Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Συμβαίνει στη Λέσβο, στη ...Μυτιλήνη (κατά Αλέκση) αλλά και σ' άλλες περιοχές.


Λάβαμε από συναγωνιστή που διαμένει στην Λέσβο την παρακάτω αγωνιώδη ανταπόκριση, όπου περιγράφεται από πρώτο χέρι η, άκρως ανησυχητική για την εθνική μας υπόσταση, κατάσταση η οποία επικρατεί εκεί λόγω του συνεχιζομένου ισλαμικού λαθροεποικισμού. Την μεταφέρουμε, με την υποσημείωση ότι παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Χίο και στην Σάμο και σε πολλά άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στα οποία κυρίως ξεβράζεται το κολοσσιαίο ανθρωποκύμα των εισβαλλουσών αφρο-ασιατικών ορδών.

Συμβαίνει στη Λέσβο (και όχι μόνο).

Αυτή τη στιγμή η Λέσβος γεύεται τις συνέπειες της ακατάσχετης εισροής «παρατύπων μεταναστών» η οποία συνέβη τα τελευταία χρόνια. Κάποιες χιλιάδες από αυτούς (τουλάχιστον 6.000) είναι «εγκλωβισμένοι» στο νησί, μάλλον θέλουν να φύγουν προς την «Εδέμ» που λέγεται Γερμανία αλλά αυτό είναι αδύνατο, για τους γνωστούς λόγους (συνθήκη Δουβλίνου, κλειστά σύνορα άλλων ευρωπαϊκών χωρών κ.λ.π). Θεωρούμε ότι αυτοί ούτως ή άλλως θα μείνουν μόνιμα στο νησί. Με ολέθριες συνέπειες.

Στο νησί αρκετοί ντόπιοι έχουν ενοικιάσει τα σπίτια τους σε Μ.Κ.Ο. – καταλαβαίνουμε όλοι ότι, εν προκειμένω, τα «τριάκοντα αργύρια» είναι πολλές χιλιάδες, ίσως και παραπάνω, ευρώ… . Οι Μ.Κ.Ο. εγκαθιστούν όλους τους εισερχομένους από τα βάθη της ανατολής και της Αφρικής λαθροεποίκους σε μόνιμες κατοικίες και δομές. Σε κάθε περίπτωση, αυτό σημαίνει μόνιμη εγκατάσταση στη Λέσβο! Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα διαβάσαμε μία ανακοίνωση ταξιδιωτικού γραφείου της ευρύτερης περιοχής Αθηνών-Πειραιώς το οποίο καλούσε Λεσβίους ξενοδόχους να δώσουν προσφορές για τους «παρατύπους μετανάστες» οι οποίοι δήθεν είναι εγκλωβισμένοι στο νησί – είναι «εγκλωβισμένοι» μαζί με Μ.Κ.Ο. από κάθε μήκος και πλάτος της γης, οι οποίες λαμβάνουν «τρελά» χρήματα προκειμένου να αλωνίζουν αυθαίρετα και παράνομα το νησί. Τόσα χρήματα από που βρίσκονται; Και πώς διατίθενται τέτοια ποσά τη στιγμή κατά την οποία ο Έλληνας στενάζει κάτω από το βάρος των φόρων και των πλειστηριασμών; Φαίνεται λοιπόν ότι το σχέδιο των αφανών εξουσιαστών που βρίσκονται πίσω από τους «παρατύπους μετανάστες» είναι κάποιες χιλιάδες από δαύτους να εγκατασταθούν μόνιμα στη Λέσβο. Αυτό αποτελεί ευθεία προσπάθεια εξαφάνισης της Εθνικής ταυτότητας. Εάν σκεφθούμε τις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων θα πρέπει σοβαρά να δούμε το κρυμμένο σχέδιο αλλαγής συνόρων, ομοσπονδοποιήσεων κ.λ.π.

Η καθημερινότητα των Λεσβίων πολιτών έχει επηρεασθεί από όλα αυτά. Κατ΄ αρχήν πάμπολλοι Λέσβιοι ήδη εργάζονται σε Μ.Κ.Ο. Αυτό από μόνο του δηλώνει πολλά! Τα εθνικά αντανακλαστικά περιορίζονται ως αποτέλεσμα της αφόρητης οικονομικής πιέσεως. Ακόμα και στην περίπτωση που θα υπάρξει διαμαρτυρία – όπως συνέβη όταν ο Λεσβιακός λαός κατέβηκε στην προκυμαία για να περιφρουρήσει την υποστολή της Σημαίας την Κυριακή το απόγευμα – είναι τόση η πίεση από γνωστούς ανθελληνικούς κύκλους ώστε αμέσως θα δοθεί από κάποιους μια απ΄ ευθείας ή τροποποιημένη «συγγνώμη».

Έχει κινηθεί και κινείται άφθονο χρήμα. Υπάρχουν Μ.Κ.Ο. από όλο τον κόσμο. Κανείς δεν ελέγχει την προέλευση όλων αυτών των ξενόφερτων «καλοθελητών». Το νησί έχει γεμίσει με ανθρώπους για τους οποίους τίποτε δεν είναι γνωστό, κανείς πραγματικά δεν ξέρει τίποτε! Τη στιγμή κατά την οποία για τους Έλληνες πολίτες δεν ξοδεύεται ούτε το αναγκαίο των χρημάτων που θα έπρεπε, τη στιγμή κατά την οποία ο Έλληνας στενάζει κάτω από τους φόρους των κρατιστών που εδώ και δεκαετίες ως φερέφωνα των ξένων και της κλεπτοκρατίας καταστρέφουν τη χώρα που γέννησε τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό, μία βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης σε προσγειώνει στην πραγματικότητα. «Παράτυποι μετανάστες» απολαμβάνουν όλων των ανέσεων! Σπίτια μισθωμένα, οικογενειακά ψώνια στα εμπορικά καταστήματα και σε αυτά των υπεραγορών (super-markets). Σίγουρα υπάρχει αριθμός ανθρώπων από την ανατολή και την Αφρική που πλέον μένουν μόνιμα στο νησί. Αποκλείεται να φύγουν. Ούτως ή άλλως ξεφυτρώνουν καφετέριες ειδικά γι αυτούς, μαγαζιά εστίασης (ανατολίτικων φαγητών ειδικά και αποκλειστικά γι’ αυτούς) κ.λ.π. Είναι βέβαιο ότι θα λάβουν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών σε κάποια χρόνια σε όλο το πολιτικό φάσμα. Εννοείται από την εκπαίδευση έως τα πολιτικά δικαιώματα κ.λ.π.

Κατασκευάζεται ένα πέπλο ψευδοσυναισθηματισμού το οποίο προσπαθεί να επικαλύψει τη φωνή της λογικής η οποία γνωρίζει ότι όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο εθνικού αφανισμού και θανάτου κάθε εννοίας Ελληνικότητος. Το πανεπιστήμιο Αιγαίου θα μπορούσε να αποτελέσει παράρτημα των Μ.Κ.Ο. μιας και έχει ανοίξει τις δομικές αγκαλιές του στους «παρατύπους μετανάστες». Ηλεκτρονικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας, φοίτηση δωρεάν και πάει λέγοντας… Όλες μα όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις (τέλος πάντων όσες ελέγχονται από την θολοαριστερά) διακηρύσσουν το «κοινό αύριο Ελλήνων και «μεταναστών»). Οι Λέσβιοι εγκλωβισμένοι σε όλα τα παραπάνω ψάχνουν γνώση και χρόνο για να μιλήσουν, για να εξωτερικευθούν. Ίσως αυτό συμβεί επάνω στα επερχόμενα ερείπια…

Το χρήμα που κινείται ειδικά στις Μ.Κ.Ο. (αλλά και απευθείας στους παρατύπους μετανάστες) είναι πολύ. Άτομα από την Ευρώπη που εξωτερικά είναι σχεδόν ρακένδυτα (αναρχολέτσοι) εμφανίζονται στα μαγαζιά με νομίσματα των 100 ευρώ! Παντού βλέπει κανείς είτε ρεμαλοειδή από τις Μ.Κ.Ο. είτε σχιστομάτηδες από την κεντρική Ασία (ο ανθρωπολογικός τύπος που κυριαρχεί στο Αφγανιστάν). Η μαντήλα ανεμίζει ξανά σε μέρη που απελευθερώθηκαν από τους μουσουλμάνους μόλις πριν 100 χρόνια!!! Βέβαια οι Μ.Κ.Ο. έλυσαν το πρόβλημα ανεργίας επάνω στο νησί, μιας και πολλοί ντόπιοι εργάζονται σε αυτές και μάλιστα με παχυλούς μισθούς.

Ο «αξιότιμος» κύριος δήμαρχος τώρα κατάλαβε τη φάκα που έκρυβε το τυράκι. Είναι όμως αργά. Τώρα όλοι κατάλαβαν ότι οι «παράτυποι μετανάστες» θα μείνουν στα νησιά διότι αποτελούν τον μπαλαντέρ της κρυφής εξουσίας (το γεωπολιτικό μπαλαντέρ) σε όλα τα μελλοντικά σχέδια όσων θέλουν να συζητούν για ομοσπονδίες και αλλαγές συνόρων. Οι «παράτυποι μετανάστες» δεν αποτελούν μόνο φθηνό εργατικό δυναμικό αλλά και γεωπολιτικό πιόνι στα χέρια των μεγάλων. «Ξέρετε, η Λέσβος είναι πολυπολιτισμικό νησί, άρα μπορεί να ξεχωρισθεί από την υπόλοιπη Ελλάδα, δεν έχει μόνο Ελληνική συνείδηση». Οι εφιαλτικές αυτές εκτιμήσεις δεν στενοχωρούν τους θολοαριστερούς αλλά ίσως όταν αποδειχθούν αληθινές να αφυπνίσουν τους Έλληνες που τώρα καθεύδουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου