Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Γνωριμία με τον πολυπολιτισμό: "Χτύπησαν" και πάλι τα (άτακτα) …"προσφυγόπουλα"!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο ημέρες από την σοκαριστική είδηση για τον κτηνώδη βιασμό ανηλίκου Πακιστανού – σε hot-spot της Λέσβου – από ομοεθνή, συνομήλικά του, «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» (σαν αυτά για την μόρφωση των οποίων τόσο κόπτεται ο Φίλης και οι συν αυτώ σαπιοφίδουλες, επιμένοντας να τους στριμώξουν με το ζόρι στα ελληνικά σχολεία, δίπλα στα ελληνόπουλα) και δεν πρόλαβε να περάσει μια ημέρα από την, ακόμα σοκαριστικότερη, είδηση για την απίστευτα ευνοϊκή μεταχείριση που επεφύλαξαν οι ελληνικές δικαστικές αρχές στους σιχαμερούς αυτούς υπανθρώπους (αφέθησαν ελεύθεροι, απλώς με περιοριστικούς όρους, προκειμένου ίσως να συνεχίσουν ανεμπόδιστοι τις διαστροφικές σεξουαλικές τους επιθέσεις και επί Ελλήνων….) και νέα συγκλονιστική είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητος, χωρίς ωστόσο να λάβει από τα Συστημικά Μ.Μ.Ε. (προφανώς για να μην πληγεί η κυρίαρχη «πολυπολιτισμική» προπαγάνδα) τις πρέπουσες διαστάσεις. Πρόκειται για την σεξουαλική επίθεση που υπέστη νεαρή Ελληνίδα από συμμορία «προσφυγόπουλων», εντός του πανεπιστημιακού χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!!! 

Οι αδίστακτοι και εντελώς αποθρασυμένοι θύτες, όλοι τους νεαροί μουσουλμάνοι «πρόσφυγες», δήλωναν Σύριοι, αν και, καθώς φαίνεται, κάποιοι από αυτούς στην πραγματικότητα ήσαν Αλγερινοί (γνωστό το κόλπο: στο Ελλαδιστάν είσαι ό,τι δηλώσεις και ασφαλώς όλοι δηλώνουν «Σύριοι» προκειμένου να θεωρηθούν «πρόσφυγες» και να αποσπάσουν ευνοϊκή μεταχείριση, ενώ στην πραγματικότητα ούτε το 10% των αφικνουμένων λαθροεποίκων είναι Σύριοι) είχαν περάσει από hot-spot της Χίου. 

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου διέμεναν (δαπάνοις ΜΚΟ, προφανώς) βρέθηκαν ναρκωτικά καθώς και διάφορα κλοπιμαία από τις ληστρικές τους δραστηριότητες εντός της Πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ, η οποία, ως γνωστόν, έχει μετατραπεί σε άτυπο γκέτο παραβατικών, σε άντρο ανομίας και εγκληματικότητος όπου περιφέρονται ανεξέλεγκτοι χασικλήδες, πρεζέμποροι και κάθε λογής συμμορίες αλλοδαπών κακοποιών που επωφελούνται της παντελούς απουσίας αστυνομεύσεως λόγω του …πανεπιστημιακού ασύλου το οποίο έσπευσε με ενθουσιασμό να αποκαταστήσει θριαμβευτικώς η εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝ-Θ-ΕΛ αμέσως μόλις αναρριχήθηκε στον κυβερνητικό θώκο.

Λαμπροί νέοι λοιπόν αυτά τα «προσφυγόπουλα»… Να τα χαίρεται ο Φίλης, ο Μουζ-αλαχ-ου-ακμπαρ, η κυρά Τασία και πρώτος απ’ όλους ο Τσίπρας καθώς και όλοι όσοι είτε με την ψήφο τους, είτε με την ανοχή τους, στήριξαν τον άθλιο αυτόν θίασο των προδοτών!

Η πολύ ενδιαφέρουσα και εξόχως διδακτική, εφόσον αληθεύει, λεπτομέρεια του περιστατικού (σύμφωνα με το defencenet) είναι ότι η δυστυχής κοπέλα που υπέστη την σεξουαλική επίθεση των αλλοδαπών υπανθρώπων είχε στο παρελθόν προσφέρει υπηρεσίες ως εθελόντρια για τους «πρόσφυγες»… («τάιζε σκυλιά να σου γαυγίζουν»…). Άλλη μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, εφόσον αληθεύει, είναι ότι το αγόρι που συνόδευε (μετά από φοιτητικό πάρτι στο οποίο είχαν παραβρεθεί) την νεαρή Ελληνίδα που υπέστη την σεξουαλική επίθεση, έσπευσε να διαφύγει τρέχοντας πανικόβλητο (αντί να την υπερασπιστεί), αφήνοντάς την βορά στις κτηνώδεις σεξουαλικές τους ορέξεις. Είναι και αυτό ενδεικτικό στοιχείο που αποκαλύπτει τον γενικότερο εκφυλισμό των νεοελλήνων.

Αλήθεια που είναι τώρα όλο εκείνο το κουρδισμένο πολιτικό και δημοσιογραφικό αληταριό που συνεχώς κραυγάζει για “ρατσιστικά” εγκλήματα; Γιατί μουγγάθηκε; Αυτό το έγκλημα δεν είναι “ρατσιστικό”;

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν ακόμα στην Ευρώπη κάποιοι λαοί που παραμένουν πολύ λιγότερο εκφυλισμένοι και που έχουν την τύχη να κυβερνώνται από πολιτικούς με στοιχειώδες αίσθημα ευθύνης απέναντι στο μέλλον της πατρίδας των. Όπως ο λαός της Ουγγαρίας που υπερψήφισε με το επιβλητικό 98% την άρνηση εγκατάστασης μεταναστών σε Ουγγρικό έδαφος. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν κόλαφος 1ου μεγέθους για το Σύστημα. Τα Συστημικά ΜΜΕ επέλεξαν όχι μόνον να μην αναδείξουν την ουσία, ήτοι την απερίφραστη λαϊκή ετυμηγορία άρνησης του λαθροεποικισμού που συνιστά το συντριπτικό ποσοστό του δημοψηφίσματος, αλλά (προσπαθώντας εμφανώς να το υποβαθμίσουν) εστιάζουν στο τυπικό κώλυμα επικυρώσεως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος λόγω μειωμένης συμμετοχής – κάτω του 50%. Μεγίστη υποκρισία! Κάνουν πώς δεν θυμούνται ότι τα ποσοστά συμμετοχής των εκλογέων-ψηφοφόρων σε τοπικές, εθνικές, ευρωβουλευτικές, κλπ, εκλογές, στις χώρες της Ευρώπης, είναι σχεδόν πάντοτε πολύ μικρότερα, χωρίς εντούτοις αυτό να αποτελεί λόγο ακυρώσεως των εκλογών!

Αλήθεια, ο γελοίος κλόουν που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος που είναι τόσο φανατικός υπέρμαχος της “αμεσοδημοκρατίας” και των δημοψηφισμάτων, γιατί άραγε δεν τολμάει να οργανώσει και στην Ελλάδα ένα δημοψήφισμα με το ίδιο κεντρικό ερώτημα με εκείνο του δημοψηφίσματος της Ουγγαρίας. Τί φοβάται;


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου