμύρια σε σχέση με σήμερα!

Οι άνω των 65 ετών κάτοικοι της χώρας μας θα είναι σχεδόν ο ένας στους τρεις (30-33% από 21% που είναι σήμερα και 7% το 1951). Οι κάτω των 14 ετών θα είναι μόλις 12-14,8% από 15% που είναι εφέτος και 28% το 1951!

Η έρευνα επεξεργάστηκε οκτώ διαφορετικά σενάρια, τα οποία όλα υπολογίζουν μεγάλη μείωση του πληθυσμού. Το πιο αισιόδοξο μιλά για συρρίκνωση κατά 800.000 άτομα, με αυξανόμενη γήρανση της ελληνικής κοινωνίας. Η διάμεσος ηλικία (δηλαδή η ηλικία όπου οι μεγαλύτεροι αυτής είναι ίσοι σε αριθμό με τους μικρότερους), θα φτάσει το 2050 τα 49-50 έτη, από 44 που είναι σήμερα και 26 το 1951. Τα παιδιά σχολικής ηλικίας (από 3 μέχρι 17 ετών) θα μειωθούν από 1,6 εκατομμύρια σήμερα σε 1,4 εκατ. (αισιόδοξο σενάριο) έως 1 εκατ. (απαισιόδοξο σενάριο) το 2050.

Ο πραγματικός οικονομικά πληθυσμός θα σημειώσει καθίζηση και θα μειωθεί κατά 1-1,7 εκατ. άτομα, από 4,7 εκατ. άτομα σήμερα στα 3-3,7 εκατ. το 2050.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο πληθυσμός της Ελλάδας την 1η Ιανουαρίου ήταν 10,8 εκατομμύρια, λιγότερος κατά 300.000 από τα 11,1 εκατ. το 2011.

Τρεις παράγοντες αναφέρονται ως καθοριστικής επίδρασης στην μεταβολή του πληθυσμού: Οι γεννήσεις, οι θάνατοι και η μετανάστευση.
Η αυτή δημογραφική κατάρρευση πλήττει όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Απέναντι σ’ αυτή την ζοφερή κατάσταση και την ερεβώδη προοπτική που διαγράφεται αν δεν αλλάξει δραστικώς κάτι, η λύση ΔΕΝ είναι η εισαγωγή αλλόφυλων μεταναστών που οδηγεί στην μετατροπή της Ευρώπης σε μπασταρδεμένη αφροασιατική Βαβέλ, σε οικτρό πολυφυλετικό σύμφυρμα.
Η μόνη λύση είναι το σφράγισμα των ευρωπαϊκών συνόρων, η απέλαση όλων των λαθροεποίκων και η άμεση θεσμοθέτηση και εφαρμογή γενναίας πολιτικής τονώσεως των γεννήσεων, με υιοθέτηση μέτρων προστασίας της μητρότητας και της οικογενείας, με παράλληλη εκτεταμένη διαφώτιση των ευρωπαϊκών λαών για το καθήκον ενός εκάστου Ευρωπαίου για την διατήρηση της κοινότητος, για την διατήρηση της εθνικής και φυλετικής υποστάσεως και ταυτότητος! 
12705576_901647429953551_6208559000944228188_n
hans-schmitz_hs02












armahellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου