Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η πολιτική πανούκλα...


Αν στην Αμερική (Η.Π.Α.) δηλώσεις αριστερός ή κομμουνιστής θεωρείται το τέλειο, πιο σύντομο ανέκδοτο και σου δίνουν εισιτήριο για ψυχιατρείο. 

Αν στην Τσεχία πεις ότι είσαι κομμουνιστής διώκεσαι ποινικά όπως και στις άλλες πρώην σοβιετικής επιρροής χώρες του "υπαρκτού σοσιαλισμού. 

Στην Ελλάδα της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισονομίας, ευδοκίμησε οψίμως όταν παντού πνέει τα λοίσθια η αριστερά. 

Αυτός ο συρφετός των ανοήτων, που σφετερίζονται τον ιδρώτα, τον κόπο και την αγωνία των επιτυχημένων, απαλλοτριώνοντας κάθε μορφής δημιουργία, στο όνομα δοξασιών, που χρησιμοποιούν ως προπέτασμα καπνού, για να σφετερισθούν τον κόπο των άλλων δεν είναι άλλος από την επικίνδυνη πανούκλα της αριστεράς. 

Η ιδεολογία τους τελειώνει όταν τελειώσουν και τα χρήματα των εχόντων και τα αρπάξουν. Χωρίς αιδώ και περίσκεψη. Δημιουργώντας εσκεμμένα διαχωριστικές γραμμές, γεμάτες μίσος και μισαλλοδοξία. 

Είναι η τροχοπέδη σε κάθε πρόοδο, αναχρονιστικοί, συμφεροντολόγοι, σκευωροί και αγύρτες. Που δεν ίδρωσαν ποτέ για να αποκτήσουν. Αλλά επιβουλευόμενοι τον κόπο των άλλων τον ιδιοποιούνται, σαν βδέλλες, που άμα δεν απομυζήσουν τον ταξικό εχθρό και στην τελευταία ρανίδα της οικονομικής και προσωπικής του ύπαρξης, δεν τον αφήνουν, μέχρι να τον στήψουν ολότελα, γαντζωμένοι επάνω του. 

Χωρίς κανόνες, ηθική, πολιτισμό, κοινωνικοποίηση, αλτρουϊσμό, γενναιοδωρία, ευγνωμοσύνη, ανθρωπιά. Αρκεί να ικανοποιήσουν την εμμονική μωροφιλοδοξία τους και την ιδεοληπτική τους παραφροσύνη. Στήνοντας τους ανύποπτους στον τοίχο με λαϊκά δικαστήρια, χωρίς εχέγγυα δικαιοσύνης και με χαλκευμένες κατηγορίες. Μεσαιωνισμός στο μεγαλείο του. Η ανατριχιαστική αναβίωση όλων των απεχθών μεθόδων καθυπόταξης του ελεύθερου πνεύματος και όλων των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών, με φτηνό περιτύλιγμα συντροφικότητας και αμέτρητες φενάκες.


Π.Ν.

1 comments:

  1. 40 χρονια χαιδευε την εθνομηδενιστικη αριστερα η ΝΔ.....

    ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή